Bo LKV Helsinki, Töölö

Kerrostalo | 3h, avok, kph, khh (yj: 3h + kt)

Munkkiniemen puistotie 25, Munkkiniemi, Helsinki

Hinta

885 000 €

Koko

86 m²

Vuosi

2019

Uutta vastaava kaunis koti paraatipaikalla Munkkiniemessä! Tämä huoneisto on täydellinen koti sinulle, joka arvostat laatua, sijaintia ja asumisen helppoutta. Noustuasi hissillä 6. kerroksen huoneistoon, eteesi avautuu upea puistomainen maisema koko olohuoneen levyisistä ikkunoista. Maisema on kuin taulu - vaihtelee eri vuodenaikojen mukaan. Olohuoneessa on koko seinän levyinen ranskalainen parveke ja liukuoviikkunat avautuvat keskeltä sivuille. Asunnon pohjaratkaisu on loistava - avokeittiö ja olohuone muodostavat toimivan kokonaisuuden perheen yhdessäoloon ja makuuhuoneet sijoittuvat omaan rauhaan. Ylellisen iso kylpyhuone, erillinen kodinhoitotila ja vaatehuone kruunaavat tämän kodin. Kaikki materiaalit on laadukkaita ja harmonisen kauniita luoden rauhallisen vaikutelman. Huoneistokohtainen viilennysjärjestelmä lisää asumismukavuutta kesäisin! Asunto Oy Munkkiniemen Kone, Helsinki ei esittelyjä kaipaa, sillä siitä on tullut Munkkiniemen maamerkki upean arkkitehtuurinsa ja sijaintinsa vuoksi - talo sijaitsee osittain lammen päällä, joten kesällä aulasta on suora näkymä lammelle ja olohuoneen ranskalaiselta parvekkeelta voi ihailla haikaroita omassa lammessa. Talon on suunnitellut arkkitehti Keijo Petäjä ja se on valmistunut Kone Oy:n toimistorakennukseksi vuonna 1973. Talo on saneerattu laadukkain materiaalein asuinkäyttöön v. 2019. Suunnittelussa on panostettu myös taloyhtiön yhteisiin tiloihin, joten taloyhtiöstä löytyy myös: - kaksi saunaa - hyvin varusteltu kuntosali, jota voi varata 1h yksityiskäyttöön - kerho/juhlatila (ilmainen) - pesutupa ja kuivaushuone - SmartPost automaatti - autonpesupaikka - viihtyisä leikkipaikka ja oleskelualue omalla pihalla - useita ulkoiluväline- ja pyörävarastoja - lämmitetty autohalli kahdessa kerroksessa (sähköautojen latauspaikat/valmius) Yhteisten tilojen varaaminen tapahtuu joustavasti oman sovelluksen kautta. Taloyhtiön esteettömyys ja sijainti puistomaisessa ympäristössä, mutta kuitenkin lähellä Munkkiniemen puistotien tarjoamia monipuolisia lähipalveluja ja hyviä liikenneyhteyksiä, lisäävät asumismukavuutta. Raitiovaunulla pääset helposti vaikka keskustaan. Mahdollisuus ostaa sähköauton latauspaikalla varustettu autohallipaikka erikseen lämmitetyn parkkihallin 2. kerroksesta, johon suora sisäänpääsy hissillä. Paikalla on latauslaite (11kW, kuormantasauksella), joka kuuluu kauppaan. Tutustu tähän kiehtovaan huoneistoon ja ota yhteyttä, niin sovitaan yksityisnäytöstä. Tältä ympäristöltä et voi toivoa enempää - Tervetuloa kotiin Munkkiniemeen! Sari Aaltonen kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, partner 0400 600 323 sari.aaltonen@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21909312
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, avok, kph, khh (yj: 3h + kt)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
86 m²
Kokonaispinta-ala
86 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Viherhuonevaraus (20.5.2019).Asuinhuoneistojen pinta-alat pitävät sisällään huoneistoihin toteutettujen viherhuoneiden pinta-alat. Asuinhuoneistojen pinta- alat eivat pidä sisällään huoneistoihin mahdollisesti kuuluvia parvekkeita tai terasseja. Huoneistokohtaiset parvekkeet ja terassit jäävät huoneistojen hallintaan.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
6/9
Rakennusvuosi
2019
Käyttöönottovuosi
2019
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

885 000,00 €

Velaton hinta

885 000,00 €

Neliöhinta

10 290,70 €/m²

Vastike

Hoitovastike

550,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

550,40 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Kevään yhtiökokous pidetty 23.4.2024. Vastiketiedot astuneet voimaan 1.5. alkaen.

