Rivitalo

Husuahontie 14, Husuaho, Saarijärvi

Hinta

48 000 €

Koko

93 m²

Vuosi

1979

Tule tekemään tarjous! Myytävänä tilava rivitaloasunto, jossa edullinen maalämpö sekä takapihalla puutarha. Asunto sopii vaikka lapsiperheelle. Tässä hyvä kohde vaikka ensiasunnoksi. Perikunta haluaa myydä asunnon nyt edullisesti. TIETOJA HUONEISTOSTA 4 H + K + S + KPH + WC + ET + VH + T Tuulikaappi, eteinen, olohuone, keittiö, kolme (3) makuuhuonetta, sauna, kylpyhuone, wc ja vaatehuone. Yhtiöjärjestyksen mukainen pinta-ala on 93 m². Huoneistolle kuuluu ulko-oven vieressä oleva säilytystila, autokatospaikka sekä käyttöoikeus jäteastiakatokseen. Sisustus ja varustus: Lattioissa on mosaiikkiparkettia, laminaattia, muovimatto tai klinkkerit. Seinissä on tapettia /maalipinnat, paneelia tai laatoitus. Katoissa on puuta, maalatut levypinnat tai haltex-levy. Olohuoneessa on mosaiikkiparkettia, puukatto ja tapettiseinät sekä käynti takapihalle, jossa nurmikkoa, istutuksia, mm. omenapuu ja marjapensaita. Keittiön varustuksena ovat vaaleat kaapistot, työtaso, tiskipöytä, jossa kaksi pesuallasta, 1-ote vesihana, sähköliesi, liesituuletin, astianpesukone ja jääkaappi. Makuuhuoneita on kolme (3) kappaletta, kaikissa muovimatto ja haltex katto, seinissä on joko maalatut lastulevyt ja /tai tapettia. Saunassa on klinkkerit, paneelia (s + k) ja sähkökiuas. Kylpyhuoneessa on klinkkerit ja laatoitukset, suihku, suihkuverho ja pesukoneliitäntä. Wc:ssä on muovimatto, maalatut lastulevyseinät ja –katto, wc-pytty, lavuaari ja vesi mittarit. Säilytystiloina ovat komerot eteistilassa ja makuuhuoneessa, vaatehuone sekä ulkovarasto. Kunto: Huoneisto on osittain alkuperäisessä kunnossa, mutta siisti ja osittain remontoitu. Uusittu on pesuhuoneessa laatoitukset ja keittiössä lattia, lämmityspatterit ja vesijohdot. Huoneiston remontoidut osat ovat hyvässä kunnossa. TIETOJA TALOYHTIÖSTÄ: Taloyhtiöön kuuluu yksi rakennus sekä päädyssä oleva autokatos. Rakennukset ovat valmistuneet 1979. Rakennuksessa on betoniperustus, puurunko, harja- /peltikatto, 3-kertaiset ikkunat, vesikeskuslämmitys /maalämpö, painovoimainen ilmanvaihto sekä yhteisantenni. Taloyhtiössä on huoneistoja yhteensä viisi. Huoneistoala on 424,0 m², kerrosala 485 m² ja tilavuus 1630 m³. Tontin pinta-ala on 2633 m², ja tontti on taloyhtiön oma. Energiatehokkuusluku E ja e-luku 224. Tontilla on puita ja pensaita, nurmikkoa, istutuksia sekä tie- /parkkipaikka. Saarijärven keskustaan on noin 2,5 km. Suoritetut merkittävät korjaukset: 2005 uusittu käyttövesijohdot 2006 uusittu sadevesiviemäröinti 2009-2010 uusittu vesikatto ja ulkovarastot 2012 muutettu lämmöntuotto maalämmöksi 2016 laajennettu autopaikkoja 2022 valesokkelin kuntotutkimus 2023 uusittu salaojat ja kunnostettu valesokkeli 5-vuoden aikana korjattavat kohteet: yläpohjan lisäeristys, ulkopuolisten puuosien maalaus sekä ulko- ja parvekeovien uusiminen

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
37132052
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneita
Ei tiedossa
Asuintilojen pinta-ala
93 m²
Kokonaispinta-ala
93 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen
Rakennusvuosi
1979
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

26 000,00 €

Velkaosuus

22 000,00 €

Velaton hinta

48 000,00 €

48 000,00 €

Neliöhinta

516,13 €/m²

Vastike

Hoitovastike

353,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

353,40 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Jos ostaja ottaa vastaan taloyhtiön lainaosuuden noin 22.000 euroa, joka koostuu 2023 tehdystä sokkelin ja salaojien kunnostuksesta, asunnon myyntihinta on tällöin vain 26.000 €.
Lainaosuudelle tulee rahoitusvastike.

kauppahinta = velaton hinta
maksu käteiskauppana, jolloin omistusoikeus siirtyy ostajalle heti
hallintaoikeus siirtyy ostajalle sopimuksen mukaan
irtainta ei sisälly kauppaan
muut ehdot sopimuksen mukaan - neuvotellaan
ostaja maksaa varainsiirtoveroa 2,0 % velattomasta

Lisätietoa vastikkeista: Autopaikkamaksu 40,00 € /v.
Vesimaksut (lämmin ja kylmä) sekä sähkömaksut maksetaan kulutuksen mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Maalämpö
Ilmanvaihto
Painovoimainen
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöitsijä on Bonumis Oy /Miia Lietonen,
puh. 040 229 1830.
Huolto
Huoltoyhtiö
Energialuokka
E (2013), e-luku 224
Tontin koko
2 633 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Saaripakari

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Saarijärvi

Asuinalueena Husuaho, Saarijärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lauri Pasanen

Saarijärven Kiinteistönvälitys Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.