Bo LKV Helsinki, Töölö

Kerrostalo | 2 h, avok, kph, et, tk

Pallomäentie 4, Siltamäki, Helsinki

Hinta

265 000 €

Koko

63 m²

Vuosi

1929

Historian havinaa upeissa maisemissa. Tämä uniikki koti sijaitsee Siltakylän rantapuiston laidalla, 1920-luvun kulttuurihistoriallisesti arvokkaan talon ensimmäisessä kerroksessa. Korkea huonekorkeus ja avara pohjaratkaisu yhdistettynä kauniisiin ikkunoihin leveine ikkunalautoineen luovat valoisan kokonaisuuden, jossa tilaa ja tunnelmaa riittää. Ajattomat materiaalit ovat skandinaavisen raikkaat, ja asunto on käytännössä uudenveroisessa kunnossa. Asumismukavuutta tuo tilava tuulikaappi, johon mahtuu reippaasti ulkovaatteita ja kenkiä sekä iso kylpyhuone, jossa on myös ikkuna. Vuonna 1929 valmistunut, aiemmin sairaalana toiminut näyttävä kiinteistö, sai uuden elämän vuonna 2018, kun se restauroitiin upeaksi asuintaloksi. As Oy Siltamäen Helmessä on 11 asuntoa ja viihtyisä puutarha, josta löytyy mm. penkkiryhmä, hiekkalaatikko ja viinimarjapensaita. Etupihalla on lisäksi autopaikkoja, ja tämän asunnon yhteydessä myydään pistokkeellinen autopaikka hintaan 5 000 €. Siltamäki tarjoilee erinomaiset eväät sujuvaan arkeen, ja tämä sijainti on varsinainen urheilijan paratiisi. Ihan nurkan takaa löytyy mm. urheilupuiston tennis-, padel-, frisbeegolf- ja lentopallokentät, juoksurata, Haltialan luontopolut sekä Siltamäen uimahalli. Talon edestä olevalta bussipysäkiltä pääsee alle puolessa tunnissa keskustaan, lentokentälle on lyhyt matka ja Tammiston sekä Jumbon kattavien palvelujen äärelle ajaa hetkessä. Tätä harvinaista kotia esitellään yksityisnäytöin. Olethan yhteydessä, niin sovitaan sinulle oma näyttöaika! Palveluksessasi, Niko Karhu LKV, partner 040 500 2789, niko.karhu@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21956119
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2 h, avok, kph, et, tk
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
63 m²
Kokonaispinta-ala
63 m²
Lisätietoja pinta-alasta
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/3
Rakennusvuosi
1929
Käyttöönottovuosi
1929
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

265 000,00 €

Velaton hinta

265 000,00 €

Neliöhinta

4 206,35 €/m²

Vastike

Hoitovastike

567,00 € / kk

Erityisvastike

31,35 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

598,35 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu tasataan todellisen kulutuksen mukaan. Vesitasaus tehdään v.2023 toukokuussa ja marraskuussa. Kuutiohinnat ovat lämpimälle vedelle 10,00€/m3 ja kylmälle vedelle 4,50€/m3. Osakkailta veloitettavat hinnat perustuvat yhtiöltä veloitettaviin veden – ja kaukolämmön hintoihin. Muu vastike = hoitolainavastike 25,20 €/kk (0,40 €/m2). Lämmin autopaikkavastike 20,00 €/kk. Kylmä autopaikkavastike 15,00 €/kk. Tietoliikennevastike 6,15 €/hsto/kk. Hallituksella valtuudet tarvittaessa periä enintään kahden (2) kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä taloudellisen tilanteen niin vaatiessa.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Tilojen kuvaus
Eteinen. VARUSTUS: Kaapisto. SEINÄT: Maali. LATTIA: Tammiparketti. Tuulikaappi: SEINÄT: Maali. LATTIA: Laatta.
Kohteen lisätiedot
Yhtiöllä on riita-asia kesken perustajaosakkaan kanssa rakennuksen havaituista virheistä ja puutteista 1-2 vuotis takuukorjausten suorittamisesta ja aikatauluista. Korjauksia on osin tehty. Varsinainen yhtiökokous 11.8.2022 on valtuuttanut hallituksen tarvittaessa nostamaan kanteen perustajaosakasta vastaan. Kannetta ei ole nostettu. Yhtiölle aiheutuvat kustannukset eivät vielä ole tiedossa.
Lunastusoikeus: Lunastusoikeus osakkailla
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Kivi
Keittiön kuvaus
VARUSTUS: Kaapisto, hana, allas, astianpesukone, keraaminen liesi, liesikupu, uuni, jääkaappipakastin. SEINÄT: Maali. VÄLITILA: Laatta. TYÖTASO: Tammi. LATTIA: Tammiparketti.
Kylpyhuoneen kuvaus
VARUSTUS: Suhiku, suihkuseinä, peili, hana, allas, allaskaappi, wc-istuin, pesukoneliitäntä, lattialämmitys. SEINÄT: Kaakeli. LATTIA: Kaakeli.
Olohuoneen kuvaus
SEINÄT: Maali. LATTIA: Tammiparketti.
Makuuhuoneiden kuvaus
VARUSTUS: Kaapisto. SEINÄT: Maali. LATTIA: Tammiparketti.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate
Isännöitsijän yhteystiedot
Siltamäen Huolto Oy / Tarja Kolehmainen Jousimiehentie 3, 00740 Helsinki p. 09 3860 965, tarja.kolehmainen@siltamaenhuolto.fi
Huolto
Huoltoyhtiökäynti 1 kk/kk, Siltamäen Huolto Oy, Muuten vaihtuvat viikkovuorot osakkaiden kesken kiinteistönhoidossa (nurmikko, lumityöt jne.).
Muuta taloyhtiöstä
Rajoitukset: Yhtiön osakkeenomistajalla on oikeus lunastaa osake tai autopaikka osake, kun omistusoikeus osakkeeseen siirtyy muulta omistajalta kuin yhtiön perustajaosakkaalta.

