Omakotitontti

Hiihtäjäntie 2, Sammatti, Lohja

Hinta

31 785 €

Koko

2 119

Tervetuloa Lohjalle, kestävän kasvun järvikaupunkiin, jossa on mahdollista elää suomalaista asumisen unelmaa! Lohja on eloisa kaupunki metropolialueella maaseudun syleilyssä, ja tunnetaan elämästä nauttivien ihmisten valintana. Löydä unelmiesi koti Lohjan Sammatista! Lohjan Sammatti sijaitsee erinomaisella paikalla, vain reilun viiden kilometrin päässä Helsinki-Turku moottoritien E18 liittymästä numero 21. Moottoritie E18 tarjoaa vaivattomat kulkuyhteydet sekä Turun suuntaan että pääkaupunkiseudulle. Sammatti on 1300 asukkaan taajama, josta löytyvät kaikki tarvittavat palvelut, kuten kaupat, pankki, päiväkoti, koulu, kirjasto, terveysasema ja neuvola. Sammatti on täynnä perinteistä kulttuuria. Alueelle ovat tyypillisiä lukuisat järvet ja lammet sekä viljava maalaismaisema, jotka luovat ihanteelliset olosuhteet asumiselle. Sammatissa sijaitsevat muun muassa Elias Lönnrotin lapsuudenkoti Paikkarin torppa ja Eeva Joenpellon kirjailijakoti. Sammatin Kukkusnummen asuinalue on helppo saavuttaa Sammatin keskusta vain muutamassa minuutissa, Lohjan keskusta noin 20 minuutissa ja Kehä III:lle alle 40 minuutissa. Venepaikkoja löytyy läheltä Kirmusjärveltä ja Enäjärveltä. Kukkusnummen asuinalue on kaunista mäntyvaltaista kangasmetsää. Alue sijaitsee Sammatin taajaman pohjoisosassa rajautuen etelässä olemassa olevaan asutukseen. Pohjoisessa ja lännessä alue liittyy metsäiseen ympäristöön, tarjoten asukkaille luonnonläheistä asumista. Idässä aluetta sivuaa yhdystieluokkainen maantie, Paikkarintie. Alue on suosittu ja rakentunut aktiivisesti, sillä jo kolme neljäsosaa tonteista on saanut uudet omistajansa. Tontit ovat kooltaan noin 2000 neliömetriä, ja niiden hinnat alkavat 25 935 eurosta. Lisäksi tontteja on mahdollista vuokrata. Vuosivuokra on 5% myyntihinnasta. Haluatko asua tässä upeassa ympäristössä? Sammatin tontit ovat jatkuvassa haussa, joten voit valita unelmiesi tontin ja jättää hakemuksen heti. Tutustu tontteihin ja löydä oma paikkasi Sammatin omakotialueelta: https://www.lohja.fi/sammatti Omakotitonttien varaus- ja luovutusehdot : https://www.lohja.fi/wp-content/uploads/2018/04/OMAKOTITONTTIEN-VARAUS-JA-LUOVUTUSEHDOT.pdf Kaava: https://karttapalvelu.lohja.fi/kaavat/473.pdf sekä määräykset : https://karttapalvelu.lohja.fi/kaavat/473_m.pdf

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
32061223
Sijainti
Kohteen selite
Kiinteistötunnus 444-101-0070-0001
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennusoikeus : 319k-m²
Rakennusvelvollisuus : 128k-m²

Hinta

Myyntihinta

31 785,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lohjan lohkomismaksut sitovien tonttijaon alueilla ovat 1230 €, kun tontin pinta-ala on 2000 m² tai pienempi.

Tonttia varattaessa kaupunki perii 1000 euron varausmaksun, joka hyvitetään myöhemmin kauppahinnassa tai vuokrassa.

Kohteen lisätiedot
Lisätietoja kohteesta antaa Erika Tatti;

sähköposti: erika.tatti@lohja.fi
Tontin pinta-ala
2 119 m²
Rakentamaton
Ei

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lohja

Asuinalueena Sammatti, Lohja

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Erika Tatti

Lohjan Kaupunki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.