Rivitalo | 3h, k, kph, s, wc, 2 varastoa

Nöykkiönlaaksonkuja 2, Nöykkiö, Nöykkiönlaakso, Espoo

Hinta

272 000 €

Koko

71,5 m²

Vuosi

1990

Hurmaava rivitalokoti keskeisellä sijainnilla Nöykkiössä, aivan julkisen liikenteen, koulujen ja päiväkotien sekä kaupallisten palveluiden vieressä. Yhteen tasoon rakennettu avarapohjainen kolmio, jossa asumistilaa ja -mukavuutta on runsaasti. Huoneiston pohjaratkaisu on loistava, sillä keittiön, olohuoneen ja eteisen muodostava oleskelualue on yhtä avointa tilaa, mutta hyvin suunnitellun tilajaon ansiosta kaikissa tiloissa on myös sopivasti yksityisyyttä. Kodin tilat ovat mukavan suuria ja käytännönläheisiä, säilytystiloja on runsaasti ja pintamateriaalit ovat helppohoitoisia ja aikaa kestäviä -tämä koti on suunniteltu siis ihan oikeaa elämää varten. Etupihalla on istutusten lisäksi hyvät mahdollisuudet esimerkiksi polkupyörien säilytykseen ja sisäänkäynnin vieressä on huoneistoon kuuluva melko suuri lämmin varasto. Oma kylmävarasto esimerkiksi harrastusvälineille sijaitsee autokatoksessa, huoneistoon kuuluvan autopaikan edessä. Oma takapiha on suuri ja viherpeukalolle mahdollisuudet ovat kerrassaan upeat. Takapihalla on katettu terassialue, muurikivin tehty pengerrys portaineen, nurmialueet sekä maltillisia havuistutuksia. Tämä koti on täysin muuttovalmis jo sellaisenaan tai pienellä pintapäivityksellä sen voi muuttaa juuri omaan makuun sopivaksi, ensiluokkaiseksi kodiksi pariskunnalle tai pienelle perheelle. Lisätiedot ja esittelyt: Ylinkerros Oy/ Jarmo Sarlin p. 0400 506 900, jarmo.sarlin(at)ylinkerros.fi Mikäli vanha asuntosi on vielä myymättä, varaa maksuton arviokäynti: www.ylinkerros.fi/arviot

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21891700
Sijainti
  • Espoo Nöykkiö Nöykkiönlaakso
  • Nöykkiönlaaksonkuja 2, 02330 Espoo
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, s, wc, 2 varastoa
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
71,5 m²
Kokonaispinta-ala
71,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
1990
Käyttöönottovuosi
1990
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