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Ennakkovesimaksu tasataan vuosittain loppuvuodesta huoneiston lämmin- ja kylmävesimittarilukeman perusteella. Autohallin autopaikoista, jotka on varustettu sähköauton latauspisteellä, suoritetaan korvaus yhtiölle autopaikkakohtaisen sähkömittauksen perusteella sekä kuukausittainen ylläpitomaksu. Kerhohuone, kuntosali ja vieraspaikat ovat ilmaisia. Sauna: pieni: 5e/h, iso: 7,5e/h. Pesukone: 2,5e / 2h, kuivausrumpu: 2,5e/2h YK 24.4.2024: päätettiin antaa hallitukselle valtuutus toimikautensa aikana periä tarvittaessa enintään kahden kuukauden ylimääräinen yhtiövastike tai jättää perimättä.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Eteinen: liukuovikaapisto.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ranskalainen
Ilmansuunta: länteen
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Aurinkosuojaverhot olohuoneessa ja pimennysverhot makuuhuoneissa.
Kauppaan ei kuulu: Irtaimisto
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Talo valmistunut 2019 (saneerattu Kone Oy:n toimistorakennuksesta asuinkäyttöön).
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
koneellinen iv (tulo/poisto), kaukokylmä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Suomalainen Kitzenin (nykyinen Arkken) keittiö. Iso saareke kivitasolla. Mielen keitiökoneet: integroitu täyskorkea jääkaappi ja täyskorkea pakastin, induktioliesi, uuni, integroitu mikroaaltouuni, integroitu astianpesukone. Liesituuletin. Oraksen automaattihana. Katossa upotetut led-valaisimet. Seinät: maalattu, välitila laattaa.
Työtaso: kivi
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Suihku, kääntyvät suihkuseinät, pyyhekuivain, allas ja -kaapisto, peilikaappi valolla, seinä-wc,(Ido Seven D-sarja), käsisuihku, kylpyhuonekaapistot kivitasolla.
Saunan kuvaus
Taloyhtiössä kaksi saunaa, joiden varaus tapahtuu joustavasti erillisen sovelluksen kautta.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneeseen käynti kykpyhuoneesta. Pesukoneliitäntä. Tilaa sekä pesukoneelle että kuivausrummulle. Valkoiset kaapistot sisältävät mm. pyykki- ja siivouskaapin.
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Olohuoneen kuvaus
Koko olohuoneen levyinen ranskalainen parveke tekee asunnosta valoisan ja avaran. Keskimmäiset ikkunat saa kokonaan auki. Avokeittiön ja olohuoneen välissä on tilaa isollekin ruokailuryhmälle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Molemmissa makuuhuoneissa isot koko seinät levyiset ikkunat ja rauhalliset näkymät puiston suuntaan. Pienemmässä makuuhuoneessa liukuovikaapisto, päämakuuhuoneessa vaatekaappi sekä erillinen vaatehuone. Päämakuuhuoneessa äänieristetty ovi.
Säilytystilojen kuvaus
Lämmin häkkivarasto 2. kerroksessa.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kumibitumi
Isännöitsijän yhteystiedot
Freddis Oy Munkkinimen puistotie 17, 00330 Helsinki 010 271 8060, freddis@freddis.fi Isännöitsijä Petri Takkavuori, 010 271 8066 petri.takkavuori@freddis.fi
Huolto
Kotikatu Munkkiniemi, Ruosilantie 14 C, 00390 Helsinki puh. 010 270 8550, munkkiniemi@kotilatu.fi
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Lunastusoikeus koskee vain autohallipaikkoja ja varasto-osakkeita (yj 8§)
Muuta: Huoneistoissa on viilennysjärjestelmä, joka on toteutettu kattoon asennetuilla viilennyspaneeleilla, joissa kylmä vesi kiertää, sekä ilmanvaihdon viilennyksellä. Viilennysjärjestelmään liittyy myös asuntojen aurinkosuojaverhot.

Lisäksi yhtiössä on sauna 2 kpl, pesutupa, kuivaushuone, kerhohuone, kuntosali, ulkovälinevarasto 3 kpl ja väestönsuoja, hissit (4kpl).
SmartPost pakettiautomaatti.
Auhallissa on autonpesupaikka.

