Tunne Kodit LKV
Tunne Kodit LKV

Omakotitalo | Oh, tupa, et, 6mh, keittiö, khh, pesuhuone, sauna, wc, ph-wc poreammeella, takakuisti, parveke, varasto

Siipontie 40, Syväjärvi, Myrskylä

Hinta

289 000 €

Koko

199 / 236 m²

Vuosi

2005

Tilava kaunis koti ja pihapiiri mm. kotasauna ja ponitalli! Rauhallisella paikalla oleva koti, jossa paljon asumistilaa, harrastetilaa koko perheelle ja lapsille ja eläimille. Ympärivuotiseen käyttöön kotasauna ja grillikota sekä palju. Ponitalli ja koira-aitaukset sekä lasten leikkikenttä. Monien mahdollisuuksien koti. Täältä pääsee töihin pääkaupunkiseudulle, Porvooseen, Lahteen, Kouvolaan ja pienempiin kuntiin näiden välissä. Luotettava valokuituverkko tarjoaa mitä parhaimmat etätyöskentely mahdollisuudet. Verkon viihdepalvelut löytyvät laadukkaan netin lisäksi aidosta kaapeli-TV liittymästä. Kodin tilat soveltuisivat myös sijaisperhetyöhön tai perhekotitoimintaan. Talon alkuperäinen osa valmistunut 1991, laaja peruskorjaus ja laajennus 2005, loppukatselmus 14.11.2005. Näyttävät kotarakennukset sijaitsevat isolla terassilla talon läheisyydessä. Kahdeksankulmainen kotasauna ja grillikota tuovat perheen arkeenkin iloista tunnelmaa. Puulämmitteisessä saunassa voit nauttia pehmeistä löylyistä. Ovaalinmuotoisessa puulla lämmitettävässä paljussa on ihanasti tilaa. Paljussa on myös poreet ja tunnelmalliset valot. Grillikodassa tulisija keskellä ja istumapenkit sen ympärillä. Talon jykevästä rungosta on pääosa höylähirttä ja se on eristetty sisäpuolelta. Yläkerrassa ns. tolpparunko. Taloa on laajennettu ja peruskorjattu 2005 ja merkittäviltä osin päivitetty 2023. Talo ja sen sivurakennukset ovat hyvässä kunnossa. Kiinteistössä on runsaasti lämmintä ja kylmää varastotilaa, kaksi autokatosta, maakellari ja ponitalli, joka soveltuu myös muuhun käyttöön mm. verstaaksi tai lämpimäksi autotalliksi. Pihassa valmiina kolme koiratarhaa takapihalla ja yhdessä niissä on lämmin koirankoppi. Koti sijaitsee kahden järven välissä. Syväjärven rantaan on n. 400 metriä matkaa talolta. Laadukkaalle uimarannalle noin 1 km. Kiinteistön toisella puolella on Siippojärvi, jonne on matkaa n. 600 m. Lisäksi Myrskylässä on 13 muuta järveä, joissa kaikissa on mahdollisuus kalastaa, metsästää sekä monin tavoin virkistäytyä melomalla, soutelemalla ja uimalla. Lasse Virenin kotikuntanakin tunnettu Myrskylä panostaa palveluihin, luontoon ja harrastustoimintaan. Myrskylässä on uusi hirsikoulu, hirsinen liikuntahalli sekä uudehko päiväkoti, johon parhaillaan tehdään laajennusta, valmistuen 2024. Kunnassa on viime vuosina uusittu urheilukenttää ja juoksurataa. Kiparkatissa löytyy valaistu pururata ja hiihtoladut. Myrskylä on kaksikielinen maaseutukunta Uudellamaalla, joka tarjoaa luonnonläheisen ja virkeän asuinympäristön ja antaa mahdollisuudet käydä töissä eteläisen suomen suurissa kaupungeissa. Myrskylän keskustassa monipuoliset palvelut ja kirkkojärvi. Sen rannalla sijaitsee vanha puukirkko ja upea seurakuntakoti. Varainsiirtovero 3 %. Tämä koti on heti vapaa ja tänne voit muuttaa vaikka ensi viikolla! Sovitaan esittelyt: Hannele Laurila, LKV, LVV, Yrittäjä Tunne Kodit Lkv 050 590 7115, hannele.laurila@tunnekodit.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21885746
Sijainti
  • Myrskylä Syväjärvi
  • Siipontie 40, 07600 Myrskylä
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh, tupa, et, 6mh, keittiö, khh, pesuhuone, sauna, wc, ph-wc poreammeella, takakuisti, parveke, varasto
Asuintilojen pinta-ala
199 m²
Muiden tilojen pinta-ala
37 m²
Kokonaispinta-ala
236 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alat ovat myyjän ilmoituksen mukaisia, sekä rakennuslupa-asiakirjojen mukaisia. Ei tarkistusmitattu.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2005
Käyttöönottovuosi
2005
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

