Huoneistokeskus Seinäjoki

Kerrostalo | 2h, k, kh, vh, p

Koulukatu 37, Uppa, Seinäjoki

Hinta

78 000 €

Koko

57 m²

Vuosi

1974

Heti vapaana tilava / avara kaksio kerrostalon ylimmästä 3/3 kerroksesta. Vaatehuoneessa hyvin säilytystilaa. Parveke on etelän suuntaan. Asunnon pintoja uusittu v. 2020 ja laminaatti uusittu -17. Pesuhuone alkuperäisessä kunnossa. Taloyhtiötä on laajasti remontoitu ja huollettu. HUOM! Mahdollisuus myös vuokrata asunto 635€/kk + vesi ja sähkö.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 5.5. 10:45 - 11:15
Esittelijänä Jaakko Alasaari
p. 045 254 2628

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21958190
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, kh, vh, p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
57 m²
Kokonaispinta-ala
57 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen pinta-ala on 57 m². Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla yhtiöjärjestyksessä, isännöitsijäntodistuksessa ja esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
3/3
Rakennusvuosi
1974
Käyttöönottovuosi
1974
Vapautuminen
Heti vapaa

Hinta

Myyntihinta

75 288,93 €

Velkaosuus

2 711,07 €

Velaton hinta

78 000,00 €

Neliöhinta

1 368,42 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Mikäli osakkeenomistaja haluaa maksaa pois lainaosuutensa taloyhtiön lainoista, aiheutuu siitä aina ylimääräisiä kustannuksia, jotka kuuluvat osakkeenomistajan maksettavaksi. Kustannuksia aiheutuu varsinkin sellaisessa tilanteessa, jos lainaosuuden lyhentäminen ei tapahdu koron tarkistuspäivänä tai päivänä, jolloin taloyhtiö lyhentää lainaa. Lainaosuuden poismaksu aiheuttaa tarpeen muuttaa lainan lyhennyssuunnitelmaa, joka sekin voi aiheuttaa ylimääräisiä kustannuksia. Edellä mainitut kustannukset ovat n. 150 -500 euroa pankin hinnastosta riippuen. Lisäksi kustannuksia aiheutuu lainaosuuden erillislaskelmasta.

Vastike

Hoitovastike

208,05 € / kk

Pääomavastike

83,66 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

291,71 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Yhtiökokous on antanut hallitukselle valtuudet enintään kolmen kuukauden ylimääräisten yhtiövastikkeiden perimiseen tai perimättä jättämiseen, mikäli taloyhtiön taloudellinen tilanne niin vaatii tai sallii. Yhtiökokous on antanut hallitukselle valtuudet määrittää pääomavastikkeen taso uudelleen, mikäli korkotasossa tapahtuu sitä edellyttäviä muutoksia.

Muut maksut

Vesimaksu

28,00 € / hlö / kk

Autopaikkamaksu

10,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Saunamaksu: 4 e/kerta.
Pesutupamaksu 3,50 euroa/kerta

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: sisäänvedetty
Ilmansuunta: etelään
Tietoliikenne
kaapeli-tv, kaapeli-tv taloyhtiössä
Tehdyt remontit
Huoneistoa on pintaremontoitu v. 2020 pesuhuonetta lukuunottamatta. Laminaatti on uusittu v.2017 edellisen omistajan toimesta.
Asunnon kunto
Hyvä
Asbestikartoitus
  • Kyllä
  • Taloyhtiössä on tehty yksittäisiä asbestikartoituksia pesuhuoneissa ja muissa tiloissa. Pesuhuoneiden lattian muovimatosta, liimasta ja tasoitteesta on löytynyt asbestia. Keittiön-, eteisen-, makuuhuoneen-, ja olohuoneen muovimatosta, liimoista ja tasoitteista on löytynyt asbestia. Tieto saatu 4.3.2024 päivätystä isännöitsijäntodistuksesta. Asbestia koskevat säädökset edellyttävät, että kaikissa ennen vuotta 1994 valmistuneissa rakennuksissa on tehtävä asbestikartoitus ennen purkutöitä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu, tiili
Keittiön kuvaus
Tilava keittiö, mihin mahtuu hyvin isompikin ruokailuryhmä. Keittiökaapiston ovet on maalattu ja vetimet uusittu -17. Myös jotain hyllyjä on uusittu.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: kaakeli, maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: astianpesukone, liesituuletin
Liesi: sähköliesi
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli, maali
Lattiamateriaali: muovi
Varusteet: kylpyamme, peilikaappi, pesukoneliitäntä, wc
Vielä hyvä mahdollisuus päästä valitsemaan haluamasi laatat kylpyhuoneeseen tulevan putkiremontin myötä. Katto maalattu.
Olohuoneen kuvaus
Tilava olohuone mistä kulku parvekkeelle. Kattoon asennettu sisustuslevy.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Iso makuuhuone, minkä yhteydessä vaatehuone. Makuuhuoneen kattoon asennettu sisustuslevy.
Lattiamateriaalit: laminaatti
Seinämateriaalit: maalattu
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
huopakate
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Kai-Mikael Hoyry / Retta Isännöinti Marttilantie 24, 60100 Seinäjoki 010 228 1600
Huolto
Seinäjoen Talonmiespalvelu Oy Kalervonsola 8, 60120 Seinäjoki p. 040 751 7594
Taloyhtiöön kuuluu
Kellarikomero, Talopesula/itsepalvelupesula, Urheiluvälinevarasto, Taloyhtiössä on sauna, Väestönsuoja
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: kerhohuone
Kuntotutkimukset: VV-Kuivauksen toimesta on pesuhuoneisiin ja keittiöihin laadittu kosteuskartoitus -15 (viat ja puutteet on korjattu VV-Kuivauksen toimesta1-7-2017). Suunnittelu Lintalan toimesta on tehty kuntoarvio -07.
Kuntotutkimus tehty: 2015
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 25 Autokatospaikkoja: 12 Autotalleja: 7

