Sp-Koti Espoo Tapiola CMH | CMH-Koti Oy

Rivitalo | 4h + k + rt + kph / wc + ask.h + pukuh. + s + kph + wc / khh + at

Aamutie 12, Olari, Espoo

Hinta

470 000 €

Koko

127 m²

Vuosi

1984

HYVÄLLÄ SIJAINNILLA VIIHTYISÄSSÄ PIENTALOKORTTELISSA SIJAITSEVA ISOLLEKIN PERHEELLE SOPIVA RIVITALOHUONEISTO AUTOTALLILLA. ALAKERRASTA KÄYNTI VIIHTYISÄLLE AIDATULLE VIHERPIHALLE. Huoneistossa on kaunista avaraa yhtenäistä tilaa oleiluun, ruokailuun ja ruuanlaittoon. Olohuone-ruokailutila-keittiö-tilaan mahtuvat reilun kokoiset huonekalut. Monista ikkunoista tulee luonnonvaloa ympäri vuoden. Keittiö on remontin tarpeessa. Tila on hyvä ja siihen saa toteutettua hienon uuden keittiön. Ruokailutilan kohdalle sijoitettu ilmalämpöpumppu pitää ylläkerran miellyttävän viileänä kesähelteilläkin. Makuuhuoneet ovat mitoitukseltaan perhe-elämälle sopivat. Päämakuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone. Kahdessa muussa makuuhuoneessa vaatekomerot. Makuuhuoneiden lähellä on kylpyhuone, jossa suihku, wc ja lavuaari kaapistoineen. Asunnossa on toinenkin suihku alakerran tyylikkään saunaosaston kylpyhuoneessa ja toinenkin wc-kodinhoitotilan yhteydessä. Arkielämä on siksi tässä kodissa sujuvaa ja helppoa. Saunaosaston vieressä on tilava ja laadukkaasti paneloitu pukuhuonetila, josta käynti suoraan pihalle. Alakerrassa on lisäksi ikkunallinen askarteluhuone, joka on toiminut hyvänä etätyötilana. Tervetuloa tutustumaan tähän isoon ja hyväpohjaiseen asuntoon hyvälaatuisessa ympäristössä kattavien palveluiden läheisyydessä. Mikäli oma asuntosi on vielä myymättä, saat minulta veloituksetta arvion sen myyntihinnasta ja -ajasta. Leena Ollila Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI Puh. 050 3838 767 leena.ollila@spkoti.fi Sp-Koti | CMH-Koti Oy LKV Ukkohauentie 11-13B, 02170 Espoo Töölönkatu 16, 00100 Helsinki Hirsalantie 11, 02420 Kirkkonummi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
21976369
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + rt + kph / wc + ask.h + pukuh. + s + kph + wc / khh + at
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
127 m²
Kokonaispinta-ala
127 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneistoselitelmä on yhtiöjärjestyksen mukaan 4h+k+s+var+at/var. Asuintilojen pinta-alaksi on tässä myynti-ilmoituksessa ilmoitettu 127 m2 yhtiöjärjestyksen ja isännöitsijäntodistuksen mukaan. Espoon kaupungin rakennus- ja huoneistorekisteriotteen mukaan asuinhuoneiston pinta-ala on 90m2. Edellä mainitut pinta-alat saattavat tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta pinta-alasta. Asunnon todellinen pinta-ala voi siten olla myynti-ilmoituksessa mainittua pinta-alaa merkittävästi pienempiä tai suurempia. Kohteen pinta-ala ei ole tarkastusmitattu.
yhtiöjärjestyksen mukainen, isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/2
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1984
Käyttöönottovuosi
1984
Vapautuminen
Muu ehto: 30.6.2024 mennessä tai sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

460 120,95 €

Velkaosuus

9 879,05 €

Velaton hinta

470 000,00 €

Neliöhinta

3 700,79 €/m²

Vastike

Hoitovastike

533,40 € / kk

Pääomavastike

207,01 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

740,41 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Varsinaisessa yhtiökokouksessa 8.3.2023 päätettiin myöntää hallitukselle valtuudet periä/jättää perimättä tarvittaessa ylimääriänen enintään kahden kuukauden hoitovastiketta vastaava määrä yhtiön taloudellisen tilanteen niin vaatiessa/salliessa.

