Omakotitontti

Juhtatie 2, Jokela, Tuusula

Hinta

31 950 €

Koko

712

Jokelan Peltokaaren alueelta haettavissa jatkuvassa haussa omakotitontteja. Lisäksi samaan aikaan haettavissa tontteja Jokelan Uunimiehenpuiston alueelta. Jatkuvassa haussa tontit jaetaan pääsääntöisesti hakujärjestyksessä, mutta kuitenkin valintakriteerejä noudattaen. Tontit ovat pinta-alaltaan 712−1 423 m2, ja rakennusoikeutta on 142−223 k-m2. Ensisijaisesti tontit myydään, mutta myös vuokraus on mahdollista. Tonttien myyntihinnat vaihtelevat pinta-alasta riippuen 31 950−50 175 euron välillä ja vuosivuokrat 1 598−2 509 euron välillä. Jokela on Tuusulan pohjoisin taajama ja sijaitsee junaradan varrella. Helsinkiin pääsee junalla hieman alle 40 minuutissa, ja esimerkiksi Järvenpäähän ja Hyvinkäälle alle 10 minuutissa. Peltokaaren asuinalueelta on matkaa Jokelan juna-asemalle alle kilometri. Jokela on hyvä paikka lapsiperheille. Ympäristö on turvallinen, kaikki tarvittavat palvelut lähellä − ja tilaa ympärillä riittää. Laduilla tai luontopoluilla ei ole ruuhkaa. Hyvin hoidetut liikuntapaikat, kuten Jokelan urheilukeskus, ja upea luonto tekevät Jokelasta lähieräilijän paratiisin. Laulujoutsenten asuttamat lammet muistuttavat alueen historiasta ja ihastuttavat asukkaita tänäkin päivänä. Tervetuloa Tuusulaan ja Jokelaan! Lisätietoja tonteista ja hakemisesta osoitteesta www.tuusula.fi/peltokaari ja www.tuusula.fi/uunimiehenpuisto. Voit olla yhteydessä myös tontti-insinööri Henrik Virtaan, puh. 040 314 3545 tai henrik.virta@tuusula.fi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
34515927
Sijainti
Kohteen selite
Peltokaaren ja Uunimiehenpuiston omakotitontit
Lisätietoja pinta-alasta
Ilmoituksessa mainittujen omakotitonttien pinta-alat 712−1 423 m2.

Hinta

Myyntihinta

31 950,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Tässä esitetty myyntihinta on esimerkkihinta 712 m2 ja 142 k-m2 kokoiselle omakotitontille. Tonttien myyntihinta vaihtelee rakennusoikeuden määrästä riippuen 31 950 - 50 175 euroa. Vuosivuokrat 1 598 - 2 509 euroa.

Kiinteistötunnus
858-21-6414-8
Tontin pinta-ala
712 m²
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
142 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tässä esitetty rakennusoikeuden määrä on esimerkki tontille, jonka pinta-ala on 712 m2. Tonttien rakennusoikeudet vaihtelevat 142 - 223 k-m2.
Lue lisää kaavamääräyksistä osoitteesta: www.tuusula.fi/peltokaari

Kaavoitustiedot
AO, erillispientalojen korttelialue.

Tutustu kaavamääräyksiin osoitteessa www.tuusula.fi/peltokaari.
Kaavoitustilanne
Asemakaava

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tuusula

Asuinalueena Jokela, Tuusula

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Henrik Virta

Tontti-insinööri

Tuusulan kunta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.