Tehdyt remontit
Rakennettu jätekatos -05, antenniverkko on saneerattu digikelpoiseksi -06, IV-Kanavat on nuohottu -08, Asennettu käyttöveteen BAUER -kemikaaliton vedenkäsittelyjärjestelmä -08. Parvekkeiden korjaus / maalaus -09, Asuinhuoneistojen ikkunat ja parvekeovet uusittu -09. Urakoitsija Skaala Ikkuna ja Ovipalvelu Oy. Rappukäytävien patteritermostaatit uusittu -11. Urakoitsija Pohjanmaan Putki Oy. Asennettu lämmitykseen BAUER -kemikaaliton vedenkäsittelyjärjestelmä -11. Vaihdettu uusi ohjelmoitava yhteisantennivahvistin Televes Avanti 02/12. Lukot ja avaimet uusittu -12. Urakoitsija Flexim Security Oy. Rappukäytävien ulko-ovet ja ulkoiluvälinevarastojen ovet uusittu -12. Urakoitsija Stroitel Oy. Päätysokkelit ja etelänpuolen paneelit, ikkunapellit sekä ikkunapuitteet ja -karmit maalattu 07/14. Urakoitsija Woodfox Oy (1869562-1). Antenniverkkoon lisätty 10/16 Ylen HD- ja DNA:n Jouppilanvuoren lähettimen välittämät kanavat. WV-Kuivaus Oy 10.6.2015 laaditulla kartoituksella pesuhuoneissa todetut viat ja puutteet korjattu VV-Kuivaus Oy:n toimesta 01 - 07/17. Pihavaloja ja autokatoksen valoja ohjaava hämäräkytkin uusittu 08/18. Kylpyhuoneiden saneeraukset ja kosteusvaurioiden korjaukset -17 - 18 Vesikatteen ja kattokupujen uusiminen -19 Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö -20/-21 Salaoja-hulevesijärjestelmän uusiminen, aitojen uusiminen ja autopistokepaikkojen lisäys -21.
Tulevat remontit
Yhtiön käyttövesiputkisto todettu erittäin heikkokuntoiseksi etenkin yleisten saunatilojen osalta. Yhtiön alkuperäinen käyttövesiputkisto on teknisen käyttöikänsä päässä ja hallitus on päättänyt syksyllä 2022 pyytää tarjoukset käyttövesiputkiston suunnittelusta ja suunnitelmat on kilpailutettu Inmeco Rakennuskonsulttien toimesta syksyn 2023 aikana. Saneerausta varten on pyydetty pankilta 450.000,00 euron lainatarjous. Ylimääräinen yhtiökokous on päättänyt 10/2023 hyväksyä hallituksen esityksen käyttövesiputkiston saneerauksen toteuttamisesta, sekä pankin lainatarjouksen hyväksymisestä. Saneeraus aloitetaan alustavan arvion mukaan Joulukuun 2023-Tammikuun 2024 aikana. Saneerauskustannukset tullaan pääomittamaan saneerauksen valmistumisen jälkeen. Huoneistokohtaiset osuudet tulevat olemaan asuinhuoneistojen osalta noin 5 962,73 € - 13 975,16 € riippuen huoneiston koosta ja autotalliosakkeiden osalta noin 1677,02 €.
Energialuokka
E (2013), JV rakenne & Energian Joona Väärämäki on laatinut energiatodistuksen. Energiatodistus voimassa 25.2.2025
Tontin koko
5 279 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Seinäjoen kaupunki 06-416 2111 (vaihde)
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Hiidenketo

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Kivistön ala-aste n. 850 m, Marttilan ala-aste n. 1 km.
Palvelut: K-Market Uppa n. 200 m, S-Market Kivistö n. 800 m, Pääposti n. 1,7 km. Keskustan palvelut n. 1,5 km, Pääkirjasto n. 700 m, Y-Talo n. 2km.
Muut palvelut: Wallsport, Oma Sp-stadion, jäähallit n. 2 km etäisyydellä.
Päiväkodit: Päiväkoti Suvikello n. 300 m.
Liikenneyhteydet
Bussiyhteydet Koulukadun varrelta. Useampia pysäkkejä 250 m. sisällä. Juna-asema n. 1,5 km.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Taloyhtiöltä vuokrataan autopistokepaikka jonotusperiaatteen mukaisesti.
Autotallit ovat omina osakkeina osakasomistuksessa, autokatospaikat ovat hallintakirjoilla osakkaiden hallinnassa ja autopistokepaikat ovat taloyhtiön omistuksessa ja hallinnassa olevia paikkoja, joita se vuokraa taloissa kirjoilla oleville asukkaille autopaikkajonon mukaisessa järjestyksessä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Seinäjoki

Asuinalueena Uppa, Seinäjoki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Alasaari Jaakko

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, KiAT, kaupanvahvistaja

Huoneistokeskus Seinäjoki

Huoneistokeskus Seinäjoki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.