Kiinteistö Pi-Re Oy
Kiinteistö Pi-Re Oy

Omakotitalo | Oh, ruokah, keittiö, 2x mh, takkah, wc, vh, sauna, pesuh / wc, pukuh / khh, varasto

Tyrynkuja 63, Porras, Tammela

Hinta

325 000 €

Koko

208 / 243 m²

Vuosi

1997

Kuivajärven rannassa, upealla 3604 m²:n rinnetontilla 1997 valmistunut hulppea omakotitalo, jossa tilaa 208 m²/ 243 m². Rantaviivaa Kuivajärveen n.70 m, hyvä uimasyvyys. Talosta löytyy olohuone, jatkeena ruokailuhuone, keittiö, 3 makuuhuonetta, wc, vaatehuone, pukuhuone/ khh, pesuhuone/wc, sauna, varasto ja säilytystilaa. Terassi ja 2 talon levyistä parveketta. Tilat kolmessa kerroksessa. Kunnan vesi, jätevesille umpisäiliö ja imeytyskenttä, 2 varaavaa takkaa, lattialämmitys ym. Todella hyvin rakennettu talo ja harvinainen sijainti. Kuivajärvellä paljon suojelualueita, joten asutusta ja mökkejä on vähän. Oman rannan lisäksi vesioikeuksia. Tammelan keskustaan n.10 km, Forssaan n. 18 km, reilu tunnin ajomatka pääkaupunkiseudulle.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
36230299
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh, ruokah, keittiö, 2x mh, takkah, wc, vh, sauna, pesuh / wc, pukuh / khh, varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
208 m²
Muiden tilojen pinta-ala
35 m²
Kokonaispinta-ala
243 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Upea rinnetalo, jossa tilat kolmessa kerroksessa. Asuinkerroksessa olohuone, ruokailu, keittiö, eteinen, wc ja vaatehuone, 87 m². Alakerrassa takkahuone, kodinhoito, pesuhuone/wc, sauna, työhuone, tekninen tila ja lämmin iso varasto, 87 m². Yläkerrassa yhtenäisistä makuuhuonetilaa, yli 160 cm, 34 m² (voi jakaa) lisäksi matalaa, alle 160 cm, 35 m². Talon pinta-ala 208 m²/243 m². Lisäksi terassi, kahdessa kerroksessa talon levyinen parveke ja sisääntulokuisti. Rannassa grillikota.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1997
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