263 560,33 €

Velkaosuus

8 439,67 €

Velaton hinta

272 000,00 €

277 000,00 €

Neliöhinta

3 804,20 €/m²

Vastike

Hoitovastike

443,30 € / kk

Pääomavastike

171,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

614,90 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä 3 vaatekaappia, parkettilattia. tuulikaapissa muovilattia.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Siistikuntoinen perheasunto. Pienellä kunnon kohennuksella mieleiseksi.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Tässä kodikkaassa keittiössä on loistavat puitteet niin ruoanlaittoon kuin perheen yhteisiin hetkiin. Valkoiset kaapistot on sijoitettu kodikkaasti kahdelle seinälle ja säilytystilaa on ihanan runsaasti. Alakaapistoissa käyttömukavuus on maksimoitu suurilla vetolaatikoilla ja korkeissa komeroissa saa säilytettyä mitä moninaisimmat pienkoneet tai vaikka pienen kotileipomon tarpeiston. Luonnonvaloa keittiössä on runsaasti ja ikkunanäkymien avautuessa takapihalle, on ruoanlaiton lomassa helppo pitää silmällä omalla takapihalla leikkiviä perheen pienempiä tai omia eläinystäviä. Keittiössä on hyvin tilaa suuremmallekin ruokailuryhmälle ja keittiö on kivasti sijoitettu toisaalta omaan rauhaan, mutta toisaalta osaksi olohuonetta. Varusteina on: jääpakastinkaappi, astianpesukone, keraaminen liesi sekä liesituuletin. Kaapistojen välitila on laatoitettu ja muuten seinät maalia/tapettia. Keittiön lattia on parkettia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone on remontoitu vuonna 2013 ja on erittäin siistissä kunnossa. Remontissa pintamateriaaleiksi valitut valkoiset seinälaatat ja tummanharmaat lattialaatat ovat klassikkovalinta ja sisustusvalintojen huipulla vuodesta toiseen. Vaaleat sävyt saavat tämänkin kylpyhuoneen tuntumaan ihanan raikkaalta. Tilaa kylpyhuoneessa on mukavasti ja kylpyhuone tarjoaakin varsinaisten peseytymistilojen lisäksi myös tilat kodin vaatehuoltoon. Erikoisena lisänä tilaan on kaksi sisäänkäyntiä. Varusteina kylpyhuoneessa on suihkunurkkaus, käsienpesuallas, allashana ja bideesuihku, allaslaatikosto, korkea varustekaappi sekä valtavan suuri työtaso sekä pesukoneliitäntä.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc sijaitsee eteisen yhteydessä. Tilassa on varusteina valaistu peilikaappi, käsienpesuallas, allaskaappi, allashana ja bideesuihku sekä wc-istuin. Tilaan saa halutessaan myös lisättyä kaapistoja. Wc-tilan seinät ja lattia ovat laatoitetut.
Lattiamateriaalit: laatta
Saunan kuvaus
Vaaleapuinen sauna, jossa klassikkolauteet, tumma täyslasiovi, avattava ikkuna sekä suurella kivimäärällä varustettu Harvian Cilindro -sähkökiuas. Saunan seinät ovat paneelia ja lattia laatoitettu.
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: parketti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Huoneistossa on kaksi tilavaa makuuhuonetta, sijoitettuina eteishallin molemmin puolin. Päämakuuhuone on tilava, kaapistotilaa on hyvin ja huoneeseen voi sijoittaa myös vaikka pienen työpisteen. Tilasta on oma erillinen sisäänkäynti myös kylpyhuoneeseen. Toinen makuuhuone on hyvän kokoinen sekin ja huoneesta riittää jaettavaksi kahdellekin lapselle. Kaapistotilaa huoneessa on mukavasti. Molempien makuuhuoneiden seinät ovat maalia ja lattioissa on parketti.
Säilytystilojen kuvaus
Huoneiston käytössä on kaksi varastoa; kylmä ja lämmin. Lämmin varasto sijaitsee huoneiston sisäänkäynnin läheisyydessä ja kylmävarasto autokatoksessa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Aarre Isännöinti Oy, Henri Nieminen, Metsänneidonkuja 12, 02130 Espoo 0201986700, asiakaspalvelu@aarre.com
Huolto
Lassila & Tikanoja Oyj.
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Yhtiökokouksessa 2023 on hallitukselle myönnetty valtuudet tarvittaessa periä tai jättää perimättä ylimääräinen, enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa/salliessa. Lisäksi päätettiin, että ylimääräisiä vasikkeita ei kuitenkaan voida periä kahtena peräkkäisenä kuukautena.
Yhtiökokouksessa 2023 myönnettiin hallitukselle valtuudet korottaa tai laskea pääomavastikkeen tasoa korkokannan kehityksen niin vaatiessa.
Yhtiökokouksessa 2023 päätettiin, että osakkaat voivat itse hankkia pihojen puolelle lumiesteet muutostyölupamenettelyn kautta. Osakas on tällöin itse vastuussa lumiesteistä. Ks. lisätiedot 2023 vuoden yhtiökokouspöytäkirja.
Taloyhtiön autopaikat