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Edellä mainittu vesimaksu on ennakkovesimaksu. Yhtiössä on käytössä huoneistokohtaiseen mittaukseen perustuvia vesi- sähkö- ja lämpölaskutuksia. Mittari(t) on luettava omistajan/asukkaan vaihtuessa. Jos mittarien luenta jää tekemättä, jää tasauslasku edellisestä lukemasta asti uuden omsitajan maksettavaksi ja uusi omistaja sopii edellisen omistajan kanssa kustannusten jaosta. Veimaksun tasauslaskutus tehdään 1-2 kertaa vuodessa.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Askarteluhuone: Säleverhot, seinät maalattu ja lattia laminaattia. Pukuhuone: Säleverhot, seinät paneloitu ja lattia laminaattia. Vaatehuone: Tankoja, hyllyjä, seinät maalattu ja lattia muovimattoa. Eteinen: Peililiukuovikomerot, seinät maalattu ja lattia laminaattia. Tuulikaappi: Seinät maalattu ja lattia laminaattia. Autotalli: Ikkuna, seinät maalattu ja lattia betonia.
Tietoliikenne
antenni
Kohteen lisätiedot
Yhtiöllä on luotollinen tili ja sen limiitti on 3363,73 euroa isänöitsijäntodistuksen mukaan.
Tehdyt remontit
2021 Takapihan terassi uusittu
2017 Alakerran kylpyhuoneen, saunan ja wc:n remontti, pukuhuoneen seinien ja katon panelointi sekä autotallin sisämaalaus
2011 Ilmalämpöpumppu asennettu ja osaan alakerran lattioista laitettu laminaatti
2010 Yläkerran kylpyhuoneen remontti sekä sisäseinien ja kattojen maalauksia
2010 (noin) jääkaappi ja pakastin uusittu
Muita muutostöitä, joiden vuosiluvut eivät tiedossa:
Portaat hiottu ja maalattu
Liesittuuletin, hella ja astianpesukone uusittu noin kolmen vuoden sisällä
Laminaattilattia yläkerran yhteen makuuhuoneeseen
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, lämpöpumppu
Ilmanvaihtojärjestelmä katolla huippuimuri
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Tiili
Keittiön kuvaus
Keittiö: Iso jääkaappi ja iso pakastin, uuni keraamisella liedellä, astianpesukone, liesituuletin, puutasot, välitila kaakelia, seinät maalattu ja lattia parkettia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunaosaston kph: Suihku, ikkuna, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Lattialämmitys (sähkö).
WC-tilojen kuvaus
Yläkerran Kph/wc: Suihku, suihkukaappi, wc-istuin, lavuaari, lavuaarikaapisto, peili, pyyheliinalämpötanko, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Lattialämmitys (sähkö). Alakerran wc/khh: Wc-istuin, bidee-suihku, lavuaari, lavuaarikaappi, peilikaappi valolla, työtaso, seinäkaappia/hyllyä, paikka pesukoneelle, seinät kaakelia ja lattia laattaa. Lattialämmitys (sähkö).
Saunan kuvaus
Löylyhuone: Sähkökiuas, ikkuna, seinät paneelia ja lattia laattaa.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone-ruokailutila: Säleverhot, seinät maalattu tai maalattu lasikuitutapetti ja lattia parkettia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuone: 1: Säleverhot, seinät maalattu ja lattia parkettia. Käynti vaatehuoneeseen. Makuuhuone 2: Liukuovikomerot, säleverhot, seinät maalattu ja lattia parkettia. Makuuhuone 3: Vaatekomerot, säleverhot, seinät maalattu ja lattia laminaattia.
Säilytystilojen kuvaus
