Rivitalo | 3h + k + s, (2*autokatos), maalämpö

Metsänvartija 3 B 2, Kärki, Seinäjoki

Hinta

210 000 €

Koko

74 / 79 m²

Vuosi

2023

NÄYTTÖ 24/7 -asuntoesittely. Astu sisään asuntoon ja liiku kohteessa vapaasti 3D-esittelyn avulla ilmoituksen linkin kautta! JUURI VALMISTUNUT HYVIN VARUSTELTU MAALÄMPÖKOLMIO Yhtiössä on vapaana vain kaksi asuntoa. +Huoneiston takapihalle istutetaan nurmikko ja viheraitaus (tuijat, aroniaa tms.). Ajopihan ja kulkuväylien asfaltointi sisältyvät kauppahintaan. Seinäjoen Kärjen kasvavalla ja palveluiltaan kehittyvällä asuntoalueella on nyt tarjolla uusi yksitasoinen rivitalohuoneisto, joissa yhdistyvät avarat asuintilat, laadukas rakentaminen ja energiatehokas sekä ympäristöystävällinen lämmitysmuoto. Asunnossa on kauttaaltaan miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys ja huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto lämmön talteenotolla. Huoneiston eteisen, kylpyhuoneen ja keittiön sekä olohuoneen alueella on kattoon integroidut modernit led-valot. Olohuoneen ja keittiön alueen suuret ikkunat tuovat runsaasti luonnonvaloa asuntoon. Sekä olohuoneesta että kylpyhuoneesta/kodinhoitotilasta on käynti huoneiston levyiselle tilavalle kauttaaltaan katetulle terassille. Terassi suuntautuu ilta-aurinkoon länteen. Mahdollisuus terassin lasitukseen. Huoneiston sisäänkäynnin yhteydessä on toinen pienempi katettu terassi ja oma erillinen lämmin ulkovarasto. Autokatospaikka myydään erikseen omalla osakesarjalla velattomaan 5 500 euron hintaan. Autopistokepaikka ostettavissa erikseen omalla osakesarjalla velattomaan 1 500 euron hintaan. Mahdollisuus neuvotella myös kahden autokatospaikan ostamisesta. Autopaikka kytketään suoraan huoneiston sähkömittariin. Varaus olemassa sähköauton lataukselle. Kärjen uusi kehittyvä asuinalue on mm. lapsiperheiden suosimaa rauhallista aluetta. Kaupat ja koulut sijaitsevat lähistöllä. Alueella on myös leikkipuistoja ja hyvät ulkoilumahdollisuudet. Asunto-osakeyhtiön omistama tontti rajoittuu yhdeltä sivulta metsikköön. Alueelle on juuri valmistunut vain n. 500 metrin kävelymatkan päähän uusi päiväkoti. Uusi alakoulu on rakenteilla ja valmistuu päiväkodin naapuriin vuonna 2024. Kärjen alueen jatkuvaa kehitystä kuvaa myös se, että Itäväylän varteen noin 1,5 kilometrin päähän myytävästä asunnosta on kaavoitettu valmiiksi tilat vähittäiskaupan suuryksikölle. Metsänvartija 3 osoitteesta on erinomaiset liikenneyhteydet itäväylää pitkin pohjoisen Seinäjoen ja Nurmon (Atria) suuntaan sekä etelään Tampereen suuntaan. Myös kulku Seinäjoen keskustaan ja rautatieasemalle käy vaivattomasti Ruukintien kautta, joka päättyy rautatieaseman edustalle. Seinäjoen keskustaan autolla vain noin 12 minuuttia. Sovi näyttö paikanpäälle valmiiseen asuntoon! Lisätietoa ja näyttöajat: Matti Leskinen yrittäjä, KTM, LKV julkinen kaupanvahvistaja Puh. 040 8494 373 matti.leskinen@asuntoekonomi.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
21994530
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + s, (2*autokatos), maalämpö
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
74 m²
Muiden tilojen pinta-ala
5 m²
Kokonaispinta-ala
79 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Muut tilat 5 m2 oma erillinen lämmin ulkovarasto.
yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1 (yksitasoinen)
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Heti vapaa
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

