ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Kerrostalo | 4h + k + kph + las.parv. (YJ mukaan 4h + k)

Louhelantie 1, Louhela, Vantaa

Hinta

180 000 €

Koko

98 m²

Vuosi

1967

Kuudennen kerroksen läpitalon perheasunto Louhelassa odottaa uusia omistajiaan! Tässä huoneistossa on kolme makuuhuonetta, jotka ovat muunneltavissa myös muuhun käyttöön tarpeiden mukaan. Vaikka pinnat ja keittiö kaipaavatkin päivitystä, kylpyhuone ja erillinen kodinhoitotila ovat uusittuja linjasaneerauksen yhteydessä ja siten hyvässä kunnossa. Tämä koti on ihanteellinen valinta lapsiperheille ja etätyöskentelijöille, sillä tilavat huoneet tarjoavat optimaalista tilaa ja mukavuutta arjen tarpeisiin. Taloyhtiö on hyvin hoidettu, ja perinteinen linjasaneeraus toteutettiin vuosina 2015-2016, kun taas julkisivuja on osittain remontoitu vuonna 2019. Taloyhtiön sisäpihat tarjoavat lapsille monipuolista tekemistä ja ovat kaikille mainioita yhteisen oleskelun alueita. Alueella on mahtavat ulkoilumaastot, Jokiuoman puisto alkaa käytännössä takapihalta ja ulkoilureittejä pääset aina Keskuspuistoon asti! Lähettyviltä löytyy useampi päiväkoti, kouluja, lähikauppa sekä isompia supermarketteja. Tästä pääset liikkumaan kätevästi julkisilla, bussipysäkin ja junaseisakkeen sijaitessa alle 500m päässä, tai omalla autolla hurautat nopeasti kehäteille. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan! Lisätiedot ja esittelyt Ildiko Katona-Hiekkanen 040 575 9990 ildiko.katona-hiekkanen@roof.fi Get a roof!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21895702
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + kph + las.parv. (YJ mukaan 4h + k)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
98 m²
Kokonaispinta-ala
98 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneiston pinta-ala on yhtiöjärjestyksen, isännöitsijäntodistuksen ja myyjän ilmoituksen mukaan 98 m². Edellä mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin huoneiston nykyisen ja rakentamisaikaisen mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Huoneiston todellinen pinta-ala voi siis olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Kerrokset
6/7
Rakennusvuosi
1967
Käyttöönottovuosi
1967
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

150 273,14 €

Velkaosuus

29 726,86 €

Velaton hinta

180 000,00 €

Neliöhinta

1 836,73 €/m²

Vastike

Hoitovastike

416,50 € / kk

Pääomavastike

343,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

759,50 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Hallituksella on valtuudet tarvittaessa periä yksi ylimääräinen hoitovastike tai jättää perimättä yksi hoitovastike sekä muuttaa rahoitusvastiketta taloyhtiölainojen koron tai lainasumman muuttuessa. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan osakkaita kohtuullisella varoajalla.

