Bo LKV Espoo

Vapaa-ajan tontti

Lohjansaarentie 1353, Maila, Lohja

Hinta

98 000 €

Koko

21 520

Lohjansaari Lohjansaari on tunnettu poikkeuksellisen rikkaasta ja monipuolisesta luonnostaan – kalkkikallioistaan, rehevistä lehdoistaan ja hienoista kulttuurimaisemistaan. Tässä oiva mahdollisuus toteuttaa unelma. Mäntyrinne tilalla on kokoa huimat 2,154 ha, autolla pääse suoraan perille ja talvella Lohjansaarentie aurataan, joka takaa helpon ja turvallisen matkan. Talo on rakennettu 1952, ja kunnostettu matkanvarrella ja lisätty mukavuuksia kuten sähkö ja vesi vedot taloon. Talo on seissyt tyhjillään ja tarkoitus on ollut purkaa se. Vesi tulee omasta kaivosta, kaivo vaatii kunnostusta. Kaivon vieressä kasvaa iso tammi, jonka juuret ovat luultavasti siirtäneet kaivon renkaita. Saunaosasto löytyy talon alta, omalla sisäänkäynnillä. Sauna ei ole ollut käytössä 20 vuoteen. Saunaosastolla on myös takka ja pukeutumistilat. Ensimmäisessä kerroksessa on keittiö missä kaunis puuhella, samassa kerroksessa löytyy myös iso olohuone ja kylpyhuone. Talon toinen kerros on puolivalmis ja kylmä, toisessa kerroksessa löytyy tällä hetkellä työhuone ja varasto. Koska rakennus on tarkoitus purkaa, ei sitä ole kuntotarkastettu eikä hankittu rakennuspiirustuksia, rakennuslupa- tai pinta-alatietoja. Tilalla on myös navetta ja autotalli. Navetta on sään ja ajan runtelema, joka vaatii purkua. Autotalli on myös vanha ja vaatii kunnostustöitä Yhteisranta löytyy muutaman minuutin automatkan päästä Lohjanjärven rannasta. Ota yhteyttä ja mennään katsomaan. Myynti ja esittelyt: JOAKIM STENIUS ASUNTOMYYJÄ PARTNER 046 878 3498 | joakim@bo.fi OLETKO MYYMÄSSÄ ASUNTOASI? Varaa minut helposti kalenterini kautta arvioimaan kotiasi. https://bo.fi/henkilo/joakim-stenius/#kalenteri

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21963200
Sijainti
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennuksen pinta-alatietoa ei ole voitu tarkistaa eikä myyjä vastaa annetun tiedon paikkansapitävyydestä.
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

98 000,00 €

Velaton hinta

98 000,00 €

Muut maksut

Muut lämmityskulut

50,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Käyttösähkö kulutuksen/oman sähkösopimuksen mukaisesti. Kotivakuutusmaksut omien sopimusehtojen mukaisesti. Varainsiirtovero 3 % velattomasta kauppahinnasta.

Vesihuollon kuvaus
oma vesijohto
Lisätietoja: Omasta kaivosta
Viemäri
imeytyskenttä
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
444-499-1-197
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
21 520 m²
Tie perille
Kyllä
Kaavoitustiedot
Saaren rantaosayleiskaava
M-2 Alueelle saa rakentaa haja-asutusta. Pelloille rakentamista tulisi välttää muutoin kuin olemassa olevien rakennusten yhteyteen tai tiehen, metsäsaarekkeeseen tai muuhun sopivan maisemakohtaan tukeutuen.
Rakennukset
Autotalli välttävässäkunnossa Navetta - suositellaan purettavaksi
navetta, autotalli

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lohja

Asuinalueena Maila, Lohja

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Stenius Joakim

asuntomyyjä, partner

Bo LKV Espoo

Bo LKV Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.