Lunastusoikeudesta lisää yhtiöjärjestyksen 15 § sekä välittäjältä.
Muuta: Pyörävarasto, piha-alueella hiekkalaatikko, koneellinen poistoilmanvaihtojärjestelmä, kaapeli-TV, valokaapeli, huoneistokohtaiset varastot.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 11

Tehdyt remontit
2021-2022: Ullakkoasuntojen lämpövuotokorjauksia
2021: Perustajaosakkaan kustannuksella suoritettiin: 2. lämpökamerakuvaus, julkisivun rappusta kunnostettiin ja koko julkisivu ja sokkeli maalattiin sekä salaojat kuvattiin ja huuhdeltiin.
2020: Suoritettu osana takuukorjauksia poistoilman säätö ja korvausilmanventtiilit uusittu. Perustajaurakoitsija korjannut peruskorjausurakan yhteydessä vaurioitetun viemäriputken aiheuttamat vuotovahingot.
2019: 1. lämpökamerakuvaus osana takuukorjauksia.
2018: Kellaritiloihin asennettu lisäpatterit sekä 3 IV-poistoa.
2017-2018: Rakennuksen peruskorjaus. Lattiat osittain uusittu. Sisäseinät ovat sekä vanhoja tiiliseinä sekä uusia kipsilevyseinä. Julkisivun kunnostettu ja maalattu kauttaaltaan. Vesikatto, vanhat kunnostetut kattotuolit ja ruoteet. Uusi aluskate sekä 0,6 mm sinkitty teräspelti. Sähköt uusittu kokonaan tonttiliittymästä lähtien, paitsi kaukolämmön ohjaus. Käyttövesi ja viemärit uusittu kokonaan tonttiliittymästä lähtien. Kaukolämpö uusittu lämmönsiirrintä ja pattereita lukuun ottamatta. Salaojat ja sadevesijärjestelmä uusittu kokonaan suunnitelmien mukaisesti. Ilmastointi poisto tehostettu huoneistoissa, kellaritiloissa sekä tuulettuvassa alapohjassa suunnitelmien mukaan. Kylpyhuoneet uusittu kokonaan vesieristeineen. Keittiöt uusittu kokonaan. Ikkunat uusittu. Ulko-ovet tammi lauta/karmi umpitammi. Muut huoneisto ja väliovet maalattu umpipuu. Pihaistutuksista osa tehdään keväällä 2018. Kaikki ulkoportaat uusittu. Ulkoportaiden edustat kivetyksellä ja parkkipaikat ja kulkuväylät kivituhkalla. 9 autopaikkaa lämmitystolpallisia. Lisätietoja rakennustapaselostuksessa.
Tulevat remontit
2023: Katon, rännien ja vesipeltien ensimaalaus.
2024: Jätekatoksen laajennus.
Energialuokka
C (2018)
Tontin koko
1 600 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Lisätiedot: Helsingin kaupunki p. 09 310 1691
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
15 087,16 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
30.12.2044

As Oy Helsingin Siltamäen Helmi

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Siltamäen ala-asteen koulu n. 250 m, Suutarinkylän peruskoulu n. 1,3 km.
Palvelut: K-Market Töyrynummi n. 750 m, Alepa Siltamäki n. 900 m, Lidl Tammisto n. 2,2 km, Kauppakeskus Jumbo. n. 3 km, Siltalanpuisto n. 190 m, Siltamäen liikuntapuisto n. 270 m.
Päiväkodit: Luova päiväkoti Tähti Tammi n. 240 m, Päiväkoti Perttu 650 m.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki n. 140 m.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Asunnon yhteydessä myydään autopaikka AP 9 omilla osakkeillaan (osakenumero 1168 ) hintaan 5 000 €.
Autopaikat ovat omilla osakkeillaan. Tämän asunnon yhteydessä myydään pistokkeellinen autopaikka hintaan 5 000 €.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Suutarila, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Karhu Niko

kiinteistönvälittäjä LKV

Bo LKV Helsinki, Töölö

Bo LKV Helsinki, Töölö

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.