Bonava Suomi Oy, Turku

Kerrostalo | 2h + kt

Heikintasku 4 as 54, Kirstinpuisto, Turku

Hinta

257 590 €

Koko

51,5 m²

Vuosi

2023

Kulmahuoneisto ja ihana parveke Omalla tontilla seisova Solina 14 kutsuu nauttimaan arjesta Kirstinpuiston viherakselin äärelle. Tässä 51,5-neliöisessä, kuudennen kerroksen kulmahuoneistossa asut vailla remonttihuolia mukavan pyöräilymatkan päässä keskustasta. Oleskelutilat Kahteen ilmansuuntaan avautuva tilava ja selkeäpohjainen kulmahuoneisto on kalustettavissa monella eri tavalla, kiitos avaran keittotilan ja olohuoneen muodostaman kokonaisuuden. Kotikokin iloksi keittotilassa on Puustellin kalusteet ja Boschin kodinkoneet, kuten jääkaappipakastin, induktiotaso, valkoinen mikroaaltouuni, kalusteisiin sijoitettava uuni sekä astianpesukone. Sekä tilavassa eteisessä että makuuhuoneessa on Puustellin säilytysjärjestelmät liukuovin. Miellyttävä lattialämmitys takaa asumismukavuuden. Kodin oleskelutilat jatkuvat ilta-aurinkoon avautuvalle lasitetulle parvekkeelle. Lisäksi kaksion makuuhuoneessa on tunnelmallinen ranskalainen parveke. Kylpyhuone Viihtyisän asumisen kruunaa tilava ja moderni kylpyhuone. Pesuhuoneessa on mukavuuslattialämmitys, tilavaraus pesutornille, seinä-wc, korkea pyykkikaappi sekä näppärä suihkukulma kirkkailla taitelasiovilla. Allaskalusteen yläpuolella on peili led-valaisimella. Tunnelmaa luovat tyylikkäät kromiyksityiskohdat sekä kattoon upotettu led-valaistus. Kalusteissa on valkoiset ovet ja kiiltävät kromivetimet. Tummanharmaat lattialaatat ja suuret kiiltävän valkoiset seinälaatat tuovat raikkaan ajatonta tunnelmaa. Yhteistilat ja korttelipiha Kotitalon ensimmäisestä kerroksesta löytyy runkolukittavia säilytyspaikkoja pyörille sekä näppärä pesu- ja huoltopiste, jossa onnistuu esimerkiksi koiran tassujen, lasten kuravaatteiden sekä polkupyörän pesu. Asukkaiden iloksi kortteliin on tulossa myös yhteisöllinen korttelitupa sauna- ja oleskelutiloineen sekä viihtyisä piha, jonka herkkuihin lukeutuvat muun muassa viljelylaatikot, sadepuutarha, kiipeilyseinä sekä kuntoilu- ja leikkipaikka. Autopaikat Osakkeena myytävät autopaikat sijaitsevat Heikintaskun pysäköintialueella, pihan autokatoksissa sekä erillisessä parkkihallissa. Jokaiselle autopaikalle on mahdollista tilata ulkopuoliselta palveluntarjoajalta muutostyönä lisälaite joko auton lämmittämiseen tai sähköauton lataamiseen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 5.5. 12:00 - 13:00

Tervetuloa tutustumaan muuttovalmiin Solina 14:n vapaana oleviin koteihin. Os. Heikintasku 4 (opastus Nuutintie 5:n kautta).


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
36374216
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kt
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
51,5 m²
Kokonaispinta-ala
51,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
6/7
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Heti vapaa.

Hinta

Myyntihinta

79 590,00 €

Velkaosuus

178 000,00 €

Velaton hinta

257 590,00 €

Neliöhinta

5 001,75 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

196,00 € / kk

Pääomavastike

737,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

933,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Rahoitusvastike sisältää vain korot. Arvioitu lyhennysten aloitusajankohta 1.7.2025. Rahoitusvastike lyhennysten alkaessa 1 362 €/kk.

Lisätietoa vastikkeista: Yhtiölaina Turun Seudun Osuuspankki.

Laina-aika on n. 25 vuotta yhtiön valmistumisesta lukien.

*) Pääomavastike perustuu viitekorkoon Euribor 12 kk 3,81 % (9.5.2023) + marginaali 0,90 % = 4,710 % (maksettava korko on aina vähintään marginaalin suuruinen)

**) Lyhennyksen sisältämä pääomavastike on laskettu oletuksella, että lainan korko on lyhennysten alkaessa yllä olevan mukainen. Kaksi ensimmäistä valmistumisen jälkeistä vuotta ovat lyhennysvapaita. Lainan lyhennyksen sältämää pääomavastiketta voidaan kuitenkin periä aikaisemmin, mikäli yhtiökokous näin päättää. Katso tarkemmin RS-taloussuunnitelma ja lainan yleiset ehdot.


Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Pihatyöt ja piha varusteet tehdään pihasuunnitelman mukaan.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Kaukolämpö
Lämmönjakotapa: Vesikiertoinen lattialämmitys
Lisätietoa asunnon lämmityksestä: Rakennuksen lämmitysmuoto on kaukolämpö. Lämpö jaetaan asuinhuoneistoihin lattialämmitysverkoston avulla. Lämpö säädetään huonekohtaisten säätimien avulla.
Ilmanvaihto
Asunnossa on huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto varustettuna lämmöntalteenotolla.
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Turun Kirstinpuiston Solina 14
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Rakennuttaja
Bonava Suomi Oy
Taloyhtiön autopaikat

6 kpl autopaikkoja sijaitsevat rakennuksen vieressä kylmässä katoksessa ja yksi katoksen vieressä. 10 kpl Heikintaskun LPA-alueella. Lisäksi 9 kpl autopaikkoja sijaitsee erillisessä pysäköintitalossa ja 1 autopaikka (vieraspaikka) pihalla alueen koilliskulmassa.

Energialuokka
B (2018)
Tontin omistus
Oma
Pihan kuvaus
Pihatyöt ja piha varusteet tehdään pihasuunnitelman mukaan.
Lisätietoja

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Kirstinpuisto, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Bonava Suomi Oy, Turku

Bonava Suomi Oy, Turku

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.