ROOF Group Oy
ROOF Group Oy

Luhtitalo | 1h + kt + rp

Pellaksenmäentie 15, Järvenperä Myllykylä, Espoo

Hinta

115 000 €

Koko

32 m²

Vuosi

2016

Myynnissä heti vapaa yksiö Järvenperän Myllykylästä. Lisäksi on mahdollista ostaa autopaikka AP 15, 1500 euroa, erillinen osake (4777-4788). Tässä kodissa on iso olohuone, avokeittiö, kylpyhuone ja ranskalainen parveke. Huoneissa on hyvin huonekorkeutta sekä avarat näkymät itään. Asukkaille kuuluu myös huoneistokohtainen häkkivarasto. Talon on rakentanut vuonna 2016 Lehto. Yhtiö sijaitsee vuokratontilla. Luhtitalo, rappuset asuntoon toisesta kerroksesta kolmanteen, taloyhtiössä ei ole hissiä. Harrastusmahdollisuudet lähiympäristössä ovat erinomaiset: ulkoilumaastot, lyhyen ajomatkan päässä sijaitsevat Kauniaisten jäähalli, jalkapallohalli ja laskettelurinne kuntoportaineen. Myös Auroran puisto, Kasavuoren ulkoilualue, hiihtoladut ja ulkokuntosali ovat kävelymatkan päässä. Yhtiö sijaitsee rauhallisella asuinalueella tarjoten erinomaiset palvelut lähietäisyydellä. Sekä Järvenperän, Lippajärven että Kauniaisten monipuoliset palvelut, koulut ja päiväkodit ovat lähellä. Jorvin sairaalaan ja Glimsin talomuseoon on vain noin 15 min kävelymatka. Lähellä Kehä 3 ja sekä Turunväylä. Hyvät bussiyhteydet. Tykästyitkö, soita ja sovi yksityisnäyttö! TIEDUSTELUT JA YKSITYISESITTELYVARAUKSET: Marjut Uusmäe, KiLAT, 040 680 7717 tai marjut.uusmae@roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21900241
Sijainti
Tyyppi
Luhtitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kt + rp
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
32 m²
Kokonaispinta-ala
32 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen, toimeksiantajan ilmoittama
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
2016
Käyttöönottovuosi
2016
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

115 000,00 €

Velaton hinta

115 000,00 €

118 000,00 €

Neliöhinta

3 593,75 €/m²

Vastike

Hoitovastike

176,00 € / kk

Tontin vuokravastike

118,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

294,40 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Saunamaksu

15,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksuennakko 20 euroa/kk/hlö. (Kylmä vesi 3,77 euroa/m3, lämmin vesi 7,08 euroa/m3). Yhtiössä on huoneistokohtaiset vesimittarit. Vedenkulutuksen tasauslaskutus tehdään vuosittain. Mahdollisten ylimääräisten tasauslaskujen osalta mm. osakasmuutosten yhteydessä, tulee osakkaan toimittaa mittarilukemat isännöitsijälle laskutusta varten Tontinvuokravastike 3,70 euroa/m2*32m2=118,40 euroa/kk. Hoitovastike 5.50 euroa/m2*32m2=176 euroa/kk. Autopaikkavastike 20 euroa/kpl (erillisinä osakkeina autopaikoille) Autopaikkavuokra 26 euroa/kk jos vuokrattu. Varsinaisessa yhtiökokouksessa 08.06.2023 päätettiin myöntää hallitukselle valtuus tarvittaessa periä enintään 3kk ylimääräinen hoito-, pääoma- ja/tai tonttivuokravastike yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa, sekä valtuus tarkastaa osakkaiden maksaman pääoma- ja/tai tonttivuokravastikkeen määrää näihin kohdistuvien kulujen muuttuessa. Osakkaiden maksamat lainaosuussuoritukset päätetiin rahastoida lainanlyhennysrahastoon ja pääomavastikkeet tulouttaa kirjanpidossa

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
ETEINEN: VARUSTUS: Kaapistot. SEINÄT: Maalattu. LATTIA: Laminaatti.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen
Ilmansuunta: itään
Muuta kauppaan kuuluvaa
sälekaihtimet, seinälamput sekä hyllyt, pyykinpesukone, jos tarvetta
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Siististi pidetty asunto, pientä asumisen jälkiä mm listoissa.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
vesikiertoinen lattialämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu, tiili
Keittiön kuvaus
Moderni avokeittiö. VARUSTUS: Kaapistot, liesituuletin, astianpesukone, induktioliesi kahdella levyllä, erillisuuni sekä mikroaaltouuni integroituna, jääkaappi/pakastin, hana, tiskiallas. TYÖTASOT: laminaatti. SEINÄT: maalattu, levy. LATTIA: laminaatti
Kylpyhuoneen kuvaus
VARUSTUS: Suihku, suihkuseinät, allas, allaskaappi ja peili, wc-istuin (seinästä tuleva), käsisuihku, valaisin, taso, pesukoneliitäntä, lattialämmitys. Paneelikatto. SEINÄT: Kaakeli. LATTIA: Laatta, lattiakaivo.
Olohuoneen kuvaus
SEINÄT: Maalattu. LATTIA: Laminaatti.
Säilytystilojen kuvaus
huoneistokohtainen varasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöitsijätoimisto: Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy Toimipiste: Kiinteistö-Tahkola Nurmijärven toimipiste Osoite: Keskustie 6, 01900 Nurmijärvi Isännöitsijä: Toni Kemppainen Sähköposti: toni.kemppainen@kiinteistotahkola.fi Puhelinnumero: 020 7488 378
Huolto
Kiinteistöpalvelu Räsänen Oy
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Ilmanvaihtotapa: Koneellinen poisto LTO. Antennijärjestelmän tyyppi: Kaapeli-tv. Antennijärjestelmän palveluntarjoaja: Elisa. Laajakaistajärjestelmä tyyppi: Taloyhtiölaajakaista 10M. Internetyhteyden palveluntarjoaja: Elisa.