289 000,00 €

Velaton hinta

289 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

593,04 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

01-11/2023 aikana kulutus n. 11 000 kWh. Keskimäärin n. 140 €/kk sis. siirto ja energia. Vuosiarvio on n. 12.000 - 20.000 kWh, riippuen tulisijojen käytöstä ja asukkaiden käyttötottumuksista. Jätehuolto on yhteisessä Syväjärven aluekeräyspisteessä. Vuosikustannus on noin 120 €, sisältää kaikki jätehuoltokulut. Siippojärven yksityistie. Tiemaksu on vuonna 2024, yht. 121,20 €. Se sisältää kaikki kustannukset, myös talvikunnossapidon pihaliittymään saakka. Oma piha pitää itse aurata tai teettää urakoitsijalla. Valokuitunettiliittymä kaapeli-TV:llä. LPOnet osuuskunnan jäsenmaksu on noin 500 € ja kuukausipaketti on alkaen 28,80 €/kk. Yhteydet ovat erinomaiset. Valokuidussa kapasiteettia riittää ja yhteyden vakaus on korkealla tasolla.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Jokaisessa huoneessa runsaasti kaappitilaa. Ylhäällä 4 mh, alhaalla 2 mh. Lattiat mäntylankkua, laminaattia ja / tai muovilaattaa. Seinät tapetoituja ja maalattuja. Katot sisäverhouspaneelia.
Tietoliikenne
antenni, kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Pääeteisessä runsaasti kaappitilaa, rosteriallas ja kura-allas suihkulla. Puulla lämpiävä palju, poreilla ja valoilla ja grillikota ja kotasauna, leikkimökki, lasten leikkialue.
Kohteen lisätiedot
Talon ympärillä noin puolessa osaa on salaojat. Talo sijaitsee rakennuspaikan korkeammalla kohtaa ja alun perin ei ole vaadittu salaojia, joten niitä ei ole silloin joka kohtaan laitettu. Piha-alueella on salaojitus. Vesikatolta tulevat sadevedet ohjataan rakennuksen ulkopuolelle pintavesiputkin ja rännikaivoin. Salaojavedet ohjataan putkistoa pitkin tontin reunalla oleviin avo-ojiin. Samoin pihan kulkualueiden salaojat ohjautuvat avo-ojiin. Mittauskeskus ja pääsulakekeskus sijaitsee tontin reunalla, lasikasvihuoneen vieressä sähköpylväässä, johon sähkösyötön ilmajohto tulee. Asuinrakennuksessa on uusittu sähköpääkeskus vuonna 2005.
Tehdyt remontit
2023: Vesivahinkokorjaus ja samalla pintakorjauksia. Keittiön kaapistojen ovet uusittu, lattiat, seinäpinnat. (keittiön kaapin rungot vuodelta 2005). Märkätilat remontoitu 2023; sauna ja pesutilan lattiat ja vesieristeet uusittu, saunan seinät käsitelty, puukiukaan seinä uusittu. Lauteet uusittu. Kylpyhuoneen seinät maalattu. Tulisijat ja hormit nuohottu 2.2.2023.
Ulkorakennuksia kunnostettu ja maalattu 2023, monitalliverstasta kasvihuonetta ja lasten leikkimökkiä lukuun ottamatta. Autokatos/varasto: uudet sadevesikourut ja syöksyt joulukuussa 2023.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • D (2018)
  • 12.01.2024 - 12.01.2034
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Tutkimus näytteineen on tehty 2023 remontin yhteydessä, ja kohde ei sisällä asbestia (Polygon Finland Oy).
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu, sähkölämmitys, lämpöpumppu