Autokatospaikkoja: 22 Parkkipaikkoja: 5

Tehdyt remontit
2022: julkisivujen huoltomaalaus, autokatoksen metalli- ja puuosien maalaus, 2021: D-talon aidan uusiminen osittain, osakkaat maalanneet julkisivun ikkunoita ja ovia osasta huoneistoja, 2020: ulkovalaistuksen uusiminen, A-talon aidan uusiminen, 2019: vesikaton uusiminen, C-talon autokatosten välisenaidan uusiminen, 2018: lämmönsiirtimen uusiminen, lukituksen uusiminen, pohjaviemäreiden kuvaus, puhdistus ja osittainen korjaus, salaojien korjauksia, 2017: salaojien korjauksia, 2016: kattojen kuntotutkimus ja akuutit korjaukset, korvausilmaventtiilien suodattimienvaihto, 2015: uusittu kaukolämmön painemittarit (tulo ja meno), leikkipaikan kunnostus, sadevesikaivojen tyhjennys ja hulevesiputken huuhtelu 2014: antennijärjestelmän päivitys, kattojen huoltopesu ja rikkinäisten kattotiilien vaihto 2013: Molok-syväkeräysjärjestelmä, kiertovesipumppu ja paisunta-astia uusittu 2012-2014 ja osa -03 ja -05 Kaikkien huoneistojen kylpyhuonesaneeraukset, 2003 3kpl ja 2010 2010: B-talon maalaus, 2009: ilmanvaihtohormien puhdistus ja ilmamäärien säätö, piha-alueen asfaltointi, 1997: kaukolämmön ja lämpimän käyttöveden rakennusten väliset putkistot uusittu
Tulevat remontit
Käyttövesiputkien kannakointi, B, C ,D ja E talojen tontin raja-aitojen rakennus
2023: ulko-ovien tiivisteiden uusiminen ja sovituskorjaus, ilmanvaihdon nuohous
Energialuokka
E (2013), Energiatodistus on laadittu 7.7.2014. Todistus uusitaan 2024.
Tontin koko
8 164 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Nöykkiönlaakso

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Nöykkiönlaakson koulu (1.-6.lk) n. 250m, Nöykkiön koulu (7.-9.lk) n. 50m. Molempiin kouluihin on turvallinen koulumatka sivutietä pitkin. Ruotsinkielinen Finno skola (1.-9.lk) Eestinmalmilla n. 3km päässä.
Palvelut: Lähikaupat K- ja S-Market n. 150m. Nöykkiön kirjasto n. 150m. Kauppakeskus Liila n. 2,5km. Nöykkiönpuisto n. 400m, jossa mm. pallokentät, koirapuisto ja lasten leikkipuisto.
Päiväkodit: Lähistöllä on runsaasti päiväkoteja ja jo noin 150-400 metrin säteellä on kolme päiväkotia: Nöykkiönniityn päiväkoti, ryhmäperhepäiväkoti Aitola sekä Nöykkiön päiväkoti. Englanninkielinen päiväkoti Fountain Square Playschool n. 1km ja ruotsinkielinen päiväkoti Finno daghem och förskola n. 3km.
Liikenneyhteydet
Nöykkiönkadun pysäkille n. 250m, josta bussit 158 (Matinkylä M-Espoonlahti M), 159 (Matinkylä M-Latokaski) ja 542 (Munkkiranta-Jorvi).
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiössä on paikallisesti sovittu, että jokaiseen huoneistoon kuuluu yksi autokatospaikka sekä autokatoksessa (autopaikan takana) oleva kylmävarasto.
Yhtiössä on paikallisesti sovittu, että jokaiseen huoneistoon kuuluu yksi autokatospaikka. Loput yhtiön 27 autopaikasta ovat ns. vieraspaikkoja.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Nöykkiö, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ylinkerros Oy

SKVL jäsenyritys

Runeberginkatu 61,
00260 HELSINKI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.