Yhtiön välittömään hallintaan jäävät saunaosasto kerhotiloineen (40 m2), ulkovälinevarasto (55 m2), tekninen tila (12 m2 ja noin 5 m2) ja siivouskomero (noin 2 m2). Lisäksi pihalla olevat autopaikat
AP2—AP12 (11 kpl) jäävät yhtiöltä vuokrattaviksi paikoiksi sekä AP1 vieraspaikaksi.

Varastotiloissa ei ole lupa varastoida paloturvallisuutta tai muuta turvallisuutta vaarantavia aineita tai materiaaleja. Tontilla 49-63-125-2 sijaitsee yhteinen syväjätehuoltopiste ja joiden ylläpitokulut jaetaan hallinnanjakosopimuksen mukaisesti tontilla olevien asunto-osakeyhtiöiden kesken.

Yhtiöllä on hallinnanjakosopimus (asianumero MML/285206/73/2015) yhdessä As Oy Espoon Pellaksen Kruunun ja As Oy Espoon Pellaksen Linnan kanssa. Yhtiöllä on maanvuokrasopimus Helsingin Diakonissalaitoksen säätiön kanssa. Sopimus on voimassa 10.6.2065 saakka (tarkistusperuste: elinkustannusindeksi).

Yhtiöjärjestyksen mukaan 5 §:
Yhtiön huoneistojen ja osakashallinnassa olevien muiden tilojen alkuperäisiin rakennussuunnitelmiin kuulumattomien, joko rakennusvaiheen aikana huoneistokohtaisena muutos-/lisätyönä tai osakkeenomistajien jälkikäteen rakentamien tai asentamien/asennuttamien rakenteiden, rakennelmien ja laitteiden osalta on korjaus-, kunnossapito-, huolto-, vahinko- ja muu vastuu kyseisen huoneiston tai tilan hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistajalla. Tällaisia rakenteita, rakennelmia ja laitteita ovat esimerkiksi takat hormeineen, parveke- ja terassilasitukset, ilmanvaihdon muutokset, lauhduttimet, hanat.

Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 24

Tehdyt remontit
2017: Suoritettu. Vuositarkastuksen ennakkotarkastus.
2020: Suoritettu. Sähkö- ja hybridiautojen latausvalmiuden kartoitus.
2021: Suoritettu. Takuukorjauksien loppuunsaattaminen rakennuttajan toimesta.
2021: Suoritettu. Parkkipaikan osittainen asfaltointi.
Tulevat remontit
Hallituksen kunnossapitotarveselvityksen 2023-2027, päivämäärä 8.6.2023.
Tämä on asunto-osakeyhtiölain 6 luvun 3§:n tarkoittama hallituksen kunnossapitotarveselvitys, josta ilmenee seuraavan viiden vuoden kunnossapitotarve. Kunnossapitotarve vaikuttaa olennaisesti osakehuoneiston käyttämiseen, yhtiövastikkeeseen tai muihin osakehuoneiston käytöstä aiheutuviin menoihin. Yhtiökokous merkitsee hallituksen selvityksen tiedoksi. Käynnistettävien toimenpiteiden suunnittelusta, toteutuksesta ja rahoituksesta päätetään yhtiökokouksessa erikseen.

2023: Suunniteltu. Sadevesi- ja salaojaviemäreiden sekä kaivojen huuhtelu.
2024: Suunniteltu. Ilmastointikanavien puhdistus ja säätö.

Myyjä ei vastaa yhtiön myöhemmin päättämistä remonteista eikä niistä aiheutuvista huoneistokohtaisista kustannuksista.
Energialuokka
C (2013), Voimassaolo 20.09.2016-20.09.2026 (suunnitteluvaiheen todistus, kulutustiedot perustuu arvioihin)
Tontin koko
15 520 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki, puh. (09) 816 21, info@espoo.fi

Hepokorvenkallion datakeskus:
Fortum suunnittelee alueelle datakeskusta, jonka hukkalämpöä voidaan hyödyntää lämmöntuotannossa. Alue sijaitsee Hepokorven ja Tollinmäen asuinalueen välissä, Kehä III:n pohjoispuolella.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
38 199 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö
Tontin vuokra-aika päättyy
10.6.2065

Asunto Oy Espoon Pellaksen Loiste

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: lähellä monipuoliset Järvenperä sekä Bembölen palvelut mm päiväkodit, koulut, Jorvin sairaala, apteekki, Lidl ja K-Supermarket, Motonet, Ikea.
Liikenneyhteydet
bussit, juna Espoon keskuksesta tai Kauniaisista. Kehä 3, Turunväylä
Lisätietoa auton säilytyksestä
Mahdollista ostaa autopaikka AP15 hintaan 1500 euroa (erillinen osake)
Yhtiön hallinnoimille paikoille jonotusperusteisesti.
Toteutetut autopaikat 24 kpl. Osakkeina 12 kpl. Autopaikat yhtiön hallinnassa 12 kpl (11 kpl vuokrattavissa ja yksi vieraspaikka).

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Järvenperä, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Uusmäe Marjut

Myyntineuvottelija, KiLAT

ROOF Group Oy

ROOF Group Oy
ROOF Group Oy
SKVL jäsenyritys

Metsäläntie 20,
00320 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.