Habita Riihimäki | SaCasa Oy

Kerrostalo | 4h, k, kph / wc, s, wc, aula ja ateljeetilaa

Temppelikatu 5, Keskusta, Riihimäki

Hinta

187 000 €

Koko

149 m²

Vuosi

1938

Todella uniikki koti kahdessa tasossa Riihimäen Temppelikadulta. Alakerta on täynnä arjen toimintoja ja yläkerrassa aukeaa huikeat tilat. Mielenkiintoisia muotoja ja ratkaisuja, tämä koti sopii niin isommalle perheelle kuin avaraa tilaa arvostavalle. Yhtiössä on juuri valmistunut käyttövesiputkien uusinta ja vesikatto on uusittu 2020. Molempien remonttien yhtiölainat on mahdollista maksaa pois erikseen sovittuna ajankohtana. Tule tutustumaan tähän persoonalliseen kotiin sopimalla oma esittelyaikasi!Katso kohteen tarkemmat tiedot www.habita.com -sivustolta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
2255213
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph / wc, s, wc, aula ja ateljeetilaa
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
149 m²
Kokonaispinta-ala
149 m²
Kerrokset
1/3
Rakennusvuosi
1938
Käyttöönottovuosi
1938

Hinta

Myyntihinta

167 149,00 €

Velkaosuus

19 852,00 €

Velaton hinta

187 000,00 €

Neliöhinta

1 255,03 €/m²

Vastike

Hoitovastike

503,10 € / kk

Pääomavastike

273,68 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

776,78 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 25,00 € / kuukausi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu, Tiili
Keittiön kuvaus
Induktioliesi, Jääkaappipakastin, Kaapisto, Liesituuletin, Astianpesukone, Erillisuuni
Varusteet: astianpesukone
Kylpyhuoneen kuvaus
Varusteet: Suihku, Kaapisto, Allas, WC-istuin, Peili
Säilytystilojen kuvaus
Kaapisto, Vaatehuone, Vinttikomero, Ullakko
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Vinttikomero
Tehdyt remontit
2022 Muu - Kiinteistön korjaukset. Ikkunoiden ja ovien korjaukset. Kattorakenteiden korjaukset. Porraskäytävätilojen korjaukset. Sauna- ja pesulaosastojen korjaukset. Osakashall. olevien huoneistojen yhtiölle kuuluvat korjaukset. LVI-järjestelmien korjaukset., 2021 Muu - Ikkunoiden ja ovien korjaukset. Sauna- ja pesulaosastojen korjaukset. Osakashall. olevien huoneistojen yhtiölle kuuluvat rak.tekn. ym. korjaukset LVI-järjestelmien korjaukset. Pesulakoneiden korjaukset. Antennijärjestelmien korjaukset. Korjaussuunnittelun, -valvonnan, ym. konsultoinnin palvelu- ja muut veloitukset., 2020 Muu - LVI-järjestelmien korjaukset. Sähkö-, tieto- ja kaasujärjestelmien korjaukset. Korjaussuunnittelun, -valvonnan, ym. konsultoinnin palv. Erillinen urakka, Vesikaton saneeraus, 2019 Muu - Kattorakenteiden korjaukset. Sauna- ja pesulaosastojen korjaukset. Vesivahinkokorjaukset. LVI-järjestelmien korjaukset. Pesulakoneiden korjaukset. Sähkö-, tieto- ja kaasujärjestelmien korjaukset. Ikkunoiden ja ovien korjaukset, 2018 Katto - Osakashall. olevien huoneistojen yhtiölle kuuluvat rak.tekn. Vesivahinkokorjaukset, LVI-järjestelmien korjaukset, Sähkö-, tieto- ja kaasujärjestelmien korjaukset, Korjaussuunnittelun, -valvonnan, ym. konsultoinnin palv., 2017 Muu - Ikkunoiden ja ovien korjaukset, vesivahinkokorjaukset, lvi järjestelmien korjaukset., 2016 Muu - Kiinteistön korjaukset, jätekatosten-, aitausten ja muiden rakennelmien korjaukset. Kattorakenteiden korjaukset, sauna- ja pesulaosastojen korjaukset, vesivahinkokorjaukset, lvi järjestelmien korjaukset, sähkö-, tieto- ja kaasujärjestelmien korjaukset, korjaussuunnittelun valvonnan ym. konsultoinnin palvelut., 2015 Muu - Kiinteistön korjaukset, osakashall. olevien huoneistojen yhtiölle kuuluvat rak.tekn., lvi järjestelmien korjaukset, pesulakoneiden korjaukset, korjaussuunnitelun, - valvonnan yms. konsultoinnin palvelv., 2014 Muu - Sauna- ja pesulaosastojen korjaukset, vesivahinkokorjaukset, lvi järjestelmien korjaukset, antennijärjestelmien korjaukset, korjaussuunnittelun, - valvonnan ym. konsultoinnin paveluv., 2013 Muu - Ikkunoiden ja ovien korjauksia, osakashll. olevien huoneistojen yhtiölle kuulutvat rak.tekn., vesivahinkokorjaukset, lvi järjestelmien korjaukset, sähkö-, tieto- ja kaasujärjestelmien korjaukset. korjaussuunnittelun, -valvonnan, ym. konsultoinnin palveluv., 2011 Muu - Kaukolämmön vaihdin uusittu., 2010 Muu - Viemärit pinnoitettu, kattoturvalaitteet asennettu., 2009 Muu - Lukosto uusittu, 2001 Muu - Osa peltikattoa ja piipun pellitys uusittu., 2000 Muu - Sadevesiviemäri pihaan, sauna saneerattu.
Tulevat remontit
2028 Muu - Julkisivusaneerauksen hankesuunnittelu ja toteutus arviolta 2028., 2024 Muu - Sokkelin avaus talon ympäriltä ja patolevyn asennus arviolta 2023-2027
Energialuokka
F, 2013
Tontin koko
1 073 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.

Asunto Oy Riihimäen Temppelikatu 5

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Riihimäki

Asuinalueena Keskusta, Riihimäki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sabina Kovanen

Myyntijohtaja, LKV-pätevyys

Habita Riihimäki | SaCasa Oy

Habita Riihimäki | SaCasa Oy
Habita Riihimäki | SaCasa Oy

Hämeenaukio 4 Lh 2,
11100 Riihimäki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.