Bo LKV Vantaa

Paritalo | 4h, k, s, erill.kph, lasitettu terassi

Runotie 6, Ilola, Vantaa

Hinta

358 000 €

Koko

81 m²

Vuosi

2018

Omalla tontilla oleva hyväkuntoinen asunto kaukolämpöyhtiössä! Tämä kahteen tasoon rakennettu Kastelli koti sijaitsee pientalovaltaisella asuinalueella Vantaan Ilolassa, missä löytyy valmiina niin päiväkodit, koulut ja ruokakaupat kuin kuntosalit ja vehreät ulkoilumaastot. Tässä hyväkuntoisessa paritaloasunnossa keittiö sekä oleskelutilat sijoittuvat alakertaan ja yläkerrassa on kolme makuuhuonetta sekä sauna ja kodinhoitotilat. Huoneistolle kuuluu 4 m2 lämmin varasto ja tilava piha-alue. Laajennettu terassialue ja lasitettu terassi lämmittimellä. Lasitetulla terassilla pääset rentoutumaan aina aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Suojaisessa pihan nurkkauksessa sijaitsee poreallas. Mahdollista ostaa kaupan yhteydessä autopaikka omilla osakkeilla hintaan 600 euroa. Yhtiöltä voi vuokrata myös moottoripyöräpaikan. Asunto Oy Vantaan Runotie 6 C muodostuu neljästä paritalosta ja kahdesta rivitalosta, asuntoja on yhteensä 20. Huoltoyhtiö hoitaa, joten nyt ei tarvitse murehtia lumitöistä tai pihan hiekoituksesta. Kulkuyhteydet Helsinkiin ja Helsinki-Vantaan lentokentälle ovat mainiot; bussiin voi hypätä Epinkoskentien pysäkiltä ja kävelymatkan päässä Leinelässä on kehäradan juna-asema. Omalla autolla matkaavat pääsevät kurvaamaan helposti niin Tuusulanväylälle kuin Nelostielle ja matka Helsinkiin taittuu noin puolessa tunnissa. Valtaväylien läheisestä sijainnista huolimatta mukavan automatkan päästä löytyy myös Sipoonkorven kansallispuiston korpien hämy sekä mainiot sieni- ja marjamaastot. Vauhdikkaampaa menoa kaipaaville läheltä löytyy viihdekeskus Flamingo, jossa on mm. kylpylä, elokuvateatteri ja hohtokeilarata. Perheen shoppailijjoille puolestaan löytyy kattava valikoima liikkeitä ja palveluita kauppakeskus Jumbosta, jonne ajat noin 10 minuutissa. Tule itse paikanpäälle toteamaan mitä kaikkea voitkaan saada. Soita tai laita viestiä, niin sovitaan teille parhaiten sopiva esittelyaika. TÄMÄN KODIN SINULLE MYY Helena Verho helena.verho@bo.fi 0500 505207 Essi Niemelä 050 574 3540 essi@bo.fi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21943051
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, s, erill.kph, lasitettu terassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
81 m²
Kokonaispinta-ala
81 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
2018
Käyttöönottovuosi
2018
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

322 679,14 €

Velkaosuus

35 320,86 €

Velaton hinta

358 000,00 €

Neliöhinta

4 419,75 €/m²

Vastike

Hoitovastike

324,00 € / kk

Pääomavastike

188,73 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

512,73 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Pääomavastike on huoneistokohtainen tonttilaina, jota lyhennetään joka kuukausi 188,73 €. Lainaan voi tehdä osakaslyhennyksiä ilman pankin kulua koska tahansa. Isänn.toimisto veloittaa lainaosuuslaskelmasta hinnastonsa mukaan.