325 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero 673 € vuodessa. Sähkönkulutus 2024 tammi-huhtikuussa 8240 kWh, sisältää käyttösähkön.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
TERASSI / PARVEKE: Alakerrassa katettu talon levyinen terassa, jossa kiva vilvoitella saunan jälkeen ja siitä myös portaat laiturille. Asuinkerroksessa ja yläkerrassa myös talon levyiset parvekkeet.
Kohteen lisätiedot
Asunnossa on terassi.
Tehdyt remontit
Ei ole ollut tarvetta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Muuttovalmis, siisti, hyväkuntoinen.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
  • Energiatodistus laaditaan kuntotarkastuksen yhteydessä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lisätietoa asunnon lämmityksestä: Molemmissa kerroksissa varaavat vuolukivitakat. Varaava lattialämmitys sähköllä asuin- ja alakerrassa, yläkerrassa varoiksi patterit. Yläkerrassa ilmalämpöpumppu viilennykseen. ParmAir, ilmanvaihtokone. Lähes joka huoneessa oma termostaatti lattialämmölle.
Vesihuollon kuvaus
Ojaisten vesihuoltopiirin vesiliittymä. Raskaille jätevesille umpisäiliö 3 m³. Harmaat vedet imeytyskenttä 2,5 m³ suuruisen kaksiosaisen sakokaivon kautta omalle maalle.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Sähköliittymä, Vesiliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Valu, teräsbetonilaatta, alakerta harkoista muurattu, ala- ja välipohja betonilaatalla, yläpohjassa vahva ääneneristys. Teräspilari runko, lautaverhous. Harjakatto peltikatteella. Kaikissa märkätiloissa on vesieristeet. Kahdessa alimmassa kerroksessa lattialämpö.
Keittiön kuvaus
KEITTIÖ: Tilava Puustellin keittiö, jossa paljon säilytystilaa, laskutilaa ja saareke. Puunväriset keittiökaapistojen rungot, vaalean harmaat ovet, vaaleat välitilalaatat. Jää/viileäkaappi ja pakastintornit, mikro, liesi, huuva ja astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus
PESU- JA WC TILAT: Tilava pesuhuone, jossa laattalattia, seinät kaakeloidut ja paneelikatto. Varusteina käsienpesuallas, wc-istuin ja suihku. Tänne mahtuu toinen suihku, jos niin haluaa. Yläkerrassa toinen wc sisääntulon lähellä, jossa laattalattia, seinissä kaakelit, käsienpesuallas kaappeineen ja peilikaappi.
Saunan kuvaus
SAUNA: Saunassa vuolukivinen seinään asennettu sähkölämmitteinen kiuas. Lattia laatoitettu ja seinissä hirsipaneeli lämmitettävä kiuas.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
KODINHOITO/PUKUHUONE: Pesuhuoneeseen mennään pukuhuoneen kautta, joka myös toimii kodinhoitohuoneena, tai tilana. Täälläkin on laattalattia ja seinissä kaakelit. Tästä tilasta päästää takkahuoneeseen ja suureen, lämpimään varastoon.
Olohuoneen kuvaus
OLOHUONE: Todella tilava olohuone, jossa laminaattilattia, seinissä puolipaneeli ja valkoiseksi maalattua lasikuitutapetti, vetoniitti katto. Varaava vuolukivitakka antaa lämpöä ja luo tunnelmaa. Ruokailutila on olohuoneen jatkeena ja huikeat maisemat näkyvät molempiin yhtenäisiin tiloihin. Olohuoneesta pääsee koko talon levyiselle parvekkeelle nauttimaan järvinäköalasta.
TAKKA- JA TYÖHUONE: Alakerran takkahuoneessa laatta lattiassa, seinissä ja katossa hirsipaneelit. Koko alakertaa lämmittää massiivinen vuolukivitakka. Takkahuoneesta kulku terassille ja siitä portaita rantaan. Viereisessä työhuoneessa laattalattia ja seinissä maalattu lasikuitutapetti. Kulku ulos, tekniseen tilaan ja varastoon.
Makuuhuoneiden kuvaus
MAKUUHUONEET: Yläkerrassa yhtenäistä tilaa ja uloskäynti parvekkeelle. Seinät on laskettu sivuilta alas asti. Lattiassa parketti ja katto/seinät maalattu levy. Ilmalämpöpumppu huolehtii viilennyksestä tarvittaessa. Tilan voi tarvittaessa jakaa. Alakerran takkahuone ja työhuone toimivat myös mainiosti makuuhuoneina. Molemmissa oma uloskäynti.
Vaatehuone: SÄILYTYSTILAT: Vaatehuone ja alakerrassa suuri, lämmin varasto, jossa sijaitsee myös keskuspölynimurin kone ja ParmAirin ilmanvaihtokone. Täällä myös kaappitilaa. Työhuoneesta pääsee myös tekniseen tilaan. Reilun kokoinen tuulikaappi, jossa laattalattia ja sinne mahtuu hyvin naulakko.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
834-427-5-61, Leporanta-niminen tila.
Tontin pinta-ala
3 604 m²
Lisätietoja tontista
TONTIN KUVAUS / KOKO JA RANTA: Upea rantatontti Kuivajärven rannassa 3604 m². Rantaviivaa 70 m. Uimasyvyys noin 1-2 metriä laiturin päässä. Ranta on ruopattu, mutta pohjan pinnassa hieman humusta. Vesijätön lunastus suoritettu. Pihasuunnitelman mukaisesti rakennettu loiva rinnetontti. Tontti rajoittuu suojelualueeseen.
Rasitteet
Panttikirjoja valmiiksi haettuna 333.637 euron edestä. Kohde myydään lainoittamattomana ja kaikista rasituksista vapaana. Panttikirjoja voit käyttää oman lainasi vakuutena niin halutessasi.
OIKEUDET: Tila sijaitsee Kuivajärven rannassa ja rantaviivaa on noin 70 m. Oman rannan lisäksi tilalla on kirjattuja oikeuksia: yhteinen vesialue 834-427-876-1 mm. Tanilanlammi ja Perhjärvi. Lisäksi yhteiset Maa-alueet ja savipaikka.
Kaavoitustiedot
Kohde sijaitsee Tammelan kunnan Portaan kylässä, Kuivajärven rannassa, yleiskaava-alueella. Lisärakentamiselle saa tietoa Tammelan kunnasta.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Palvelut
Portaassa on oma koulu ala-asteikäisille. Tammelan keskustaan n.10 km, Forssaan noin 18 km, Venesillan leirintäalueelle, jossa kesäravintola 5 km. Saaren kansanpuistoon 3 km ja siellä on Lounais-Hämeen Pirtti, jossa hyvä ruoka. Tien toisella puolella Kaukolan näkötorni. Helsinkiin kantatie 54 kautta reilun tunnin ajomatka.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Rantaviivaa 70 m. Uimasyvyys noin 1-2 metriä laiturin päässä. Ranta on ruopattu, mutta pohjan pinnassa hieman humusta. Kuivajärven pinta-ala on 8,2 km², pituus 6,9 km ja leveys 1,8 kilometriä. Järven rantaviiva on 28 kilometriä. Järven keskisyvyys on 2,2 metriä ja syvin kohta 9,9 metriä. Vesi tummaa, mutta hyvin puhdasta. Länsirannalla sijaitsee Kaukolanharju. Suujärvi, Määrlammi ja Tanilanlammi kuuluvat välittömästi Kuivajärven vaikutuspiiriin. Molemmissa päissä järveä on joki ja järven länsirannalla on kaksi kilometriä pitkän Saarensalmi. Tätä kautta hyvä kulkuyhteys Pyhäjärveen ja sieltä edelleen Loimijokea pitkin eteenpäin. Rannoilla on paljon suojelualueita, joten asutusta on melko vähän. Kuivajärven hiekkaranta, Saaren kansanpuisto. Hyvin loiva ja matala hiekkaranta, joka sopii aivan erityisesti lapsiperheille ja auringonpalvojille.
  • Kuivajärvi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tammela

Asuinalueena Porras, Tammela

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jani Hirsimäki

Myyntiedustaja, IAT

Kiinteistö Pi-Re Oy

Kiinteistö Pi-Re Oy
Kiinteistö Pi-Re Oy
SKVL jäsenyritys

Rautatienkatu 12,
30420 Forssa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.