Sp-Koti Espoo Tapiola CMH | CMH-Koti Oy

Paritalo | oh + k + 3mh + tkh + ask + 2kph / wc + khh + s + 2var + at + parv

Räisäläntie 28, Laajalahti, Espoo

Hinta

698 000 €

Koko

156 m²

Vuosi

1990

ELEGANTTI, ISOIKKUNAINEN JA SUURELLEKIN PERHEELLE SOPIVA ASUNTO LAAJALAHDESSA KOULUN JA RAIDE-JOKERIN PYSÄKIN LÄHELLÄ. MONIPUOLISIA TILOJA, JOTKA MAHDOLLISTAVAT KOTONA VIIHTYMISEN, HARRASTAMISEN JA ETÄTYÖSKENTELYN. TÄSSÄ ASUNNOSSA EI OLE AHTAUDEN TUNNETTA. SÄILYTYSTILOJAKIN ON RIITTOISASTI. MALTILLISET ASUMISKUSTANNUKSET. Asunnossa on tyylikästä yhtenäistä tilaa oleiluun, ruuanlaittoon ja ruokailuun. Tänne mahtuu niin ison perheen olohuonekalusteet kuin ruokailuryhmäkin jopa 10 hengelle. Keittiössä on työskentely- ja säilytystilaa vaativankin kokin tarpeisiin. Ketitiön keskiössä on lisäksi keittiösaareke säilytystilalla ja ruokailupaikalla. Avara laaja tila on mitä parhain perhejuhlienkin viettoon isollakin vierasmäärällä. Olohuoneen jatkeena on länsiparveke, johon voit loihtia oman viihtyisän oleskelutilasi ja vehreän parvekepuutarhasi. Parvekkeella on markiisiverhot valmiiksi asennettuina. Kaikki makuuhuoneet, takkahuone ja askartelutila ovat reilun kokoisia. Niissä ovat viihtyneet sekä aikuiset, nuoret, lapset että vieraatkin. Vaatteiden säilytykseen on isoja liukuovikomeroita. Lisäksi ikkunat ja ikkunanäkymät ovat miellyttävät. Molemmissa kerroksissa on suihkut ja wc:t, jotka tekevät arjesta sujuvaa ja sopuisaa Suurikokoista lukollista takkahuonetta on käytetty Master Bedroomina. Kaunis takka luo huoneeseen tunnelmaa. Kylpyhuone sijaitsee kätevästi takkahuoneen vieressä. Takkahuoneesta on lisäksi käynti terassille. Hienosti valaistussa saunassa on hetivalmis kiuas ja saunan kylpyhuoneessa tuplasuihkut sekä suihkuseinän takana wc-istuin. Yläkerran kylpyhuoneessa on wc ja suihku. Siellä on lisäksi monia pieniä säilytyskaappeja isonkin perheen jäsenten tarvikkeille. Asunnossa on kaksi lämmintä varastotilaa sekä maanvaraista tilaa, johon on käyntiluukku toisesta varastosta. Lämpimässä autotallissa on paljon hyllytilaa sekä lavuaari vesipisteellä. Tervetuloa tutustumaan tähän sympaattiseen isoon asuntoon arvostetulla Laajalahden asuinalueella. Mikäli oma asuntosi on vielä myymättä, saat minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Leena Ollila Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Puh. 050 3838 767 leena.ollila@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Ukkohauentie 11-13B, 02170 Espoo Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21904582
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
oh + k + 3mh + tkh + ask + 2kph / wc + khh + s + 2var + at + parv
Asuintilojen pinta-ala
156 m²
Kokonaispinta-ala
156 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneistoselitelmä on yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+k+s+takkah.+ask.h.+k.hoitoh.+varasto+autotalli. Yhtiöjärjestyksessä ja isännöitsijäntodistuksessa on ilmoitettu pinta-alaksi 156m2. Espoon kaupungin Rakennus ja Huoneistorekisteriotteen 25.9.2023 mukaan asuinhuoneiston ala on 87m2. Muiden tilojen pinta-alaa ei voida asiakirjoista todentaa. Edellä mainitut pinta-alat saattavat tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Rakennuksen todellinen pinta-ala voi siten olla myynti-ilmoituksessa mainittuja pinta-aloja merkittävästi pienempi tai suurempi. Kohteen pinta-ala ei ole tarkastusmitattu.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1990
Käyttöönottovuosi
1990
Vapautuminen
Muu ehto: 30.6.2024 mennessä tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