Asunnossa oleva askarteluhuone on alunperin kirjattu varastoksi. Se on lämmin ja ikkunallinen tila ja sitä on käytetty etätyötilana. Autotalli on tilava ja ikkunallinen. Lisäksi taloyhtiössä on irtaimistovarastot.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Tiiliprofiilipeltikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Braleva Kiinteistöpalvelut Oy Heikkiläntie 7, 00210 Helsinki Puh. 09 801 3044 Päävastuullisena isännöitsijänä toimii Mika Komusaari mika.komusaari(at)braleva.fi Puh. 010 327 6455 mika.komusaari(at)braleva.fi Puh. 010327 6455
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Yhtiöjärjestyksen mukaan yhtiön välittömään hallintaan jää: B-rakennuksen kellarissa 66m2:n suuruinen varasto, jossa sijaitsee yhtiön lämmönjakohuone ja sähkökeskus sekä huoneistokohtaiset varastotilat.
Tehdyt remontit
2002 Ulko-ovet uusittu
2004 Vesikatto huollettu
2005 Märkätiloja saneerattu
2007 Jätekatos uusittu
2009-2010 Loput märkätilat saneerattu
2011 Ikkunoiden kunnostus ja räystäslautojen maalaus
2012 Seinien ja sokkeleiden korjaus ja maalaus
2015 Lämmönsiirtimen uusinta, pihan asfaltointi ja piha-aitojen uusiminen
2016 Piha-aitojen maalaus ja korvausilmaventtiileiden hankinta (asukkaan hankinta)
2017 Valesokkeliremontti
2018 Kattourakka ja kahden asunnon ilmanvaihdon korjaus
2019 Huippuimurin moottorin uusiminen B7
2020 Autosähköpistokkeiden uusiminen
2021 Viemäreiden huuhtelu ja kuvaus ja ilmastointikanavien puhdistus, mittaus ja säätö
2022 A-talon päädyn piha-alueen kunnostus ja talkoilla tehty aitojen maalaus
Tulevat remontit
Hallituksen selvitys kunnossapitotarpeista 2023-2027
2023 Roskakatoksen maalaus, sokkelin korjaus, A-talon päädyn yleisen viheralueen perusparannussuunnittelu ja sadevesiviemäreiden (salaojien) huuhtelu ja kuvaus
2024-2025 Sisäpihan ulko-ovien uusiminen
2023-2026 Yhtiössä suoritetaan normaaleja ylläpitäviä huoltotoimia
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Kohteesta on vanhentunut 29.5.2013 laadittu energiatodistus, jonka mukaan energia luokka oli silloin D2007.
Tontin koko
2 116 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki puh. 09 81621
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Aamutie 12

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Koulut: Alueella ja alueen läheisyydessä useita kouluja
Palvelut: S-Market ja suurikokoinen Olarin Prisma sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Lisäksi Olarissa on joitakin paikallispalveluita. Kattavat kaupalliset, terveys- ja vapaa-ajan palvelut löytyvät Iso Omenan kauppakeskuksesta ja sen ympäristöstä, jonne kävelyetäisyys.
Päiväkodit: Alueella ja alueen läheisyydessä useita päiväkoteja.
Liikenneyhteydet
Nopea ajoyhteys Länsiväylälle, Kehä II:lle ja Helsingin keskustaan. Erinomaiset pyörätieverkostot. Kävelyetäisyys Matinkylän metroasemalle.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiöllä on 10 sähköistettyä autopaikkaa, jotka ovat B-talon asukkaiden käytössä. A-talaon kaikkiin asuntoihin kuuluu autotalli. Autotallin edustalla on tilaa pysäköidä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Olari, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ollila Leena

Myyntipäällikkö, Osakas, Kiinteistönvälittäjä, LKV, DI

Sp-Koti Espoo Tapiola CMH | CMH-Koti Oy

Sp-Koti Espoo Tapiola CMH | CMH-Koti Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.