Omakotitalo | 4-5h + k + kphx2 + s + wc + khh + th + varx3 + ak

Vaahteramäki 5, Nöykkiö, Espoo

Hinta

759 000 €

Koko

156 / 240 m²

Vuosi

1989

Valloittava talo idyllisestä Nöykkiöstä  Uniikki kokonaisuus, jossa arkkitehtoninen muotokieli ja ajattomat materiaalivalinnat luovat upean kodin jossa viihdyt varmasti! Arkkitehtikilpailuun piirretty omakotitalo on arkkitehti Maija Ruoslahden teräspalkkirakentamiseen erikoistuneen suunnittelutyön taidonnäyte. Tämä omalla tontillaan sijaitseva koti ihastuttaa julkisivullaan jo pihaan ajaessa!  Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat olohuone, ruokailutila ja keittiö. Suurten ikkunoiden tuoma valoisuus sekä ilmava huonekorkeus ja vaaleat pinnat muodostavat kauniin, kutsuvan tilan. Tilava keittiö laadukkaine kodinkoneineen ja runsaine työtasoineen täyttää vaativammankin ruoanlaittajan toiveet. Erityisesti kesäaikaan olohuone laajenee luontevasti terassille suuren lasiliukuoven ansiosta. Yläkertaan kuljet kauniita kierreportaita pitkin, joiden pinnakaiteet ja valloittavat ikkunalinjat kiinnittävät katseen. Makuuhuoneita löytyy nykyisellään kolme, joista jokainen taipuu kokonsa puolesta monenlaiseen käyttötarkoitukseen. Maanläheisin sävyin viimeistelty kylpyhuone poreammeineen ja kattoikkunoineen on tyylikäs kokonaisuus! Kellarikerros kätkee sisäänsä takkahuoneen, viinikellarin, kodinhoitotilan, nykyaikaisen kylpyhuoneen sekä poikkeuksellisen tilavan saunan kera kiukaan, joka lämpiää niin puulla kuin sähkölläkin. Kodinhoitotilassa on hyvin tilaa pyykkihuollolle ja säilytykseen, ja takkahuone taipuu vaikkapa vieraiden majoitukseen tai työtilaksi.  Vehreällä ja erittäin suojaisalla pihalla on mainiosti tilaa niin rentoutumiseen kuin ruokailuunkin. Huomioitavaa on, että syksyllä 2023 toteutetun salaojaremotin jäljiltä piha on toistaiseksi viimeistelemättä. Perheen molemmille autoille löytyy paikkansa, toiselle katoksen alta. Säilytystilat täydentävät sekä lämmin että kylmä varasto.  KUNTOTARKASTETTU VUONNA 2023. Kysy lisätietoja välittäjältä. Vuonna 1989 valmistunut talo on saneerattu kattavasti suurelta osin, muun muassa salaojat, ikkunat, katto, kylpyhuoneet, wc ja keittiö on uusittu. Lämmitysjärjestelmänä toimii energiatehokas vesi-ilmalämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen, lisäksi lämmitystä tukee peräti kolme varaavaa takkaa. Tarpeen vaatiessa voit myös hyödyntää öljylämmitystä, joka on edelleen käyttövalmiudessa. Viilennyksen kesähelteillä hoitaa ilmalämpöpumppu. Ja mikä parasta: sijainti on aivan loistava! Nöykkiön viihtyisä pientaloalue sijoittuu toimivien kulkuyhteyksien ja palvelujen äärelle Etelä-Espooseen. Alueella palvelee useampi päiväkoti sekä koulu, myös lähikaupat ja muut kaipaamasi palvelut löytyvät muutamien minuuttien säteellä kotiovelta. Helsingin ytimeen hurauttaa autoillen vajaassa 20 minuutissa, Isoon Omenaan puolestaan vain viidessä minuutissa. Lisäksi Länsimetron lähin asema sijoittuu kävelyetäisyydelle, 1,6 kilometrin päähän kotiovelta.  Vastaavanlaista kotia ei varmuudella ole tarjolla. Tervetuloa tutustumaan! Tämän kodin myy Hilla, hilla.heikkila@alcovi.fi / 045 255 0005