63 466,31 €

Velkaosuus

146 533,69 €

Velaton hinta

210 000,00 €

Neliöhinta

2 837,84 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

185,00 € / kk

Pääomavastike

985,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 170,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: oma mittari
Mikäli ostaja maksaa yhtiölainan pois kaupanteon yhteydessä, jää kuukausittainen rahoitusvastike maksuista pois. Yhtiölaina on lyhennysvapaalla 15.6.2024 saakka. Rahoitusvastikkeen suuruus ennen lyhennyksen aloitusta on 15.6.2024 saakka noin 650 €/kk. Yhtiövastike on arvio vastikkeiden suuruudesta. Lämmityskustannus sisältyy hoitovastikkeeseen. Yhtiölaina 12kk euribor + 1,5 % marginaali, kun rakennusvalvontaviranomainen on hyväksynyt rakennukset käyttöön. Laina-aika 22 vuotta, lyhennysvapaa 12kk. Arvio rahoitusvastikkeen suuruudesta on n. 985 €/kk sisältäen lyhennyksen ja koron. Rahoitusvastikkeen suuruus voi muuttua 12 kk euribor-koron muuttuessa. Lämmin ja kylmä vesi laskutetaan huoneistokohtaisesti kulutuksen mukaan kaupungin hinnaston mukaisesti. Tietoliikenneyhteys 10 €/kk kattaa valokuituliittymän perusmaksun ja kaapeli-tv:n

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Eteisessä on peililiukuovikaapisto ja kattoon upotetut kiinteät led-valot sekä laattalattia.
Tietoliikenne
kaapeli-tv
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaalit: betoni, puu
Keittiön kuvaus
Laadukkaat Novartin (Keittiömaailma) kiintokalusteet. Keittiössä on laskutasolla ja säilytystilalla varustettu saareke. Kalusteisiin integroitu astianpesukone. Kattoon upotetut kiinteät led-valot ja välitilan led-valaistus.
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu
Työtaso: laminaatti
Varusteet: liesituuletin
Liesi: induktio
Jääkaappi ja pakastin: jääkaappi/pakastin
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: kaakeli
Lattiamateriaali: laatta
Varusteet: lattialämmitys, peili, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä, wc
Kylpyhuoneessa on paikka pesutornille, laskutaso, yläkaapistot ja alakaapistot. Kattoon upotetut kiinteät led-valot. Hyvät kodinhoitotilat kylpyhuoneen yhteydessä ja kulku suoraan ulos.
Saunan kuvaus
Lattiamateriaalit: laatta
Seinämateriaalit: puu
Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneessa on kattoon upotetut kiinteät led-valot. Käynti katetulle terassille.
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneissa kaapistot.
Lattiamateriaalit: vinyyli
Seinämateriaalit: maalattu
Säilytystilojen kuvaus
Oma erillinen lämmin ulkovarasto 5 m2 heti pääoven vieressä.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
pelti
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöitsijää ei ole vielä valittu. Rakentajana vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla OT-Con Oy.
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Huoneistokohtainen koneellinen tulo-ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla LTO. Kullekin huoneistoille kuuluu yksi irtaimistovarasto asunnon sisäänkäynnin yhteydessä. Yhtiön välittömään hallintaan jää tekninen tila, polkupyöräkatos ja jätekatos. Huoneistoissa on tiedonsiirron mahdollistava laajakaistainen tietoliikennekaapelointi. Huoneistojen takapihat nurmetetaan.
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 5 Autokatospaikkoja: 13

Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
3 286 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Seinäjoen kaupungin rakennusvalvonta
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Seinäjoen Metsänvartija 3

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
Mahdollisuus ostaa autokatospaikka vh. 5500 € ja autopistokepaikka vh. 1500 € erillisillä osakesarjoilla asuntokaupan yhteydessä. Autokatospaikka kytketään suoraan huoneiston sähkömittariin. Varaus olemassa sähköauton lataukselle.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Seinäjoki

Asuinalueena Kärki, Seinäjoki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Leskinen Matti

Yrittäjä, ekonomi, LKV, kaupanvahvistaja

LKV Asuntoekonomitoimisto Oy

LKV Asuntoekonomitoimisto Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.