kotimeklarit  | BkmHelsinki Oy
kotimeklarit  | BkmHelsinki Oy

Omakotitalo | 5 h, k, kph, s

Soukan rantatie 19, Soukka, Espoo

Hinta

1 795 000 €

Koko

219 / 259 m²

Vuosi

-

KOTINI ON LINNANI! Upea ja ainutlaatuinen kiinteistö, Villa Vinge, on Kaarlo Borgin vuonna 1931 suunnittelema merenrantahuvila. Villa Vingen rakennutti aikoinaan yksityinen henkilö, joka oli vuonna 1930 hankkinut itselleen rantapalstan perheensä kesähuvilan paikaksi. Rakennus on saanut vaikutteita Välimeren ja Keski-Euroopan huvilaperinteistä ja nimensä Villa Vinge on saanut aikoinaan Norjalaisen hotellin mukaan. Näyttävä kivirakennus sijaitsee aivan meren rannassa ja sulautuu osaksi mäntymetsäistä kalliomaisemaa. Kiinteistössä luonto ja meri ovat vahvasti läsnä ja lähes kaikista huoneista aukeaa huikean avarat merinäkymät. Meren rantaan ulottuva laaja liuskekiviterassi jylhine portaineen, linnamaisine pylväineen ja esteettömin merinäkymin on mykistävä. Kiinteistön asuintilat sijoittuvat pääosin yhteen kerrokseen. Sisäänkäynti johtaa avaraan ja tilavaan olohuoneeseen, makuuhuoneet ja kylpyhuonetilat sijoittuvat erilliseen siipeen. Alakertaan sijoittuvat saunatilat sekä takkahuone. Kiinteistö on sisätiloiltaan ja rakenteiltaan hyvässä kunnossa, mutta makuuhuonesiiven pintaremonttia on hiljattain aloitettu toteuttamaan nykyisen omistajan suunnitelmien pohjalta. Suunnitelmissa on käytetty mukana maineikasta arkkitehtiä Pet Michaelia ja sisustusratkaisut on suunnitellut sisustussuunnittelija. Kaikki suunnitelmat ovat muunneltavissa ostajan toiveiden mukaan. Urakoitsija, joka on perusteellisesti perehtynyt tähän historialliseen kohteeseen, voi tehdä tarjouksen kaupan yhteydessä saneeraustyön loppuun saattamista "avaimet käteen periaatteella" uuden omistajan toiveiden mukaisesti. Mikäli ostaja haluaa tehdä myös suurempia piha-tai kiinteistön ulkopuolisia muutostöitä, nekin on tilattavissa. Kysy lisää välittäjältä! Tämä on todellinen tilaisuus Sinulle, joka haaveilet persoonallisesta kodista, omasta merenrannalla olevasta linnasta. Huvilan sijainti Kasavuoren kallioiden alla on rauhallinen ja suojaisa, kuitenkin hyvien liikenneyhteyksien varrella. Bussi kulkee portilta, metro on vajaan kilometrin päässä ja autolla olet Helsingin keskustassa 20 minuutissa. Ei uskoisi, kun katselee maisemia huvilan terassilta, keväisten lintujen säestyksessä. Varaa oma esittelyaikasi välittäjältä Nina Asteljoki p. 0400 444 220 tai nina@kotimeklarit.com ja toteutetaan tämä asumisen unelma yhdessä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
21970221
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5 h, k, kph, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
219 m²
Muiden tilojen pinta-ala
40 m²
Kokonaispinta-ala
259 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pääkerroksen kerrosala n. 219 kem, alakerta noin 40 m2. Pinta-alaa ei ole tarkastusmitattu.
Asuinkerrosten määrä
2
Käyttöönottovuosi
1934
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