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21895260
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-5h + k + kphx2 + s + wc + khh + th + varx3 + ak
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
156 m²
Muiden tilojen pinta-ala
84 m²
Kokonaispinta-ala
240 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneistoala on yhteensä 134 m2, lisäksi lämmin varasto ja eteinen 20,25 m2, yhteensä 154,25 m2. Kerrosala on 156 m2. Kokonaisala on 240 m2, johon sisältyy asuinrakennus ja autokatos. Pinta-alat perustuvat rakennuslupapiirustuksiin ja Espoon kaupungin epäviralliseen rakennus- ja huoneistorekisteriotteeseen, eikä niitä ole tarkistusmitattu, joten ne voivat poiketa merkittävästikin ilmoitetusta.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1989
Käyttöönottovuosi
1989
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

759 000,00 €

Velaton hinta

759 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero on noin 800 euroa/v. Sähkö noin 12.000-13.000 kWh/v, jätemaksu noin 15 e/kk, vesi noin 20 e/hlö/kk. Ilmoitetut kustannukset perustuvat nykyiseen kulutukseen, ja voivat muuttua merkittävästikin ilmoitetusta. Ostaja vastaa lainhuudon kustannuksista ja varainsiirtoverosta (4 % kauppahinnasta). Kaupan kohteeseen kohdistuvat panttikirjat siirretään ostajalle kiinnityksistä vapaana kauppahinnan maksua vastaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisen seinät on maalatut. Kaapistoa. Yläkerran aulan lattia on laminaattia, seinät maalatut. Takka. Takkahuoneen lattia on laattaa, seinät maalatut. Takka. Kiinteää kaapistoa.
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Ilmalämpöpumppu, sälekaihtimet, verhokiskot, keskuspölynimuri
Kohteen lisätiedot
Kiinteistöä ei ole loppukatselmoitu Espoon kaupungin rakennusvalvonnan toimesta. Käyttöönottokatselmuksessa (22.11.1989) havaitut puutteet on korjattu. Hintapyynnöstä päätettäessä on otettu huomioon loppukatselmoinnin puuttuminen.
Tehdyt remontit
Ikkunoiden uusiminen -14, pääasiallisen lämmitysmuodon vaihtaminen öljylämmityksestä vesi-ilmalämpöpumppuun, ilmalämpöpumpun asennus, lämminvesivaraaja uusittu -16, kattoikkunoiden uusiminen -17, räystäskourut, pintavesikourut, syöksyputket ja katto uusittu, vesi-ilmalämpöpumpun ulkoyksikkö uusittu -20, öljysäiliön tarkastus, IV-kanavien nuohous -21, ilmalämpöpumpun huolto, kuntotarkastus, kylpyhuoneiden silikonien korjaukset, seinä-wc-istuinten vesisäiliöiden vuotoilmaisimien asennukset, takapihan puoleisen tukimuurin ja kellarin ulkoseinän maalaus, maanpinnan kallistuksia parannettu, parveketolppien pellitysaukkojen tiivistys, tiiliseinien tuuletusrakojen puhdistus, kellarin kylpyhuoneen läpivientien tiivistys, pesualtaiden vesijohtojen kiinnitykset, energiatodistus, salaojien kuvaus, viinikellarin maanvastaisen seinän avaus ja uudelleen pinnoitus, kattava salaojaremontti (Vesivek) -23. Lisäksi hormien vuotuinen nuohous sekä runsaasti kunnossapidollisia töitä, mm. maalauskorjaukset.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Asuintilat ovat siistikuntoiset, eikä välitöntä remonttitarvetta ole.
Kuntotarkastus
Tehty
Energialuokka
  • D (2018)
  • Todistus on laadittu 4.7.2023.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu, öljylämmitys, lämpöpumppu
vesi-ilmalämpöpumppu, kolme varaavaa takkaa
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
kunnan vesijohto
Viemäri
kunnan
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, tiili
