Sp-Koti Helsinki Kortteli | Kortteli LKV

Omakotitalo | 5h, avok, khh, kphx2, s, wc, autokatos

Lauri Mikonpojan tie 18 b A, Laajasalo, Helsinki

Hinta

720 000 €

Koko

119 / 173 m²

Vuosi

2018

Tervetuloa Laajasaloon, Helsingin helmeen! Tässä tunnelmallisessa kahden kerroksen omakotitalossa yhdistyvät nykyaikainen rakennustekniikka, energiatehokkuus sekä käytännöllinen pohjaratkaisu, luoden täydellisen kodin perheelle. Talo on valmistettu laadukkaasta CLT-massiivipuusta, mikä takaa luonnonmukaisuuden, hyvän sisäilman sekä kestävyyden. Finnlogin CLT-talot ovat ekologisia, hengittäviä ja muovittomia uuden ajan hirsitaloja. Neljä makuuhuonetta tarjoavat tilaa perheen kaikkiin toimintoihin ja lapsiperheen arkea helpottaa erillinen kodinhoitohuone, kaksi kylpyhuonetta sekä erillinen wc. Alakerran oleskelutilaan sulautuu olohuone, ruokailutila ja kaunis avokeittiö, jossa valmistat herkullisia aterioita ja jaat mukavia hetkiä perheesi kanssa. Iso lasitettu terassi on kuin toinen olohuone ja helppohoitoinen piha on juuri sopiva niin grillille kuin trampoliinillekin. Kodin sijainti Laajasalon rauhallisella pientaloalueella tekee siitä täydellisen paikan lapsiperheelle. Lähellä sijaitsevat koulut, päiväkodit ja viihtyisät ulkoilualueet tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia perheen arkeen ja harrastuksiin. Vuodesta 2027 raitiovaunu kulkee noin 450 m päässä ja vie sinut kantakaupunkiin reilussa 15 minuutissa. Lisäksi autokatos ja varasto tekevät arjestasi sujuvampaa. Tervetuloa tutustumaan, asuntoa esitellään pääosin yksityisnäytöin, joten sovithan oman esittelyaikasi. Sinua palvelee, Hanna Daw Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022 Sp-Koti Helsinki Kortteli Puh. +358 400 810 002 hanna.daw@spkoti.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21880704
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, avok, khh, kphx2, s, wc, autokatos
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
119 m²
Muiden tilojen pinta-ala
54 m²
Kokonaispinta-ala
173 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennustietojen ja myyjiltä saadun tiedon mukaan, asuinpinta-ala on 119 m2, kerrosala 125 m2 ja kokonaisala 173 m2.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2018
Käyttöönottovuosi
2018
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

