Omakotitontti

Sinitaival 12, Sinilähde, Heinola

Hinta

16 980 €

Koko

1 190

Sinitaipaleen vehreä uusi asuinalue sijaitsee puhdasvetisen Ruotsalaisen rannalla lähellä moottoritieliittymää sekä keskustan ja Citymarketin palveluja. Asuinalueen lähikoulu, esiopetus ja päiväkoti sijaitsevat vuonna 2021 käyttöönotetun Sinilähde-talon rakennuksessa saman katon alla. Nykyaikaisen oppimisympäristön edellytykset täyttävä Sinilähdetalo sijaitsee alle kilometrin päässä uudesta asuinalueesta. Sinilähteen upea luonto tarjoaa useita ranta-alueella risteileviä ulkoilupolkuja, joissa matkaa voit taittaa joko pyörällä tai kävellen. Ruotsalaisen rannan läheisyyteen sijoittuvien tonttien koot vaihtelevat noin 1000 m² molemmin puolin ja rakennusoikeudet ovat alkaen 200 kem². Alueen tonteista valtaosa rajoittuu takarajaltaan metsän reunaan ja sijaitsee rannan läheisyydessä. Tämän tontin rakennusoikeus 300 kem² on ja pinta-ala on 1190 m². Tarkista ajankohtainen tonttitilanne www.heinola.fi. Ison elämän voi löytää pienestä kaupungista – Heinolasta. Järjestämme lauantaina 25.5.2024 " Tänään kylään -huomenna asumaan" tapahtuman uudella Sinitaipaleen asuinalueella klo 10:00-14:00. Sinulla on mahdollista päästä silloin tutustumaan myös Sinilähde-taloon. Lue lisää tapahtumasta Heinola.fi sivustolta. https://www.heinola.fi/tanaan-kylaan-huomenna-asumaan/

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
30658319
Sijainti

Hinta

Myyntihinta

16 980,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Myyntihintaa sisältyy tontin lohkomismaksu 980 €. Mahdollisuus vuokrata tontti, vuosivuokra 800 €/vuosi. Vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin.

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
111-21-72-2
Tontin pinta-ala
1 190 m²
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Ei
Rakennusoikeuden pinta-ala
300 m²
Kaavoitustilanne
Asemakaava

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Heinola

Asuinalueena Sinilähde, Heinola

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hanna Uimonen

Heinolan kaupunki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.