Habita Riihimäki | SaCasa Oy

Rivitalo | 4h, k, kph, khh, 2xwc, s, p

Joosepinkuja 1, Kirjaus, Riihimäki

Hinta

154 000 €

Koko

88 m²

Vuosi

1991

Päätyasunto viihtyisällä Kirjauksen alueella. Asuintilat ovat tässä kodissa kahdessa tasossa. Yläkertaan on sijoitettu kolme makuuhuonetta. Yläkerran pesuhuone on remontoitu 2008. Alakerran keittiön yhteydessä apukeittiö/kodinhoitotila, jossa on liitäntä pyykinpesukoneelle. Rauhallinen sijainti päättyvän tien varrella. Lähellä päiväkoti, alakoulu sekä puistoja. Taloyhtiö on liitetty kaukolämpöön ja lämmitys sisältyy hoitovastikkeeseen. Hyvin hoidettu yhtiö on velaton.Katso kohteen tarkemmat tiedot www.habita.com -sivustolta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
2258247
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph, khh, 2xwc, s, p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
88 m²
Kokonaispinta-ala
88 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1991
Käyttöönottovuosi
1991

Hinta

Myyntihinta

154 000,00 €

Velaton hinta

154 000,00 €

Neliöhinta

1 750,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

382,73 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

382,73 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

11,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 18,00 € / kuukausi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu, Betoni
Keittiön kuvaus
Keraaminen liesi, Jääkaappipakastin, Kaapisto, Liesituuletin, Astianpesukone
Varusteet: astianpesukone
Kylpyhuoneen kuvaus
Varusteet: Suihku, Mukavuuslattialämmitys, Suihkuseinä
Säilytystilojen kuvaus
Kaapisto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Taloyhtiön nimi
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: 20

Tehdyt remontit
2022 Katto - Vesikaton aluskatteen läpivientien tiivistys., 2022 Ilmanvaihto - Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja säätö., 2021 Muu - Iv kanaven läpivientien uusiminen vesikatolla. Viemärin tuuletusputkien uusiminen vesikatolla. Varaston pihavalojen uusiminen. Pihavarastojen ovet uusittu, varastot kunnostettu ja huoltomaalattu., 2020 Katto - Vesikaton ja yläpohjan PTS tarkastus., 2019 Muu - 2019: autokatoksen ja huoltorakennusten valojen uusiminen, autokatoksen, raja-aitojen ja huoltorakennuksen kunnostus. Jätekatoksen ovien uusiminen. 2018: Julkisivujen kunnostus. Patteriventtiilien ja termostaattien huolto ja uusinta. 2016: Yhtiön aitojen puhdistus ja huoltomaalaus. 2015: Kaukolämpökeskuksen alitteiston uusinta., 2019 Muu - Jätekatoksen ovien uusiminen, autokatoksen ja huoltorakennuksen valaistuksen uusiminen, autokatoksen, raja-aitojen ja huoltorakennuksen kunnostus., 2018 Muu - Liukumäen uusiminen piha-alueelle, patteriventtiilien ja termostaattien huolto/uusinta, asuinrakennusten julkisivurakenteiden huolto ja kunnostus., 2016 Muu - Yhtiön aitojen kunnnostus., 2015 Muu - Lukittaven ovien kahvat vaihdettu. Huoneistojen takaovien pitkäsalvat uusittu/huollettu. Kaukolämmön lämmönjakokeskus uusittu., 2014 Muu - 2014: Sisääntulokattojen korjaukset, osalaudat, rännit ja syöksytorvet uusittu tarvittalta osin. 2010: Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö. 2006: Julkisivut ja parvekkeet huoltomaalattu. 2003: Kosteuden alentamiseen tähtäävät korjaustyöt. Rakennettu kaksi pohjaveden pumppaamoa, salaojitusjärjestelmä ja kattovesien poistoputkisto uusittu., 2014 Muu - Talojen otsalaudat, vesikourut ja sisäänkäyntien katot uusittu., 2013 Muu - Energiatodistus, 2010 Ilmanvaihto - Ilmanvaihdon puhdistus ja säätö, 2006 Julkisivu - Parvekkeiden ja julkisivujen puuosien huoltomaalaus, 2003 Salaojat - Salaoja- ja kattovesien poistoputkisto uusittu. Rakennettu kaksi pohjaveden pumppaamoa
Tulevat remontit
2025 Muu - Väliaitojen kunnostus., 2024 Katto - Vesikattorakenteissa havaittuja puutteita korjataan asteittain lähivuosina. Korjaukset toteutetaan kassavaroilla., 2023 Salaojat - Salaojajärjestelmille tehdään puhdistus ja kuvaus., 2021 Muu - 2021: Varastojen ja väliaitojen kunnostusta. Ilmanvaihdon nuohous ja säätö. Vesikattorakenteissa havaittuja puutteita korjataan asteittain lähivuosina, korjaukset toteutetaan kassavaroilla.
Energialuokka
D, 2013
Tontin koko
6 012 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.

Asunto Oy Joosepinkuja 1

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Riihimäki

Asuinalueena Kirjaus, Riihimäki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sabina Kovanen

Myyntijohtaja, LKV-pätevyys

Habita Riihimäki | SaCasa Oy

Habita Riihimäki | SaCasa Oy
Habita Riihimäki | SaCasa Oy

Hämeenaukio 4 Lh 2,
11100 Riihimäki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.