720 000,00 €

Velaton hinta

720 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 139,70 € / vuosi

Tiemaksu

40,00 € / vuosi

Puhtaanapito

14,40 € / kk

Lisätietoa maksuista

Nykyisillä omistajilla vuonna 2023 sähkönkulutus 17 051 kWh, sis. täyssähköauton latauksen. Jätehuoltomaksu 172,80e/vuosi Kaupungin katumaksu noin 40 euroa/v Sähkön ja vedenkulutus oman käytön mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Tekninen tila, jonne käynti autokatoksen kautta Varasto, jonne käynti ulkokautta. Katettu ja lasitettu etelän-kaakon suuntainen terassi. Autokatos
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet, lasitetun terassin auringonsuoja verhot, ilmalämpöpumppu, muurattu grilli.
Tehdyt remontit
Pihan kiveys, kesä 2021
Sälekaihtimet ikkunoihin, kesä 2021
llmalämpöpumppu, kesä 2021
Ulkovaraston rakentaminen yhdessä naapurin kanssa, syksy 2021
Terassin lasitus, kesä 2021
Keittiön toiminnallisuuden parantaminen (uudet kylmälaitteet, liesituuletin,
integroitu astianpesukone)
Takapihan tuija-istutukset syksy 2021
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • B (2013)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumppu
Tulisija
Takkavaraus
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi- ja viemäri.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Rakennusmateriaali: Valettu teräsbetoniantura, alapohja ontelolaattaa, runko ristiinlaminoitua massiivipuulevyä (CLT) ja välipohja puurakenteinen. Finnlogin CLT-talot ovat ekologisia, hengittäviä ja muovittomia uuden ajan hirsitaloja. Ne on rakennettu ristiinliimatusta massiivipuusta, joka on rakennusmateriaalina vahva, jämäkkä ja tasainen. CLT-talojen rakenne on tiivis, jäykkä ja värähtelemätön, eivätkä ne tarvitse erillisiä tukimateriaaleja. Rakenteellinen tiiveys on CLT-taloissa huippuluokkaa, joka tukee myös energiataloutta.
Keittiön kuvaus
Vaaleasävyinen tyylikäs avokeittiö, joka yhdistyy olohuoneeseen. Keittiön varustuksiin kuuluu täyskorkea jääkaappi sekä pakastinkaappi, induktioliesitaso, kalusteuuni, integroitu mikroaaltouuni, liesituuletin, astianpesukone ja saareke. Työtasot ovat kestävää laminaattia, välitila lasia ja lattia parkettia. Keittiön ja olohuoneen yhteydessä on tilaa ruokailuryhmälle, sekä paljon taso- ja kaappitilaa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerrassa vaaleasävyinen, laatoitettu pesuhuone, joka on varustettu kahdella suihkulla. Pesuhuoneen yhteydessä on sauna. Yläkerrassa on erillinen kylpyhuone, jonka varustuksiin kuuluu suihku, lavuaari, peili- ja allaskaappi, käsisuihku ja wc-istuin. Seinät ja lattia ovat laatoitetut.
WC-tilojen kuvaus
Alakerrassa erillinen wc, jonka varustuksiin kuuluu lavuaari, allaskaappi, peilikaappi.
Saunan kuvaus
Harvian sähkölämmitteinen pilarikiuas, paneloidut seinät ja laattalattia.
Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Erillinen tilava kodinhoitohuone, jossa tilavaraus pesukoneelle ia kuivausrummulle. Tilassa on kaatoallas, lattiakaivo, runsaasti kaappitilaa, iso työtaso ja oma uloskäynti. Lattia on laatoitettu, välitila lasia ja seinät osin maalatut ja osin CLT-pintaiset.
Olohuoneen kuvaus
Valoisa ja avara olohuone, jossa isot ikkunat ja kauniit CLT-pintaiset seinät. Olohuoneesta käynti suurelle lasitetulle terassille. Parkettilattia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Neljä valoisaa makuuhuonetta, jokaisessa ikkunat kahteen suuntaa. Lattiamateriaalina parketti ja seinät osin maalatut ja osin CLT pintaiset.
Säilytystilojen kuvaus
Asunnossa runsaasti kaapistotilaa sekä lisäksi varasto.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
91-49-64-4
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
461 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Kiinteistön 91-49-64-4 kokonaispinta-ala on 922 m2. Kiinteistöllä sijaitsee kaksi (2) rakennusta 18b A ja 18b B. A:n osuus kiinteistöstä on 1/2 (n.461m2) ja B:n osuus 1/2 (n.461m2). Kumpikin osapuoli omistaa hallitsemallaan kiinteistön alueella sijaitsevan rakennuksen. Sopijapuolten hallinta-alueiden välinen raja kulkee A ja B talojen välissä suorassa linjassa liitekartan mukaisesti. Kumpikin osapuoli hallinnoi omistamaansa rakennusta sekä siihen liittyvää piha-aluetta em. rajalinjan ja tontin ulkorajojen sisäpuolella.
Tehokkuusluku
0.25
Rasitteet
Kiinteistölle 91-430-1-95 on kirjattu rasiteoikeutena kiinteistön 91-49-64-4 alueelle kulkuyhteys, johtorasite, jätteiden kokoamispaikka sekä oikeus postilaatikon sijoittamiseen. Tarkemmat ehdot ovat erillisessä rasitesopimuksessa.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus käytetty.
Kaavoitustiedot
AOR, Omakotitalojen, rivitalojen ja muiden kytkettyjen pientalojen korttelialue.
Laajasalossa on valmisteilla useita kaavoitusmuutoksia/alueen kehittämissuunnitelmia (Laajasalon renessanssi) ja täydennysrakentamista mm. kaupunkibulevardi, Kruunuvuorenrannan alue, täydennysrakentamista Laajasalontielle sekä Koirasaarentielle, Kruunusillat, Yliskylänlahti, Nuottaniemen huvilat, Stansvikinkallion itäosa - jne. Tutustu alueen kaavoitukseen; Helsingin kaupunki 09 310 22111 tai https://kartta.hel.fi/ Lisätietoja antaa: Tyko Saarikko, arkkitehti, p. (09) 310 37441 Tiimipäällikkö Anu Kuutti, puhelin (09) 310 37154.
Helsingin kaupunki 09 310 22111 tai https://kartta.hel.fi/

Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Yhteinen varasto naapurin kanssa puutarhanhoitovälineille, yhteinen roskakatos
autokatos, varasto
Palvelut
Koulut: Laajasalon peruskoulu n. 1,2 km (ala- ja ylä-aste), Poikkilaakson ala-aste n. 2,9 km. Santahaminan ala-aste 2,5 km, Hertonäs Folkskola n. 2,5km.
Palvelut: Lauri Mikonpojan tie sijaitsee rauhallisella pientaloalueella Laajasalon luonnonläheisissä maisemissa. Lähettyviltä löytyy erinomaiset peruspalvelut, koulut, päiväkodit sekä kauppakeskus Saari (n. 1,4 km) monipuolisin liikkeineen (S-market, K-market, Apteekki, Alko, useita ravintoloita, kahvila ym.). Laajasalossa on runsaasti harrastusmahdollisuuksia ja ulkoilu- ja liikuntaharrastuksia löytyy moneen makuun. Aittasaaresta löytyy Golf kenttä ja Laajasalon urheilupuisto, jossa kuntosali ja tennis- sulkapallo- ja padel kentät sijaitsee vain n. 1,1 km päässä.
Laajasalossa on useita luonnonkauniita uimarantoja sekä rantasaunapalveluita kuten Villa Furuvik, Villa Wuorio ja Karjalaisten kesäkoti. Laajasalon kirjasto sijaitsee kauppakeskus Saaressa, jossa myös Fitness 24 kuntosalipalvelut. Lähikauppa Alepa Kruunuvuorenranta (n. 450 m). Laajasalon terveysasema, hammashoitola ja neuvola n. 1,4 km.
Muut palvelut: Bussipysäkki n. 400 m (linjat 84, 85, 86), bussiyhteys Herttoniemen metroasemalle noin 10 minuuttia. Raitiovaunuyhteys Laajasalosta kantakaupunkiin, on suunniteltu valmistuvan vuonna 2027, lähin
raitiovaunupysäkki tulee sijaitsemaan noin 450m päähän. HSL lauttaliikenne kulkee vuoden ympäri kruunuvuorenrannasta kantakaupunkiin. Lauttalaiturille etäisyys noin 2,5km. Laajasalosta kätevät liikenneyhteydet omalla autolla Itäväylälle sekä Kehä 1:lle ja Lahdentielle.
Päiväkodit: Laajasalossa on useita hyvänä pidettyjä päiväkoteja mm. luomupäiväkoti Kirsikka, Päiväkoti Puuskakulma, Pk Yliskylä, Ilomäki, Ryhmäperhepäiväkoti Poni, pk Tahvonlahti. Laajasalosta löytyy ruotsinkielinen päiväkoti Daghemmet Pilten ja Kruunuvuorenrannan puolelle suunnitellaan Ruotsinkielistä peruskoulua. Herttoniemestä löytyvät lähimmät englanninkieliset päiväkodit.
Pihan kuvaus
Helppohoitoinen piha on osittain kivetetty ja osittain nurmea. Tuija-aita.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Laajasalo, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Daw Hanna

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT, Hyvän välitystavan lähettiläs 2021-2022

Sp-Koti Helsinki Kortteli | Kortteli LKV

Sp-Koti Helsinki Kortteli | Kortteli LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.