Alakerrassa leivinuuni ja puuhella sekä sähköllä on kattolämmitys. Märkätiloissa ja eteisessä lattialämmitys. Yläkerrassa ilmalämpöpumppu ja huoneissa sähköpatterit.
Hyvä
Tulisija
Hormi olemassa
Takkavaraus
leivinuuni, puuhella, takkavaraus ala- ja yläkerrassa
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Lisätietoja: Myrskylän kunnan Puhdasvesiliittymä. Lisäksi tontilla on myös oma rengaskaivo, josta alun perin tuli juomavesi. Sitä voi käyttää halutessaan edelleen juoma- tai kasteluvetenä.
Viemäri
Myrskylän kunnan jätevesiliittymä. Oma painepumppaamo, joka on uusittu 22.11.2022.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Alueella on Siippojärven yksityistie tiekunta. Tie tunnetaan nimellä Siipontie. Kymenlaakson Sähkö Oy:n kautta 3x25A. Valokuitu ja kaapeli-TV. Operaattori on LPOnet.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: hirsi, puu
Rakennusmateriaali: Pääosa rungosta on hirsirunkoa, joka on eristetty sisäpuolelta. Yläkerrassa on tolpparunko. Ulkoverhous on paneelia siellä missä hirsi on näkyvissä.
Keittiön kuvaus
Miele astianpesukone, sähköliesi (induktio), uuni, jääkaappi, pakastinkaappi, liesituuletin huippuimurilla, leivinuuni ja puuhella.
Kylpyhuoneen kuvaus
Varusteet: kuivausrumpu, pesukone
Alakerran pesutilat: laatoitettu, sijaitsee saunan yhteydessä, Miele pyykinpesukone ja kuivausrumpu, pyykkikaappi ja kaappeja, lattialämmitys. Yläkerran pesuhuone ja WC: laatoitettu, lattialämmitys, poreamme, peilikaappi ja kalusteet, suihku, wc-istuin.
WC-tilojen kuvaus
Alakerran WC (lattia laatoitettu ja lattialämmitys), seinät lasikuitutapettia ja lattia laatoitettu. Bidee, peilikaappi ja allaskaappi.
Saunan kuvaus
Saunan katto ja seinät puupaneelia ja lattia laatoitettu, lattialämmitys. Uudet lauteet.
Puukiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kulku suoraan ulos takakuistille ja siitä takapihalle. Runsaasti kalusteita ja pöytätilaa. Korkkilattia ja puuseinät, katto puupaneelia.
Varusteet: lattiakaivo, pesuallas
Muuta: kulku suoraan ulos
Olohuoneen kuvaus
Olohuone sijaitsee kerroksessa 2. Valoisa ja runsaasti ikkunoita, tilava. Takkavaraus, max 500 kg. Laminaattilattia ja seinät tapettia, katto vaaleaa sisäverhouspaneelia.
Säilytystilojen kuvaus
Runsaasti varastotilaa, kylmää ja lämmintä. Maakellari.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Vesikatto on harjakatto.
Kattomateriaalin kuvaus
Katepal Rocky palahuopakatto.Palahuovan alla on liimattu alushuopa.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
504-405-22-282
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
5 080 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Päärakennus sijaitsee kiinteistön korkeammalla kohtaa, tontti on loivasti viettävä ja monimuotoinen. Piha ja oleskelualue tasaisia.
Tontin nimi
KOIVUNIEMI
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus on 10 % kiinteistön pinta-alasta.
Kaavoitustiedot
