NASTARAKENNUS OY

Omakotitalo | 3h + k + s + kattoterassi merinäköalalla

Veneenveistäjänranta 10 A, Pateniemenranta, Oulu

Hinta

348 600 €

Koko

81 / 90,8 m²

Vuosi

2025

Omakotitalo omalla tontilla meren läheisyydessä! Fregatin Villojen omakotitalot: - Omakotitalossa pääset nauttimaan omasta rauhasta ja vapaudesta ilman taloyhtiön sääntöjä - Edulliset asumiskustannukset ilman yhtiövastiketta ja tonttivuokraa - Varainsiirtovero maksetaan pelkästä tontista - Talon pohjaratkaisua ja sisustusta on mahdollista räätälöidä tarpeiden ja toiveiden mukaan - Lämmitysmuotona ekologinen vesi-ilmalämpöpumppu (VILP), vesikiertoinen lattialämmitys - Talo tehdään valmiiksi pihaa ja istutuksia myöten TÄSSÄ UPEASSA KODISSA ON: - Oleskelutilat yläkerrassa merinäköalalla - Iso kattoterassi lasitusmahdollisuudella - Kahden auton katos talon edustalla, varaus sähköauton latausasemalle - Iso oma piha - Iso pukeutumishuone makuuhuoneen yhteydessä - Suihkutilat ala- ja yläkerrassa - Laatoitettu eteinen tyylikkäällä 60x60 laatalla - PREMIUM-tason sisustus: integroidut kodinkoneet, kovetettu puulattia sekä saunassa lasiseinä ja pilarikiuas TYYLIKKÄÄT SISUSTUSRATKAISUT Fregatin Villat on suunniteltu asiakkaita ajatellen. Asumiskustannusten minimointiin on kiinnitetty erityistä huomiota ja pohjaratkaisuissa on huomioitu eri kokoisten perheiden arjen tarpeet. Arjen helppouden vuoksi taloihin on suunniteltu kahden auton katos heti talon edustalle. Myös säilytystilojen määrä on haluttu maksimoida. Jopa koiran tassujen pesu on huomioitu suunnittelussa. Tähän kotiin on suunniteltu tilava pukeutumishuone päämakuuhuoneen yhteyteen ja trendikkyys näkyy näissä kodeissa Premium-tason materiaalivalintoina. Esimerkiksi saunaan on valittu monen sisustuksesta kiinnostuneen toivelistalta löytyvä lasiseinä ja pilarikiuas. Isolta kattoterassilta löytyy tilavaraus poreammeelle, jossa rentoutumisen yhteydessä voi ihailla merellisiä maisemia. KOTI MEREN RANNALTA Pateniemenranta on viihtyisä alue, jossa uimaranta, venesatama ja ulkoilureitit ovat lähellä. Näistä kodeista on lyhyt matka lähteä meren rantaan ulkoilemaan. Alueen yli kilometrin pituinen rantaviiva houkuttaa hiihtämään, kalastamaan, suppailemaan tai vaikka melomaan. Lähellä on useita palveluja: kuntoilupuisto löytyy lähes takapihalta, lasten leikkipuisto ja päiväkoti on kivenheiton päässä ja lähin ruokakauppa sekä Pateniemen koulu- ja urheilukeskus löytyvät noin kilometrin päästä. LUOTETTAVA RAKENTAJA Rakennuttajana toimii 30-vuotisjuhlavuotta viettävä oululainen Nastarakennus Oy. Yritys on kokenut asuntorakentaja, sillä se on rakentanut Oulun alueelle jo yli 1000 kotia. Rakentajana Nastarakennus Oy on tunnettu laadustaan ja korkeasta asiakastyytyväisyydestään. Esittely ja myynti Nastarakennus Oy, Mika Saarikivi, 040 7050 227. Voit varata myös oman esittelyaikasi helposti Mikan varauskalenterista: https://calendly.com/mika-saarikivi Kotisivuiltamme löydät runsaasti lisätietoa kohteesta ja alueesta: www.nastarakennus.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
34707262
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + s + kattoterassi merinäköalalla
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
81 m²
Muiden tilojen pinta-ala
9,8 m²
Kokonaispinta-ala
90,8 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Iso kattoterassi 48,7 m², joka on osin katettu. Katetussa osassa lasitusmahdollisuus lisätyönä. Lämmin huoneistovarasto 3 m² ja varasto 6,8 m².
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2025 (Uudiskohde)
Vapautuminen
Arvioitu valmistuminen kesällä 2025

Hinta

Myyntihinta

348 600,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Tontin lunastushinta 57 000 €. Urakkahinta 291 600 €. Kokonaishinta sisältäen tontin 348 600 €. Varainsiirtoveron (3%) maksat vain pelkästä tontista.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Ilmavesilämpöpumppu
Lisätietoa asunnon lämmityksestä: Lämmitysmuotona on ekologinen ja energiatehokas vesi-ilmalämpöpumppu (VILP) ja siihen kytketty vesikiertoinen lattialämmitys.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Pihan kuvaus
Talot tehdään valmiiksi pihoja ja istutuksia myöten. Pihat nurmetetaan ja ajotiet asfaltoidaan.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Pateniemi, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mika Saarikivi

NASTARAKENNUS OY

NASTARAKENNUS OY

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.