Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV
Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV

Kerrostalo | 4h + k + p + autopaikka

Myllärinkatu 1, Myllyhaka, Nokia

Hinta

94 800 €

Koko

87,5 m²

Vuosi

1979

Remontoijat huomio! Tarjolla nyt 2022 putkiremontoitu 4h+k+p hyvin hoidetusta oman tontin taloyhtiöstä! Myllyhaasta, noin 1,4 km päässä Nokian keskustasta, on vapautumassa 87,5 m²:n tilava aito perheasunto. Ajalleen tyypillisesti tämä malli tarjoaa tilavat varsinaiset huoneet, reilun erillisen keittiön ja nyt myös 2022 perinteisen putkiremontin yhteydessä kokonaan uudistetut kaksi kylpyhuonetta. Olohuoneen jatkona on parveke kohti päiväaurinkoa, etelää ja toisinaan aamupuuron tuoksun tuovaa Nokian myllyä. Kattavasti uudistettujen pesutilojen vierellä muut asunnon tilat kaipaavat nyt täyttä modernistointia. Tule tutustumaan ja uudista tämä asunto oman maun mukaan! Säilytystiloina on erillinen tilava vaatehuone, sekä eteisen kaapistorivi. Lisäksi taloyhtiön tiloissa on irtainvarasto ja kylmäsäilytystila. Lähimmät bussipysäkit löytyvät 250 m päästä, eikä paha matka tule keskustaan kävellenkään. Autotonkin elämä siis onnistuu; toisaalta tämä taloyhtiö on päättänyt, että asunnolle kuuluu aina yksi autopaikka, josta ei ole edes erillistä maksua. TILAT Eteinen, olohuone ja käynti parvekkeelle, keittiö, 3 makuuhuonetta, vaatehuone ja kaksi kylpyhuonetta. TALOYHTIÖ Tällä 1979 rakennetulla yhden talon ja 30 asunnon taloyhtiöllä on oma tontti. Lämmityksenä on kaukolämpö. Isoimmat remontit ovat yhtiöllä nyt takanapäin, kun 2013 on kunnostettu julkisivut ja uusittu vesikate, ja 2022 tehty perinteinen laaja putkiremontti. Yhtiötä on hoidettu asiallisen ammattimaisesti, ja taloustilanne on varsin vakaa, sillä siirtyvää ylijäämää viime tilinpäätöksessä oli yli 146.000 €, mikä vastaa reilusti yli yhden vuoden normaalia hoitobudjettia. Taloyhtiö omistaa myös yhden ns. talonmiehen asunnon, josta on vuokratuloa. Yhtiön laajakaistavastike kattaa internetin perusnopeudella 100/100 Mbit/s. ASUINALUE JA PALVELUT Myllyhaassa lähin kauppa on heti toisella puolen tietä ja alueen päiväkoti sekä koulu ovat melkein yhtä lähellä. Viereisen Halimaan puolella odottaa paljon pidetyt ulkoilumaastot, ja myös keskustaa kohti oikaisee viihtyisiä kevyenliikenteen reittejä pitkin. Bussit kulkevat Rounionkatua, ja samaa tietä omalla autollakin hurauttaa nopeasti edelleen isommille väylille. Esitteen ja kohteen dokumentit ovat saatavilla pyynnöstä pilvipalvelun kautta. Tervetuloa tutustumaan! Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV | Olemme Nokian ympäristössä palveleva rakennusalan tunteva kiinteistönvälittäjä. Valitsemalla välittäjäksesi meidät saat luotettavan aktiivisen tekijän – paikallisen perheyrityksen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
34670186
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + p + autopaikka
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
87,5 m²
Kokonaispinta-ala
87,5 m²
Kerrokset
3/3 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
1979
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

48 666,10 €

Velkaosuus

46 133,90 €

Velaton hinta

94 800,00 €

99 600,00 €

Neliöhinta

1 083,43 €/m²

Vastike

Hoitovastike

350,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

350,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Rahoitusvastike: 359,40 € / kk
Rahoitusvastike 1.7.2024 alkaen: 347,20 € / kk.

Rahoitusvastiketta peritään vain, jos ostaja ei maksa yhtiölainaosuuksia pois.

Käytännössä omaan käyttöön ostavan kannattaa lähes aina maksaa yhtiölainat pois jo lainamarginaalien eron, mutta myös käsittelykulujen takia omalla asuntolainalla.

Rahoitusvastikkeet ovat tuloutettu taloyhtiön kirjanpidossa ja siten vähennyskelpoisia asunnon mahdollisista vuokratuloista.

Laajakaistavastike: 5,70 € / kk.

Vesimaksuennakko 12,00 € / hlö / kk, tasaus
mittauksen mukaan.

Autopaikka Ei erillistä maksua.

Saunamaksu 8,00 € / kk.

Pesutuvan sekä kuivaus- ja 2,00 € / tunti.

