T2H Rakennus Oy | Ihania koteja

Rivitalo | 4h + kt + s + terassi + piha

Partolantie 3 G135, Pere, Pirkkala

Hinta

387 204 €

Koko

75,5 m²

Vuosi

2024

YKSITASOINEN RIVITALONELIKKO, PÄÄTYASUNTO - BERYLLIN RAKENTAMINEN ON ALKANUT! Pirkkalan Pereellä asuntokauppa on käynyt hyvin ja lähes kaikki aiempien kohteidemme asunnot on myyty! Asiakkaamme ovat ihastuneet erityisesti kotien sijaintiin arvostetulla Pereen alueella Pyhäjärven rantamaisemissa sekä Ihanien kotien ainutlaatuisiin ominaisuuksiin. Uutena vaihtoehtona Beryllissä sinulla on mahdollisuus ostaa asunto oman valinnan mukaan omatonttisena tai entistä edullisemmin vuokratontilla - sinä päätät. Valitessasi vuokratontin sinulla on vuosittain mahdollisuus lunastaa tontti omaksesi. Tämä upea rivitalonelikko on pullollaan huikeita ominaisuuksia, muun muassa: - Yksitasoinen päätyasunto tilavalla terassilla ja isolla pihalla - Tavallista korkeampi n. 3,1 metrin huonekorkeus - Iso yhtenäinen oleskelutila lähes lattiasta kattoon ulottuvilla ikkunoilla - Vesikiertoinen lattialämmitys - Erillis-wc - Ainutlaatuinen sijainti järvimaisemissa ja palveluiden lähellä Asunnossa on tavallista korkeampi huonekorkeus (n. 3,1 metriä), lähes lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat ja suuri päätyasunnon piha kolmeen suuntaan. Energiatehokas vesikiertoinen lattialämmitys tarjoaa asumismukavuuden lisäksi lähes rajattomat sisustusmahdollisuudet, kun pattereita ei tarvita. Unelmoitko porealtaasta terassilla tai lasitetusta patiosta olohuoneesi jatkeena? Haaveiletko syysilloista takkatulen loimussa tai leikkimökistä keittiön ikkunan alla? Räätälöidään yhdessä kotisi vastaamaan unelmiasi. Toimi siis nopeasti ja pääset itse valitsemaan materiaalit ja suunnittelemaan omanlaisesi Ihanan kodin! Asunto Oy Pirkkalan Berylli sijaitsee arvostetulla ja kauniilla Pereen alueella Pirkkalassa, aivan Tampereen länsirajan tuntumassa. Pere on lähellä urbaania Tamperetta, mutta silti luonnonläheinen. Maisemat ovat puistomaisia ja vehreitä, ja upea Pyhäjärvi viihtyisine rantoineen ja ulkoilureitteineen odottaa vain parinsadan metrin päässä kotiovelta. Arjen kattavat peruspalvelut löytyvät aivan Pereen kupeessa sijaitsevalta Partolan alueelta, joka on yksi Tampereen seudun merkittävimmistä, jatkuvasti kehittyvistä palvelukeskittymistä. Suunnitteilla oleva ratikkapysäkki on tulossa vain n. 500 metrin päähän Beryllin Ihanista kodeista! Katso aluevideo kuvaosiosta. Tähän Ihanaan kotiin pääset muuttamaan joulukuussa 2024. Kerromme mielellämme lisää tästä ainutlaatuisesta kodista! Lisätiedot ja esittelyt: Toni Snäll 040 664 0989, toni.snall@t2h.fi, Silja Muli 040 125 3230, silja.muli@t2h.fi tai Simo Nuolemo 040 624 8440, simo.nuolemo@t2h.fi. Soita tai laita viestiä ja sovitaan esittely sinulle sopivaan aikaan! Osa ilmoituksen kuvista on havainnekuvia, eivätkä ne välttämättä täysin vastaa todellisuutta. Osa kuvissa näkyvistä materiaaleista on vakiovalikoiman ulkopuolelta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
ma 29.4. 13:30 - 14:00
Esittelijänä Toni Snäll
p. 040 664 0989

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
35184494
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + kt + s + terassi + piha
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
75,5 m²
Kokonaispinta-ala
75,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2024
Vapautuminen
Arvioitu valmistuminen 12/2024

Hinta

Myyntihinta

154 881,60 €

Velkaosuus

232 322,40 €

Velaton hinta

387 204,00 €

Neliöhinta

5 128,53 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei tiedossa

Tontin vuokravastike

191,02 € / kk

Vuokratontin lunastushinta

42 362,08 €

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

264,25 € / kk

Pääomavastike

849,96 € / kk

Tontin vuokravastike

191,02 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 305,23 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista


Hoitovastike ja tontin vuokravastike ovat neliöperusteisia ja rahoitusvastike on osakeperusteinen. Ilmoitettu rahoitusvastikearvio sisältää vain koron osuuden. Korko on laskettu 12kk Euriborkorolla + 0,70 % marginaalilla (tilanne 15.12.2023 yht. 4,34 %). Asuntokohtainen tonttiosuus ja tontinvuokra on sidottu elinkustannusindeksiin. Tonttiosuus on ilmoitettu viimeisimmällä tiedossa olevalla indeksillä tarkistettuna. Tontinvuokra tarkistetaan 1.1.2024 alkaen vuosittain. Tonttiosuuden tontinvuokravastikkeen maksamisesta vapautuu lunastamalla asuntokohtaisen tonttiosuuden. Tontin vuokravastike on 2,53€/m²/kk. Laina-aika on 25 vuotta + rakennusaika. Rakennusaika + ensimmäinen asumisvuosi ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Asunnossa on terassi.

Asunnossa on oma piha.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lattialämmitys: vesikiertoinen lattialämmitys
Tulisija
Takkavaraus
Takkavaraus
Keittiön kuvaus
avokeittiö
Saunan kuvaus
Varusteet: Sähkökiuas
Lasiseinäinen sauna
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Pirkkalan Berylli
Taloyhtiön autopaikat

Autopaikat myydään osakkeina. Mahdollisuus ostaa autopaikka sähköauton latauspistokkeella.

Energialuokka
B (2018)
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei tiedossa
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat myydään osakkeina. Mahdollisuus ostaa autopaikka sähköauton latauspistokkeella.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Pirkkala

Asuinalueena Pere, Pirkkala

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Simo Nuolemo

T2H Rakennus Oy | Ihania koteja

T2H Rakennus Oy | Ihania koteja

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.