ROOF LKV Espoo Oy
ROOF LKV Espoo Oy

Omakotitalo | 6h + k + rt + 3xkph + 3xwc + khh + 2xvar + viinikellari + at

Sjökullantie 522, Kylmälä, Kirkkonummi

Hinta

1 950 000 €

Koko

300 / 525 m²

Vuosi

2007

Upea englantilaistyylinen kartano myynnissä Kirkkonummen Kylmälässä Myytävä kokonaisuus koostuu kahdesta kiinteistöstä, joiden pinta-ala on yli 6 hehtaaria. Paikkaa ympäröi idyllinen maalaismaisema, joka sijoittuu kahden järven väliin. Talo on rakennettu kukkulan päälle ja siitä onkin upeat näkymät myös molemmille järville. A-energialuokan talo on valmistunut vuonna 2007 ja sen kokonaisala on yli 550m2. Tämä kivitalo on rakennettu erittäin laadukkaasti ja aikaa kestäväksi. Julkisivun viimeistelyssä on käytetty kauniita englantilaistyylisiä tiiliä, joista myös talon räystäät on tehty. Talossa on kaikki nykyajan modernit ratkaisut. Kaksi maalämpökaivoa huolehtii lämmityksestä ja 4000 litran lämminvesivaraaja takaa ettei vesi lopu kesken. Talossa on KNX kiinteistöautomaatiojärjestelmä, joka mahdollistaa talon ohjaamisen ja käyttämisen matkapuhelimen avulla. Koko talossa on vesikiertoinen lattialämmitys. Talon sisääntulo on vaikuttava. Eteisaulan korkeus on peräti 6,5 metriä ja sitä hallitsee tyylikkäät kierreportaat. Eteisestä talo aukeaa upealla tavalla, jolloin katse kiinnittyy olohuoneen isojen ikkunoiden kautta avautuviin maisemiin sekä kauniiseen avotakkaan. Koko kerroksessa on Sonoksen integroitu surround järjestelmä. Taloon teetetyt ja yleisilmeen viimeistelevät ikkunat lähtevät lattiatasosta. Huonekorkeus on 2,95 metriä. Talo soveltuu isollekin perheelle, sillä makuuhuoneita on neljä ja sen lisäksi vielä yli 30m2 toimisto/makuuhuone. Toimistotilassa on paljon ikkunoita molemmillla sivuilla ja sieltä aukeaakin hienot maisemat. Tilan päädyssä on kaunis avotakka. Toimiston oma, muusta talosta erillinen, poistoilmanvaihto mahdollistaa vaikka sikarista nauttimisen. Talon kellarikerroksessa on runsaasti hyödyllistä säilytystilaa. Iso avoin tila on tällä hetkellä kuntosalikäytössä. Sen yhteydessä on wc/kylpyhuone. Kellarikerroksen ehdoton kohokohta on vaikuttava viinikellari, joka vastaa vaativankin harrastajan vaatimuksiin. Säilytystilaa löytyy 560 pullolle. Viininmaistajaiset voi pitää tilan keskellä olevassa käsinveistetyssä pöytäryhmässä. Talon pihapiirissä on reilun sadan neliön kivirakenteinen lämmin autotallirakennus, joka on rakennettu samaan tyyliin kuin talokin. Autopaikkoja on kolme ja kahdessa on sähköinen nosto-ovi. Tallin yhteydessä on myös varastotilaa. Koko tallissa on sähkötoiminen lattialämmitys ja lisäksi rasvanerottelukaivo. Kiinteistö sijaitsee kauniissa maalaismiljöössä n. 6km päässä Veikkolan palveluista. Hevoharrastajalle alueella on tarjolla useampia hevostalleja. Sjökullan kouluun matkaa tulee 2,5 kilometriä. Puhtaan Tampajajärven uimarannalle matkaa on 2,5 kilometriä. Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kokonaisuuteen! Myynti ja tiedustelut: Petri Kajaan LKV 0405604738 tai petri.kajaan@roof.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21918459
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h + k + rt + 3xkph + 3xwc + khh + 2xvar + viinikellari + at
Asuintilojen pinta-ala
300 m²
Muiden tilojen pinta-ala
225 m²
Kokonaispinta-ala
525 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Muut tilat pitävät sisällään talon kellarikerroksen tilat ja autotallin.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
2007
Käyttöönottovuosi
2007
Vapautuminen
Muu ehto: 3kk kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