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveke etelään.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Kaukolämpö
Lämmönjakotapa: Vesikiertoinen patterilämmitys
Ilmanvaihto
Koneellinen poisto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Alkuperäinen varustus heikossa kunnossa. Remontoitava. Varustelulla ei ole jäännösarvoa. Koneiden toimintaa ei taata.
Kylpyhuoneen kuvaus
Remontoitu täysin taloyhtiön putkiremontin yhteydessä vuonna 2022. Lattia ja seinät laattaa, vesieristys. WC-istuin, käsisuihku, allas, alavetolaatikot, valaisinpeilikaappi, saranoitu suihkuseinä, suihku, sähköinen pyyhepatteri.
WC-tilojen kuvaus
Remontoitu täysin taloyhtiön putkiremontin yhteydessä vuonna 2022. Lattia ja seinät laattaa, vesieristys. WC-istuin, käsisuihku, allas, alavetolaatikot, valaisinpeilikaappi, saranoidut suihku- seinät, suihku, pesukoneliitäntä, kiertovesipyyhepatteri.
Olohuoneen kuvaus
Alkuperäiset pinnat, ei jäännösarvoa.
Makuuhuoneiden kuvaus
Alkuperäiset muovimatot.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Katemateriaali: Huopakate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Nokia toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Yhtiöllä 30 kpl autopaikkoja. Yhtiökokouksen 21.3.2005 päätöksellä jokaiseen huoneistoon kuuluu yksi lämmityspistokkeella varustettu autopaikka.

Sauna, ulkoiluvälinevarasto, irtainvarastokopit, kylmäsäilytystila, pesutupa, mankeli, kuivaushuone, kerhohuone, askarteluhuone, ja väestönsuoja. Kylmäsäsäilytystila poistetaan käytöstä, kun tulee seuraava suurempi korjaustarve.

Kiinteistönhoito huoltoyhtiöllä. Yhtiöllä ei ole lunastuslausketta. Yhtiö omistaa 1 kpl asunnon eli ns. talonmiehen asunnon A1 (56 m2), josta vuokratuloa.
23.9.2020 yhtiökokous päätti hyväksyä ilmalämpöpumppujen asennuksen osakkaan muutostyönä hallituksen laatimin ehdoin. Muutostyöilmoitus on hyväksyttettävä yhtiöllä ennen työn aloittamista.
Tehdyt remontit
1990: Parvekkeiden kattojen korjaus.
1994: Lämpökeskuslaitteiston uusiminen.
1996: Sokkelin ja parvekkeiden korjaus sekä maalaus.
1999: Kylmäkellarin laitteisto ja lukot uusittu.
2002: Vesikalusteiden uusiminen.
2005: Autolämmitystolppien ja eteläpuolen ikkunoiden tippalistojen uusiminen.
2010: Taloyhtiön sauna remontoitu. Huoneiston C21 kylpyhuoneen kosteusvauriokorjaus.
2013: Vesikatteen ja elementtisaumojen uusiminen. Julkisivujen kunnostus / maalaus.
2015: Taloyhtiön omistama huoneisto A1 remontoitu.
2016: Putkiston kuntotutkimus. Ilmanvaihtokanavien nuohous ja ilmamäärien säätö.
2018: Jätekatoksen kunnostaminen. Huoneiston A6 pakastimen aiheuttma vesivahinko korjattu.
2020-2021: Perinteisen putkiremontin suunnittelu hoitovaroin.
2022: Perinteinen putkiremontti ja remontoitu kaikkien huoneistojen kylpyhuoneeet. Sähköt uusittu, telekaapelointi tehty ja uusi sähkökeskus. Kaukolämmön lämmönjakolaitteisto uusittu.
2023: Kattokaivojen tiiveyden tarkistus ja tarvittavat korjaukset. Ilmavirtojen säätö ja mittaus, kanavien puhdistus ja nuohous sekä ilmanvaihtolaitteiden hankinta.
Tulevat remontit
Vuoden 2022 putkiremontista jäi kattokaivojen teko kesälle 2024, minkä kustannukset sisältyvät taloyhtiöllä olemassa olevaan runkolinjasaneerauslainaan.

Varsinaisessa yhtiökokouksessa 16.4.2024 päätettiin, että taloyhtiön omistama ns. talonmiehen asunto myydään, ja sen toteuttamiseksi yhtiökokous valtuutti hallituksen hoitamaan asian ja päättämään maksullisesti suunnatusta osakennista. Uusien osakkeiden määrä on 403 kpl. Lisäksi tehdään talonmiehen asunnon myynnistä aiheutuva yhtiöjärjestysmuutos.

Päätetiin myös, että taloyhtiön alustilojen (ns. pimeän tilan) remontoinnista ja käyttötarkoituksen muuttamista varastoksi ei nyt toteuteta. Lisäksi pidetään kerhotilan maalaustalkoot.

Yhtiöllä on 2024 kunnossapitotarveselvitys.
Energialuokka
F (2013)
Tontin koko
6 138,3 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nokia

Asuinalueena Myllyhaka, Nokia

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Risto Mäkelä

kiinteistönvälittäjä LKV, rakennusinsinööri AMK

Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV

Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.