Taloyhtiön kaikkien ikkunoiden pesu ulkopinnoilta on yhtiön vastuulla ja suoritetaan vähintään kaksi kertaa vuodessa ammattilaisten toimesta. Yhtiön hallitus tekee päätöksen ikkunanpesun ajankohdasta.
Huoneistokohtaisten LTO-koneiden huolto ja suodattimien vaihto suoritetaann yhtiön toimesta vähintään kaksi kertaa vuodessa. Yhtiön hallitus tekee päätöksen toimenpiteiden ajankohdasta.Viilennyskatto:
Huoneistot on varustettu viilennysjärjestelmällä. Viilennys on toteutettu kattoviilennyksellä sekä tuloilmaviilennyksellä. Huoneistojen katoihin on asennettu viilennyspaneelit, joissa viilennysvesi kiertää. Huoneistojen kattoon poraaminen sekä kiinnikkeiden/koukkujen kiinnittäminen on ehdottomasti kielletty.
Vesikietoinen lattialämmitys estää vastaavasti lattiaan poraamisnen ja kiinnittämisen.

Kuntotutkimukset: Olosuhteiden seurantamittaukset / Vahanen OY
Kuntotutkimus tehty: 2021
Tehdyt remontit
2019: Taloyhtiö perustettu, hallinnonluovutus
2021-2024: Vuositakuukorjaukset
2022: Sähköautonlatausvalmiuden rakentaminen paikoille, joille ei rakennusvaiheen
aikana ole asennettu latauspisteitä
2023: Rivitalon rappauskorjaus (vuositakuukorjaus)
2023: Autotallien varavoimanlähteen asentaminen
2023: ilmanvaihdon parantaminen kellari ja väestösuoja (vuositakuukorjaus)
2024 Vesivahingon korjaus perulatilassa

Suoritetut suunnittelut, kuntotutkimukset, kuntoarviot ja vastaavat selvitykset:
2021: Kiinteistön siivoussuunnitelma, istutussuunnitelma, sähköauton lataus, kiinteistön lämpökuvaus (19-21.1.2021)
2022: Lämpötilaseuranta 7/2022
Tulevat remontit
HALLITUKSEN KUNNOSSAPITOTARVESELVITYS 25.3.2024:
Piha: Town house edustan istutusalueiden kunnostaminen 2024
Lämmitysjärjestelmä:
Maalämmön esiselvittäminen (2022-2024)
Aurinkosähkön jatkoselvittäminen 2025-2026

Korjauskustannukset jaetaan 18782 osakkeen kesken. Pienemmät korjaukset rahoitetaan pääasiallisesti yhtiön hoitotuotoilla tai hoitolainalla.
Energialuokka
C (2018), Voimassa 24.5.2029 asti.
Tontin koko
5 976 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
www.hel.fi/kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Munkkiniemen Kone, Helsinki

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Munkkiniemen yhteiskoulu (ylä- ja alakoulu, lukio) 350m.
Ruotsinkielinen koulu (ylä- ja alakoulu) 500m.
Ranskalainen koulu 1,2 km
Palvelut: Lähikauppoja Munkkiniemen puistotiellä (Alepa, K-Market) 250-300m
KAHVILAT: Cafe Tarina 100m, Cafe Torpanranta 650m, Max?s Cafe 550m.
RAVINTOLAT: Ravintola Maurits 300m, Kotipizza 300m, Ukko-Munkki 300m
Muut palvelut: Leikkipuisto Munkki, Munkkiniemen frisbeegolf, urheilukenttä ja Munkkiniemen uimaranta tarjoavat monia mahdollisuuksia ulkoiluun.
Päiväkodit: Useita aluella, mm. Päiväkoti Ruusu, päiväkoti Kaartintorppa, Ankkalampi (englanninkielinen), Monterrori-päiväkoti.
Liikenneyhteydet
Raitiovaunu (linja 4) 250m, bussit (mm. runkolinja 500) 250m
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autohallipaikka nro 99 (osakkeet 18703-18714) myydään erikseen hintaan 65 000 €.
pihapaikat 2 (vieraspaikat), hallipaikat 104 (osakkeina)

Rakennusvaiheen aikana 40 kpl osakasautopaikkaa varustettiin ähköauton latauspisteellä osakkeenomistajien lisä- ja muutostyönä. Nämä paikat on merkitty lisämerkinnä "s" yhtiöjärjestyksessä. Keväällä 2022 taloyhtiö rakensi latausvalmiuden myös kaikille muille osakasautopaikoille, ja osakkaat voivat muutostyönä asennuttaa niihin latauslaitteen. Laitteen kunnossapitovastuu on osakkaalla.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Munkkiniemi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Aaltonen Sari

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Bo LKV Helsinki, Töölö

Bo LKV Helsinki, Töölö

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.