Kiinteistö sijaitsee maakuntakaava-alueella. Tontille saa lisää rakentaa rakennuslupamenettelyn kautta.
Rakennukset
VARASTO JA AUTOKATOKSET SEKÄ MAAKELLARI Ulkorakennuksessa on kylmää varastotilaa, puuliiteri, lämmintä varastotilaa noin 10 m2, kaksi autokatosta ja maakellari eteistilalla. Koko ulkorakennuksen rakennusala on noin 105 m2. Alkuperäinen lopputarkastus 1.1.1996. Ulkorakennusta on remontoitu vuosina 2005 ja 2023: •rakennettu toinen autokatos ja kellarin eteinen 2005 •vesikatto uusittu vanhan varasto-osan päälle 2023 •ulkoverhousta uusittu ja koko rakennus huoltomaalattu 2023 •sadevesikourut ja syöksytorvet on tilattu 2023 VERSTAS / PONITALLI Rakennettu vuonna 2002-2003 ponitalli käyttöön. Loppukatselmus pidetty 11.9.2003. Sisäkorkeus on noin 2400 mm. Karsinat on purettu ja viimevuosina ovat olleet varastokäytössä. Lattia on betonia, seinät harkkoa, puurunko lämmöneristeellä. Peltikatto. Sähköinen lattialämmitys. Lämpimän osan pinta-ala on noin 20 m2 ja kokonaisala n. 68 m2 (RAHU). Vesijohto ja viemäri. Ilmastoinnin poistona on huippuimuri. PUMPPUKOPPI / PIHAVARASTO Vanhan rengaskaivon ympärille on rakennettu pieni pumppukoppi harkoista. Kaivo on alun perin ollut juomavesikäytössää. Kaivon vettä voi käyttää tällä hetkellä ainakin kasteluun. Pumppukopissa on kunnan Pudasvesiliittymä ja vesimittari. Pumppukopin molemmissa päissä on pienet pihavarastot, jotka on viimeistelty vuonna 2023. Rakennusala on noin 14 m2. LASIKASVIHUONE Lämpölasielementeistä ja lehtikuusesta tehty, n. 10 m2. LASTEN LEIKKIMÖKKI JA LEIKKIALUE Lasten leikkialueen takareunassa on puurakenteinen lasten leikkimökki. Leikkimökin edessä on hiekkalaatikko, keinut ja kiipeilytelineet. Leikkialue on ruohottunut, johtuen vähäisestä käytöstä. 8-KULMAINEN KOTASAUNA JA GRILLIKOTA SEKÄ OVAALIPALJU JA TERASSIALUE Elokuussa 2015 valmistui Timapuu Oy:n toimittamat 3-kulmaiset kotasauna ja grillikota. Lisäksi isohko porepalju. Noin 100m2 terassialue. Kotasaunan ja grillikodan lupahakemus vielä kesken. Myyjä hoitaa luvat kuntoon.
saunarakennus, laavu, talli, muita rakennuksia, autokatos, leikkimökki, puuliiteri, talousrakennus, varasto
Palvelut
Koulut: Myrskylään 4,8 km koulunmatka, uusi hirsirakenteinen esikoulu/ala-aste. Yläkoulu n. 20 km päässä Orimattilassa.
Palvelut: Ruokakauppa Sale, kylmäasema, ravintolat ym. keskusta-alue n. 5 km. Rauta- ja maatalouskauppa. n. 3 km.
Päiväkodit: n. 10 vuotta vanha päiväkoti, johon valmistumassa 2024 laajennusosuus, matkaa n. 5,5 km.
Liikenneyhteydet
Myrskylän keskustasta lähtee bussit.
Pihan kuvaus
Istutuksia; nurmialuetta, metsäaluetta, josta saa polttopuita omaan käyttöön. Luumupuita, jokunen vanha marjapensas.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Myrskylä

Asuinalueena Myrskylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Laurila Hannele

Yrittäjä, LKV, LVV

Tunne Kodit LKV

Tunne Kodit LKV
Tunne Kodit LKV
SKVL jäsenyritys

Isonkivenkärjentie 64,
17200 Vääksy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.