698 000,00 €

Velaton hinta

698 000,00 €

Neliöhinta

4 474,36 €/m²

Vastike

Hoitovastike

468,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

468,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Hoitovastike sisältää vedenkulutuksen kustannuksen eikä tasauslaskuja tehdä.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Takkahuone: Liukuovikomerot, varaava takka, laskettava verho, käynti terassille, seinät maalattu ja lattia laattaa. Lattialämmitys (sähkö, kaapeli). Askarteluhuone: Säleverho, liukuovikomerot, käynti pihalle, seinät maalattu ja lattia laattaa. Lattialämmitys (sähkö, kaapeli). Pääsisäänkäynnin eteinen: Liukuovikomerot, seinät maalattu ja lattia laattaa. Lattialämmitys (kaukolämpö). Portaiden alla olevara lämmin varasto: Hyllyä, seinät maalattu ja lattia laattaa. Isompi lämmin varasto: Keskuspölynimuri, hyllyjä, tankoja, seinät maalattu ja lattia betonia. Lisäksi on maanvarainen tila, johon on käyntiluukku pienemmästä varastosta. Alakerran käytävä: Seinät maalattu ja lattia laattaa. Lattialämmitys (sähkö, kaapeli).
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Ilmansuunta: länteen
Tietoliikenne
antenni
Kohteen lisätiedot
Tilinpäätöksen 2022 mukaan taloyhtiö omistaa lisäksi 301m2 puistoalueeksi kaavoitetun tilan, jonka kiinteistötunnus on 49-405-1-230. Yhtiöjärjestyksen 4§:n mukaan osakas vastaa märkätilojen veden-/kosteudeneristyksen kunnossapidosta ja puutteiden korjauksesta. Taloyhtiössä on käytäntönä se, että osakkaat huolehtivat lumitöissä oman asuntonsa kohdan. Kun lunta on enemmän lumitöitä on tehty tarvittaessa enemmän. Syksyisin ja keväisin on järjestetty pihatalkoita taloyhtiössä. Niiden lisäksi osakkaat ovat hoitaneen oman etupihansa. Paritalojen edustat on istutettu samanlaisiksi ja taloyhtiön mukaan ne tulee myös sellaisina pitää. Takapihan on saanut istuttaa mieleisekseen. Lisäksi osakkailla on liputusvuorot niin, että osakas hoitaa oman liputusvuoronsa joka 10. kuukausi.
Tehdyt remontit
2006 Keittiöremontti
2009 Yläkerran kylpyhuoneremontti, alakerran saunan, kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen remontti
2012 Kaapistojen muuttaminen liukuovikaapistoiksi ja maalausremontti
2013 Luvan mukainen takkaremontti sekä alakerran lattiapintojen uusiminen ja mukavuuslämmön asentaminen
2014 Ulkoportaan pinnan korjaaminen/ennalleensaattaminen
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • 1.1.2016 uudistunut asbestilainsäädäntö edellyttää, että ennen 1994 valmistuneissa rakennuksissa purettavan materiaalin asbestipitoisuus tulee etukäteen selvittää. Jos kartoituksessa löytyy asbestia, tulee lain velvoitteet remonttityössä ottaa huomioon.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö/vesikeskuslämmitys, sähköinen mukavuuslattialämmitys osassa alakertaa ja yläkerran kylpyhuoneessa, ilmanvaihtojärjestelmä koneellinen tulo-poisto iv, LTO
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, teräs
Keittiön kuvaus
Keittiö: Erilliset jääkaapi ja pakastin, induktioliesi, kiertoilmauuni, integroitu mikro, kivitasot ja saarekkeella puutaso, välitila laattaa, seinät maalattu ja lattia parkettia. Ruokailutila: Seinät maalattu ja lattia parkettia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerran kph/wc: Suihku, suihkuseinä, wc-istuin, bidee-suihku, lavuaari, peili, suurentava peili, allaslaatikosto, seinäkaappeja, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Lattialämmitys (kaukolämpö). Alakerran kph/wc: Kaksi suihkua, suihkuseinä, wc-istuin, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Lattialämmitys (kaukolämpö).
Saunan kuvaus
Sauna: Hetivalmis sähkökiuas, seinät paneelia ja lattia laattaa. Lattialämmitys (kaukolämpö).
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Khh: Pesukoneliitäntä ja paikka pesutornille, komero, lavuaari, allaskaappi ja -laatikosto, kurasuihku, peili, ikkuna, säleverhot, seinät maalattua lasikuitutapettia ja lattia laattaa. Lattialämmitys (kaukolämpö).
Olohuoneen kuvaus
Olohuone: Laskettavat verhot, seinät maalattu ja lattia parkettia. Käynti länsiparvekkeelle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Mh1: Liukuovikomerot, laskettavat verhot, seinät maalattu ja lattia parkettia. Mh2: Liukuovikomerot, laskettavat verhot, seinät maalattu ja lattia parkettia. Mh3: Liukuovikomerot, laskettavat verhot, seinät maalattu ja lattia parkettia.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Yhtiön edustaja Kai Miller Hallituksen puheenjohtaja Puh. 0500 605 893
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Yhtiöjärjestyksen mukaan yhtiön välittömään hallintaan jää tekninen tila 14m2.
Taloyhtiön autopaikat