Rakennusmateriaali: Asuinrakennus on perustettu kalliolle. Perusmuuri on harkkorakenteinen. Alapohjana on alapuolelta lämmöneristetty maanvastainen betonilaatta. Ulkoseinät ovat kiviainesrakenteisia ja tiiliverhoiltuja.
Keittiön kuvaus
Keittiön (Nixi-Keittiöt) varustukseen kuuluu induktioliesitaso, liesituuletin, kalusteuuni, astianpesukone, jääkaappi-pakastin ja mikroaaltouuni. Työtaso osin rosteria, osin puuta, välitila kaakelia. Lattia on laattaa, seinät maalatut. Keittiö remontoitu vuonna 2006, astianpesukone uusittu vuonna 2019. Leivinuuni on epäkunnossa, mutta korjattavissa.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneita on 2 kpl. Yläkerran kylpyhuoneen varustukseen kuuluu tupla-allas, allaskaappi, seinä-wc-istuin, bidee-suihku, poreallas, pyyhekuivain, sadesuihku ja pyyhekoukut. Lattialämmitys (vesi). Ikkuna ulos, lisäksi kattoikkuna. Remontoitu vuonna 2008. Kellarikerroksen kylpyhuoneen varustukseen kuuluu allaskaappi, peili, kaksi suihkua ja seinä-wc-istuin. Lattialämmitys (vesi). Remontoitu vuonna 2005.
WC-tilojen kuvaus
Erillinen wc sijaitsee 1. kerroksessa. Varustukseen kuuluu allas, pyöreä peili, seinä-wc-istuin ja pyyhekuivain. Lattia kiveä, seinät ylisaumattua laattaa. Lattialämmitys (vesi). Remontoitu vuonna 2012.
Saunan kuvaus
Sauna sijaitsee kellarikerroksessa. Lattia on laattaa, seinät ja katto paneloitu. Ikkunat ulos, hana löylyvedelle. Kiuas toimii sähköllä ja puulla. Remontoitu vuonna 2005.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitotila sijaitsee kellarikerroksessa. Varustukseen kuuluu vesipiste, työtasoa, tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle, sekä runsaasti kaappitilaa. Lattia on laattaa, seinät maalatut.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen lattia on mosaiikkiparkettia, seinät maalatut. Kulku terassille ja terassiparvekkeelle. Suuri lasiliukuovi terassille.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneita on nykyisellään 3 kpl, ja ne sijaitsevat yläkerrassa. Lattiat ovat laminaattia, seinät osin maalatut, osin tapetoidut. Makuuhuoneissa kiintokaapistot. Yhdestä makuuhuoneesta on kulku katetulle parvekkeelle. Makuuhuoneista kaksi on yhdistetty, helposti palautettavissa kahdeksi huoneeksi.
Säilytystilojen kuvaus
Runsaasti kaapistoa, lisäksi varastohuone ja pikkuvarasto kellarissa, lämmin varasto sisäänkäynnin yhteydessä, sekä kylmää varastotilaa autokatoksen yhteydessä
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harjakatto kumibitumikermikatteella

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-30-190-16
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
704 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontilla sijaitsee omakotitalo sekä autokatos varastotiloineen.
Kaavoitustiedot
sitova tonttijako. Kaavan mukainen käyttötarkoitus: Asuntotontti. Lisätietoja Espoon kaupunki, p. 09 816 21, (vaihde), https://www.espoo.fi/fi/asuminen-ja-rakentaminen/kaupunkisuunnittelu/kaavat
Kaavoitustilanne
Yleiskaava, Asemakaava
Rakennukset
Autokatos on puurakenteinen ja -verhoiltu. Katoksen yhteydessä varastotilaa.
autokatos, varasto
Pihan kuvaus
Piha on pysäköintipaikkojen ja kulkuväylien osalta viimeistelty kiveyksellä, muutoin nurmea. Pihapiiri on viimeistelemättä syksyn 2023 salaojaremontin jäljiltä. Kysy lisää välittäjältä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Nöykkiö, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heikkilä Hilla

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Alcovi LKV

Alcovi LKV
Alcovi LKV
SKVL jäsenyritys

Mistelipolku,
01390 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.