1 950 000,00 €

Velaton hinta

1 950 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Sähkönkulutus ollut vuonna 2023 yhteensä 29 277,56 kwh. Sisältää lämmityksen ja käyttösähkön. Ladattu myös hybridiautoa. Autotallissa ei ole pidetty lämmityksiä päällä muualla paitsi yhdessä varastotilassa. Kiinteistövero 1377,23€ (2023), kiinteistön vakuutukset n. 1000€/vuosi, jätehuolto 240€/vuosi, panospuhdistamon tyhjennys 2 krt vuosi ollut yhteensä 180€. Verisure hälytinjärjestelmä ja kameravalvonta on n. 90€/kk. Peltoalue on vuokrattu ja tuotto on n. 1000€/vuosi.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
keittiön ja olohuoneen vieressä on suuri ruokailutila, johon mahtuu vaikka 12 hengen pöytä. Käynti ulos terassille. Eteistila on upea. Kattokorkeutta on peräti 6,5 metriä ja upeat kierreportaat johtaa yläkertaan. Marmoriportaiden askelmissa on lämmitys. Kellarikerroksessa on paljon säilytystilaa sekä iso avoin tila, joka on tällä hetkellä kuntosalikäytössä. Ehdottomana kohokohtana on kaunis viinikellari, johon mahtuu jopa 560 pulloa.
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Hälytysjärjestelmä ( Verisure, ostaja tekee oman sopimuksen jatkosta), Toimistohuoneen kaiutin ja stereojärjestelmä ( Harman Kardon), sisääntulokerroksen integroitu kaiutinjärjestelmä ( Sonos ), Miele pesutorni, kuivauskaappi, kuntosalin valkokangas sekä Bose kaiutinjärjestelmä.
Kauppaan ei kuulu: Kuntosalilaitteet ( mahdollista neuvotella ostosta ), autotallissa oleva päältä ajettava ruohonleikkuri sekä mönkijä, jota käytetty lumenauraukseen ( mahdollista neuvotella erikseen)
Tehdyt remontit
Maalämmön asentaminen 2013. Normaalia kiinteistön huoltoa.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • A (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, puu
Kaksi maalämpökaivoa. 4000L lämminvesivaraaja.
Tulisija
Kaksi takkaa
Vesihuollon kuvaus
porakaivo
Viemäri
pienpuhdistamo
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: muu, tiili
Harkko
Rakennusmateriaali: Julkisivu on punatilli englantilaisella limityksellä.
Keittiön kuvaus
Tilava keittiö, jossa on suuri saareke. Keittiö on teetetty taloon. Varustus: Kaasuliesi (Gaggenau), induktioliesi, integroitu astianpesukone (Miele), integroidut jääkaappi ja pakastin (Miele), liesituuletin. Silestone kivitasot. Lattia kalanruotokuvioon ladottua tammisauvaparkettia ja seinät maalattu.
Kylpyhuoneen kuvaus
Talossa on kolme kylpyhuonetta, yksi jokaisessa kerroksessa. Ylimmän kerroksen kph: 2 integroitua sadesuihkua, pukeutumistila ja käynti saunaan. Tila on kokonaan laatoitettu. Keskikerroksen kph: suihku, suihkuseinä, koko tilan levyinen allastaso, suuri peili, paljon kaappitilaa. Koko tila on laatoitettu. Kellarikerroksen kph: suihku, suihkuseinä, seinä-wc, allas ja hana. Suihkutila on laatoitettu kokonaan, muualla lattia laattaa ja seinät maalattu.
WC-tilojen kuvaus
Talossa on kaksi erillistä wc-tilaa. Ylimmän kerroksen wc: seinä-wc, leveä taso ja allaskaapisto, suuri peili. Koko tila on laatoitettu. keskikerroksen wc: seinä-wc, allaskaapisto, malja-allas, suuri peili. Lattia laattaa ja seinät maalattu.
Saunan kuvaus
Heti valmis Harvian sähkökiuas. Lauteet ja paneelit tervaleppää. Lattia laattaa. Iso ikkuna.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Varustus: Miele pesutorni, kuivauskaappi, allas ja hana, kaapistot, työtaso, pesukoneliitäntä. Lattia laattaa ja seinät maalattu.
Olohuoneen kuvaus
Suuri erkkerillinen olohuone, jossa on sekä oleskelualue että television katselutila. Kaunis avotakka on keskeisellä paikalla. Isoista ikkunoista on näkymät pellolle ja läheiselle järvelle. Lattia kalanruotokuvioon ladottua tammisauvaparkettia ja seinät maalattu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Talossa on neljä makuuhuonetta ja sen lisäksi toimisto/makuuhuone. Päämakuuhuone sijaitsee sisääntulokerroksessa ja sen yhteydessä on erillinen wc, kylpyhuone sekä vaatehuone. Ikkunoista avautuu kauniit näkymät. Kolme muuta makuuhuonetta sijaitsee talon ylimmässä kerroksessa. Kaikissa on ikkunat kahteen suuntaan. Tilavat vaatekaapistot jokaisessa huoneessa. Lattiat kalanruotokuvioon ladottua tammisauvaparkettia ja seinät maalattu. Yläkerran toimisto/makuuhuoneessa on tilaa yli 40m2. Kaunis avotakka päätyseinällä. Runsaasti ikkunapinta-alaa kahteen suuntaan . Tilassa on kauitinjärjestelmä (Harman Kardon) sekä muusta talosta erillinen poisto ilmanvaihto. Lattia kalanruotokuvioon ladottua tammisauvaparkettia ja seinät maalattu.
Säilytystilojen kuvaus
Autotallissa on paljon säilytystilaa, vaatehuoneet sekä kellarikerroksen varastotilat.
Kattotyypin kuvaus
Harhakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiilikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kirkkonummi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
257-469-4-54 ja 257-469-4-64
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
63 740 000 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Myytävä kokonaisuus koostuu kahdesta kiinteistöstä. Pääkiinteistö, jolla talo ja autotalli sijaitsee on 3,018 ha ja toinen kiinteistö, joka on peltoa, on kooltaan 3,356 ha. Talo sijaitsee kauniilla paikalla kukkulan päällä. Muu osa tonttia on tasamaata.
Tontin nimi
Willa Havina
Kaavoitustiedot
Kirkkonummen kunta, tutustu www. kirkkonummi.karttatiimi.fi

Kaavoitustilanne
Yleiskaava, Osayleiskaava
Rakennukset
Kolmen auton autotalli, jossa jokaiselle autopaikalle oma sähköinen nosto.-ovi. Tallien lisäksi rakennuksessa on säilytystilaa. Tallin koko on 104m2. Rakennuksessa on sähköllä toimiva lattialämmitys ja rasvanerottelukaivo.
autotalli

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Kylmälä, Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kajaan Petri

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

ROOF LKV Espoo Oy

ROOF LKV Espoo Oy
ROOF LKV Espoo Oy
SKVL jäsenyritys

Metsänneidonkuja 6,
02130 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.