Autotalleja: 10 Parkkipaikkoja: 10

Tehdyt remontit
2004
E: Lattialaatan ja seinän välin saumaus, listojen irroitus ja tiivistys, salaojan huhtelu ja purkuputkien toiminnan tarkastus
Asunto Oy Räisäläntie 34:n sortuneen tukimuurin korjaus
2005
Kattojen läpivientien korjaus
Leikkialueen nurmetus
Pihakiveyksen korjaus, osakasvastuulla ja kustannuksella
Maalaukset ja pintakäsittelyt, osakasvastuulla ja kustannuksella: Otsalautojen puhdistus ja maalaus, teräspalkkien ruostekohtien hionta ja maalaus, autotallin ja asuntojen takaovien (ml. yläterassin) pohjatyöt ja maalaus, kourujen puhdistus, kaiteiden hionta ja maalaus ja potkupellin asennus
Jätekatoksen rakentaminen
2006
IV-koneiden moottorit uusittiin A1, D2 ja F
Orapihlaja-aidan nuorennus
Wc-pöntön sulkulevyn ja uimurin uusinta C2
Aidan vaakajuoksujen uusinta
Varaston ulko-oven ja yläkaiteen maalaus
Ulko-oven lukon vaihto E
2007
Wc-isutuimen sulkulevyn ja uimurin uusinta B2 ja D2
Aidan portin uusinta
Antennivahvistimien pohjaosat vaihdettu
Sadevesikaivojen tyhjennys ja pesu
2008
Jätekatoksen maalaus
Kattorakenteiden korjaus ja sisäpuoliset maalaukset D1 ja F
Wc-istuimen sulkulevyn ja uimurin uusinta F
Parvekkeen oven lukon korjaus C1
Parvekkeiden otsapintojen, pystypilareiden ja sisäänkäyntien porraspielielementtien maalaus
Porraspielielementtien rappauskorjaus F
2009
Vesikaton uusinta
LVI-remontti (kaukolämmön alajakokeskuksen vaihto, patteri- ja linjasäätöventtiilien vaihto, lämmitysverkoston tasapainotus)
2010
Lämmitysverkoston pihalinjavuodon korjaus D kohdalla
kattoremontin aiheuttamat sisäpuolen maalaustyöt A2, B1, B2 ja E
Ulko-oven lukon vaihto C1
Wc-istuimen sulkulevyn ja uimurin uusinta A1
2011
Lauta-aidan lahonneiden osuuksien uusinta
Autolämmitysrasioiden kellokytkinten uusinta
2012
IV-koneen moottorien uusinta, E
Eteisen katossa ja seinässä vesivuodon aiheuttamat jäljet, vuodon syyn tutkiminen ja valumajälkien korjuas A2, B2
Viemärin kaadon osittainen korjaus D2
Rappauskorjaukset
Antennien uusinta
Ovikellojen soittopainikkeiden uusinta
2013
IV-koneiden uusinta ja IV-kanaviston pohdistus
Lauta-aidan korjaus D1 kohdalla
Ikkunapuitteiden, räystäiden, parvekekaiteiden ja parvekeritiläseinien maalauskunnostukset
Autotallien ovien uusinta ja ulko-ovien lukkojen uusinta
Alakerta, suihkusekoittajan juoksuputkine ja wc-uimurien uusinta A2, B1