1 795 000,00 €

Velaton hinta

1 795 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 306,67 € / vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tietoliikenne
antenni
Muuta kauppaan kuuluvaa
Maitolasisia muranon kattoplafondeja sekä Muranon lamppuja (10-15 kpl), upeita messinkiverhotankoja, Willeroy & Bochin näyttävät kylpyhuonekalusteet.
Asunnon kunto
Ei luokiteltu
Energialuokka
  • Ei energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkölämmitys, lämpöpumppu
Tulisija
Takka
5 takkaa
Vesihuollon kuvaus
kaivo
Viemäri
umpisäiliö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili, Rakennusmateriaali: Kiinteistö on laajasti saneerattu 1990- luvulla, jolloin on uusittu myös kuparikatto.
Keittiön kuvaus
Vaaleat kaapistot, kivitasot. Varustus: jääkaappi/pakastin, uuni, keraaminen liesi, astianpesukone. Keittiössä avotakka.
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerran kylpyhuonetilat osittain purettu, uusien kylpyhuoneiden ja wc-tilojen suunnitelmat tehty. Kylpyhuoneissa kauniit Willerroy & Bochin kalusteet ja seinäplafondit. Kysy huoneiston sisätilan remontista välittäjältä.
Saunan kuvaus
Sauna ja pesuhuone sijaitsevat alakerrassa.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitotilat on suunniteltu rakennettavaksi alakertaan.
Olohuoneen kuvaus
Tilava ja valoisa olohuone, josta upeat näkymät kolmeen suuntan merelle. Seinät maalattu, stukkomaalattu katto ja vaalea laattalattia (lattialämmitys). Olohuoneessa takka.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Kupari

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-33-124-1
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
922 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Kaupan kohteena on 922 suuruinen määräala kiinteistöstä 49-33-124-1. Villa Vingen takana olevalle tontille, ylös kallion reunalle on viime vuosina suunniteltu moderneja uusia kivitaloja. Hankkeen rakennuslupa on toistaiseksi kuitenkin hylätty. Rakennusprojektin toteutuessa myytävä kiinteistö liitetään kunnallistekniikkaan sekä maalämpöön. Rakentaja myös toteuttaa myytävälle kiinteistölle uudet autopaikat.
Tontin nimi
Vinge
Tehokkuusluku
0.2
Käyttö- ja luovutusrajoitukset
Alueelle tullaan laatimaan asemakaavan muutos, jolla turvataan Villa Vingen kulttuurihistoriallisten arvojen säilyminen ja ohjataan uudisrakentamisen koko, sijoitus ja erityispiirteet alueen arvoille sopivaksi.
Kaavoitustiedot
AP Asuinpientalojen korttelialue.
Villa Vinge on vuonna 2001 haettu suojeltavaksi rakennussuojelulailla. Suojeluesitykseen liittyvässä lausunnossaan Museovirasto on pitänyt Villa Vingeä ja sen pihapiiriä kulttuurihistoriallisesti arvokkaana ja rakennussuojelulain 2§ tarkoittamana kohteena. Museovirasto on kuitenkin katsonut, että rakennuksen ja sen lähiympäristön suojelu tulee ensisijaisesti turvata maankäyttö- ja rakennuslain keinoin asemakaavan muutoksella. Espoon kaupunki on puolestaan lausunnossaan todennut, että asemakaavan muutokseen voidaan ryhtyä. Tähän perustuen Uudenmaan ympäristökeskus ei määrännyt kohdetta suojeltavaksi rakennussuojelulailla.
Espoon kaupunki ei kuitenkaan ole kaavamuutosta toteuttanut, ja korttelissa on edelleen voimassa vuonna 1993 vahvistettu asemakaava.
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava, Asemakaava
Ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
  • Kiinteistö rajoittuu kaupungin omistamaan kapeaan rantakaistaleeseen. Rannassa on kivilaituri, johon käyttöikeus.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Soukka, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Asteljoki Nina

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Tj.

kotimeklarit | BkmHelsinki Oy

kotimeklarit  | BkmHelsinki Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.