Muut maksut

Vesimaksu

17,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Yhtiön kaikissa asuinhuoneisoissa on huoneistokohtaista mittaavat vesimittarit, mittarit luetaan vuosittain vuoden loppupuoliskolla, jolloin vesimaksut tasataan todellisen kulutuksen mukaisesti. Yhtiöllä on 20 000 € luottotili 4.3.2024. Kotivakuutus omien sopimusehtojen mukaisesti. Taloyhtiön osakeluettelon ylläpito on siirretty huoneistotietojärjestelmään. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröinnistä ja osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista kustannuksista. Yhtiökokous on antanut hallitukselle valtuuden kerätä enintään kaksi ylimääräistä hoito- ja/ tai pääomavastiketta. Käyttösähkö kulutuksen mukaan. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta hinnasta.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Muuta kauppaan kuuluvaa
Makuuhuoneiden vaatekaapit, keittiön matala seinäkaappi ja hyllyt, kaapeissa olevat säilytysjärjestelmät sekä portaiden alla olevan varaston säilytysjärjestelmä, pihalla olevat istutuslaatikot, terassilämmitin, terassin matto, terassin aurinkovarjo, poreallas, terassin säilytyslaatikko.
Kohteen lisätiedot
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus osakkailla
Tehdyt remontit
Edellinen omistajan toimesta tehdyt muutostyöt; Ilmalämpöpumpun asennus osakasmuutostyötä 5.8.2019, terassilaajennus ja pensaiden poisto laajennuksen tieltä osakasmuutostyönä 3.6.2019, rakennettu komero portaiden alle. Seinäelementit/väliovi tulevat kiinni portaiden runkoon ja seinään, muttei lattiaan joten elementit ovat tarvittaessa liikuteltavissa 30.4.2020, sähköjen tuonti poreammeelle sekä kahdelle ulkopistorasialle. Sähkökeskuksesta vedetään 3x2mm maakaapelit ryömintätilaa pitkin poreammeelle sekä kahdelle IP44 pistorasialle, jotka sijaitsevat terassilaajennuksessa. Pistorasiat sekä poreamme kytketään 16A sulakkeeseen. Lisäksi pistorasioihin kytketään ON/OFF kytkin huoneiston sisäpuolelle 15.5.2020, vesipisteen asennus 14.5.2020, ulkovesipisteen putki haaroitettiin keittiön lavuaarin kylmästä vedestä erillisellä sululla. Putki vietiin seinän läpi johon asennettiin vesiposti Oras 431415. Työn suoritti Tmi T. Stenvall Y:1843342-9, terassin laajennus 31.5.2020, etukuistin kansimateriaalin vaihto ja rungon vahvistaminen 30.6.2020, massan vaihto ja asfaltointi n. 5m alueelle kulkutien päästä pihaportille/terassille. Työn suorittaja oli sama urakoitsija kuin taloyhtiössä 26.9.2020.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu
Keittiön kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: kaakeli, maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone
Liesi: keraaminen
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi, pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peilikaappi, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
Kph/sauna-tilojen yhteydessä on toimiva kodinhoitonurkkaus työtasolla. AK: Erill. kph/wc tila. Varustus: Suihku, suihkuseinä, wc-istuin, allas, allaskaapisto, peilikaappi, vesikiertoinen lattialämmitys.
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu, tapetti
Säilytystilojen kuvaus
Myyjän käytössä on lämmin 4 m2 varasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
peltikate
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Vantaan Runotie 6c
Isännöitsijän yhteystiedot
Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy, Kiinteistö-Tahkola Nurmijärven toimipisto, keskustie 6, 01900 Nurmijärvi, puh 0207 480072
Huolto
Kiinteistönhoito Olander
Taloyhtiöön kuuluu
Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Lunastusoikeus koskee autopaikkoja yhtiöjärjestys 18§, kunnossapitovastuut yhtiöjärjestys 7§.


Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 30

Tehdyt remontit
2019 vuositarkastuksen ennakkotarkastus, suorittaja Kiwa Inspecta Oy, 2020 asfaltointi, suorittaja KK Asfalttiurakointi Oy, hulevesilaskennan suoritti Insinööritoimisto Molari Oy, 2021 sähkö- ja hybridiautojen latauskartoitus, suorittaja Tehomen Oy, 2023 kolmen penkin poisto piha-alueelta talkootyönä.
Tulevat remontit
Vuositarkastuskorjaukset ovat kesken. Vuositarkastuskorjausten valvonta on käynnissä, suorittaja Kiinteistö-Tahkola Helsinki Oy. 2027-2028 IV kanavien nuohous, 10 v. tarkastus.
Energialuokka
C (2013)
Tontin koko
4 862 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Tiedustelut: Vantaan kaupunki p. 09 839 11
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Lisätietoa auton säilytyksestä
Asunnon myynnin yhteydessä on mahdollista ostaa autopaikka sähköpistokkeella hintaan 600 euroa. Autopaikat ovat omilla osakkeilla. Autopaikat 12 ja 13 ovat vieraspaikkoja. Autopaikat 6, 15, 17, 23 ja 30 ovat muita yhtiön hallinnassa olevia autopaikkoja. Näiden paikkojen osalta isännöitsijä hoitaa vuokrauksen.
Autopaikat ovat osakkeina. Autopaikat 12 ja 13 ovat yhtiöjärjestyksen mukaan vieraspaikkoja. Autopaikat 6, 15, 17, 23 j 30 ovat muita yhtiön hallinnassa olevia autopaikkoja. Näiden paikkojen osalta isännöitsijä hoitaa vuokrauksen lisäksi on mahdollista vuokrata yhtiöltä moottoripyöräpaikka 10 € / kk.
Pihan kuvaus
Kunkin asuinhuoneiston hallintaan kuuluu yhtiöjärjestyksen liitekuvassa esitetty huoneistokohtainen piha-alue. Kukin osakkeenomistaja vastaa kustannuksellaan asuinhuoneistoon liittyvän piha-alueen asianmukaisesta puhtaana- ja kunnossapidosta. Kukin osakkeenomistaja vastaa kustannuksellaan huoneistopihan nurmikon, istutusten ja piharakenteiden sekä terassin asianmukaisesta puhtaana- ja kunnossapidosta. Korjaus-, vahinko- ja muu vastuu kuuluu kyseiselle huoneistolle.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Ilola, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Niemelä Essi

asuntomyyjä, Partner

Bo LKV Vantaa

Bo LKV Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.