Alakerran suihkusekoittajan karapesän uusinta A2
Vesipostien uusinta B1, C2
B1: elementtisauman korjaus, pihan avaus ja tuuletusputken asennus alapohjan alla olevan ryömöntätilan tuulettamiseksi, askarteluhuone, vesivuodon jälkien korjaus lattiassa ja seinässä
2014
Liesituulettimen hormin korjaus D1
Savuhormien nuohous
Yläkerran wc-istuimen sulkulevyn ja vesipostin uusinta A2
Ulkoportaiden kunnostustyöt
Pääoven lukkorungon korjaus B1
Wc-istuimien kuntotarkastus B2
2015
Lauta-aidan korjaus A, B, C
Parveke- ja terassivalaisinten uusinta, ei A2
Parvekkeiden ja tearassien ulkopistorasioiden uusinta
Autolämpötolppakellojen uusinta E
Tulevat remontit
Korjaustarveselvitys vuosille 2023-2028
2023 Julkisivujen paikkakorjaukset. Lisäksi aidan maalaus (D2:n osuus tontin kulmasta D1/D2-kulmaan sekä D1/D2-vlinen osuus D2:n puolelta).
2024 Sähköautojen latausmahdollisuuden järjestäminen
2025 Vuonna 2015 uusittujen aidan osuuksien huoltomaalaus ja julkisivujen kuntotutkimus
2028 Julkisivujen pintakäsittely
Energialuokka
D (2013), Energiatodistus laadittu 24.4.2015
Tontin koko
3 083 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki puh. 09 81621
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Räisäläntie 28

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Alueen läheisyydessä useita kouluja alakouluista yliopistoon. Laajalahden koulun mittava saneeraus ja laajennus on juuri valmistunut. Suosittu koulu, jonka koulualueelle halutaan muuttaa.
Palvelut: Kävelyetäisyydellä ruokakauppa, ravintola ja kirjasto sekä nopea yhteys Leppävaaran Selloon ja Tapiolan Ainoaan, joissa monipuoliset palvelut.
Päiväkodit: Alueella ja alueen läheisyydessä useita päiväkoteja.
Liikenneyhteydet
Tulevan Raide-Jokerin pysäkki ja bussilinjat lähellä. Lyhyt ajoyhteys Kehä I:lle ja Helsinkiin. Erinomaiset pyörätieverkostot.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Jokaisen asunnon kohdalla on sähkötolppa, joissa jokaisessa tolpassa on kaksi pistokepaikkaa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Laajalahti, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ollila Leena

Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI

Sp-Koti Espoo Tapiola CMH | CMH-Koti Oy

Sp-Koti Espoo Tapiola CMH | CMH-Koti Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.