Muut maksut

Autopaikkamaksu

15,00 € / kk

Saunamaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Vedestä peritty maksu perustuu huoneistokohtaiseen vedenkulutusmittaukseen. Laskutus tapahtuu kolme kertaa vuodessa. Laskut lähetetään aina osakkaalle. Kylmävesimaksu 3,53 €/m3, lämminvesimaksu 8,27 €/m3. Autotallivuokra 120,00 euroa/kk. Lämmin autopaikka 15,00 euroa/kk. Mopotallivuokra 8,40 euroa/kk. Autopaikkojen tilannetta voi tiedustella Louhelan huollosta. Autopaikkoihin on tällä hetkellä jonoa. Kylmäkaappivuokra 10,00 euroa/kk.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Pieni kodinhoitotila, jossa on lattiakaivo ja pesukoneliitäntä. Remontoitu kauttaaltaan linjasaneerauksen yhteydessä 2015-2016, muissa yhtiön huoneistoissa tästä on tehty erillinen WC, tähän huoneistoon on linjasaneerauksen huonekortin mukaan varattu mahdollisuus WC-istuimen ja pesualtaan myöhempään asennukseen. SEINÄT: kaakeli LATTIA: laatta
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Kohteen lisätiedot
Huoneistossa on oltava vähintään yksi palovaroitin alkavaa 60m2 kohden. Suositeltavaa on, että lisäksi kaikissa makuuhuoneissa on palovaroitin. Palovaroittimet tulee huoltaa vuosittain. Asukkaiden tulee ilmoittaa huoneistossa olevista vioista ja puutteista sekä remonteista huoltoyhtiöön. Osakkaiden tekemistä korjauksista tulee ilmoittaa etukäteen kirjallisesti huoltoyhtiöön nykyisen asunto-osakeyhtiölain edellyttämällä tavalla.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Keittiönkaapistot ja asunnon pinnat ovat kauttaaltaan päivityksen tarpeessa.
Asbestikartoitus
  • Ei
  • Ennen vuotta 1994 valmistuneiden rakennusten korjaustöiden osalta otettava huomioon Laki eräistä asbestipurkutyötä koskevista vaatimuksista 684/2015 sekä Valtioneuvoston asetus asbestityön turvallisuudesta 798/2015. Mikäli huoneistossa aikoo tehdä tai teettää remontin, hänen tulee tietyissä tapauksissa teettää asbestikartoitus purettaviin materiaaleihin. Asbestikartoitusvelvollisuus ei koske rakennuksessa tehtäviä vähäisiä töitä, kuten reikien poraamista seiniin tai kattoon.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Keittiön varusteisiin kuuluu: sähköliesi, liesikupu, astianpesukone, jääkaappi/pakastin, kiinteät valaisimet. TYÖTASO: laminaatti VÄLITILA: kaakeli SEINÄT: maalattu/tapetoitu LATTIA: parketti
Kylpyhuoneen kuvaus
Remontoitu kauttaaltaan linjasaneerauksen yhteydessä 2015-2016. Varusteisiin kuuluu: suihku, taittuva suihkuseinä, allas ja allaskaappi, bidee-suihku, peilikaappi, kulmakaappi, rättipatteri, wc istuin. LATTIA: laatta SEINÄT: kaakelia
Olohuoneen kuvaus
Tilava olohuone, josta avautuu makuuhuone jonka päädyssä on vaatehuone. Olohuoneesta suora pääsy lasitetulle parvekkeelle, josta avara näkymä Martinlaaksoon päin. SEINÄT: maalattu/tapetoitu LATTIA: parketti
Makuuhuoneiden kuvaus
Toinen makuuhuone on keittiön vieressä, ikkuna näkymä taloyhtiön puistomaiselle pihalle. Suurin makuuhuone on keittiötä vastapäätä, avautuu eteisestä ja sen ikkunat ovat Martinlaaksoon sekä parkkipaikalle päin. Näissä makuuhuoneissa on peililiukuovikaapistot. SEINÄT: maalattu/tapetoitu LATTIA: parketti
Säilytystilojen kuvaus
Varastotilat ovat siistissä kunnossa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Louhelan Huolto Oy Haltialantie 10 A, 01600 Vantaa Isännöitsijä Virpi Päivinen 045 347 0532 asiakaspalvelu@louhelanhuolto.fi isannoitsija@louhelanhuolto.fi
Huolto
Louhelan Huolto Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Sauna, pesutupa, mankeli, kuivaushuone, ulkoiluvälinevarasto.

Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 82 Autotalleja: 30

Tehdyt remontit
2023: Ulko-ovien uusiminen ja ovikoodilaitteiston asennus, hissien määräaikaiskorjaukset, julkisivujen pesut (parvekepuolet), VSS-tilojen poistumiskäytävien luukkujen uusiminen.
2021: Hissien määräaikaiskorjaukset, pääovien puoleisten julkisivujen pesu.
2020: Hissien määräaikaiskorjaukset. IV, mittaus ja säätö, korvausilmaventtiilien suodattimet puhdistettiin, hissien kuntotarkastus ja hankesuunnitelma.
2019: Eteläpäätyjen julkisivuremontti.
2018: Lasten leikkipaikkojen huolto ja leikkivälineiden päivitys. Lahopuiden kaato ja kantojen jyrsintä.
2016: Kattoturvatuotteiden asennus.
2015-2016: Linjasaneeraus, urakassa uusittu viemärit ja vesijohdot vanhoille paikoilleen kylpyhuoneen seinärakenteen putkihormeihin. Samalla kaikki kylpyhuoneet saneerattiin, kiinteistön sähkö-, tele- ja antennijärjestelmät uusittiin ja kellarikomerot uusittiin.
2014: Putkiremontin hankesuunnittelu.
2012: Istutusten uusinta.
2011: Paikoitusalueen uudistaminen.
2010: Lukituksen uusiminen.
2009: Putkiremontin hankesuunnittelu.
2007-2008: Salaojien korjauksia.
2007: Parvekkeiden ikkunoiden ja ovien uusinta.
2006: Parvekkeiden maalaus, saunaosastojen korjaus.
2005: Saunojen korjaussuunnitelmat.
2003: Antenniverkoston kunnostus digi-tv kelpoiseksi.
2002: Viemäriverkoston puhdistus ja valurautaisten hajulukkojen vaihto.
2001: Saunojen korjauksia, ilmastointikanavien nuohous ja ilmamäärien säätö.
2000: Porrashuoneiden ja kellarien maalaus.
1999: Pitkien sivujen maalaus, vesikourujen uusinta, ikkunoiden uusinta ja vaihtopuitteet.
1998: Päätyjen levytys ja lisälämmöneristys CemStone-levyllä.
1997: Hissien konehuoneiden pellitys.
1996: Loppujen jäteaitausten rakentaminen.
1995: Parvekekattojen huopakatteen uusiminen ja parvekelipan kourujen asennus.
1994: Parvekkeiden hiekkapuhallus ja Fescon-pinnoitus sekä parvekelattioiden käsittely epoksipinnoitteella.
1993: Neljän sähköistetyn ja kahden kylmän autopaikan rakennus.
1992: Nuohous ja ilmamäärien säärö, linjasäätöventtiilit ja termostaattiset patteriventtiilit sekä lämpöverkoston säätö, päätyjen korjauksia ja tiivistyksiä.
1991: Autotallirakennuksen huopakatteen uusinta.
1989: Antenniverkoston kunnostus.
1988: Ikkunoiden korjaus ja osan uusimisia. Lämmönsäätöautomatiikan ja 8-talon lämmönsiirtimen uusinta.
1987: Saunojen korjaus, peltikattojen maalaus.
1986: Autotallirakennuksen edustan routavauriokorjauksia.
Tulevat remontit
2024: Hissien peruskorjauksen kilpailutus ja hissien peruskorjaus (K-rapun osalta arviolta marra-joulukuussa), pihojen kunnostus
2024-2025: Palo-ovien ovipumppujen uusinta
2025-2026: Vesikattojen huoltomaalaus ja rännien/syöksytorvien uusiminen
Lukijan on huomattava, että korjaustarveselvitys on hallituksen näkemys kunnossapitotarpeista viiden vuoden aikana. Päätökset mahdollisesti käynnistettävien kunnossapitotöiden ja muutostöiden suunnittelusta, aikataulusta, toteutuksesta sekä rahoituksesta tehdään yhtiökokouksessa erikseen. Myyjä ei vastaa taloyhtiön myöhemmin päättämistä kunnossapitotoimenpiteistä ja niistä aiheutuvista huoneistolle tulevista kustannuksista.
Energialuokka
G (2013), Viimeinen voimassaolopäivä 18.12.2024.
Tontin koko
19 070 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lisätietoa kaavoituksesta Vantaan kaupunki p. 09 839 11 sekä tämän linkin alta:
https://www.vantaa.fi/fi/asuminen-ja-ymparisto/kaupunkisuunnittelu/kaavoitus/asemakaavoitus
Ei asumiseen vaikuttavia kaavamuutoksia vireillä lähialueella. Kiinteistö sijaitsee lentomeluvyöhykkeellä 3 (50-55dB) sekä laskeutumisvyöhykkeen tuntumassa.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Kaarenkeiju

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Uomarinteen koulu n. 400 m päässä, Kilterin koulu n. 1,5 km, Vaskivuoren lukio n. 700m, Martinlaakson koulu ja lukio n. 1,2 km, Ammattioppilaitos Varia n. 450 m.
Palvelut: K-Market 100 m päässä, Pizza Express n. 200m, R-kioski n. 500m, kukkakauppa n. 500 m. Myyrmäen uimahalli n. 800 m. Myyrmannin kauppakeskus, missä mm. Citymarket ja Prisma, useita ravintoloita, apteekki, vaateliikkeitä, n. 1,5 km. Vantaan taidemuseo n 1,5 km.
Päiväkodit: Useita päiväkoteja alueella.
Liikenneyhteydet
Louhelan asema n. 300 m. Bussit n. 200 m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat vuokrataan Louhelan huollosta. Tällä hetkellä autopaikkoihin on useampi jonossa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Louhela, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Katona-Hiekkanen Ildiko

Myyntineuvottelija

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.