Riisula-rakennus Oy | Myyntitoimisto

Omakotitontti

Kirjokertuntie, Riihikallio, Tuusula

Hinta

169 000 €

Koko

780

Upea maisematontti Tuusulan Pellavamäessä Tarjolla on huikean hieno rakennuspaikka omakotitalolle tai pari-/rivitalolle. Tämä tontti on ehkä koko Riihikallion upein tontti! Tontin pinta-ala on 780 m2 ja rakennusoikeutta on 195 m2. Tontti sijoittuu uuden rakennettavan kadun Kirjokertuntien varteen korkealle paikalle laskeutuvan rinteen päällä. Sieltä on näkymät kauas kalliorinteen yli peltomaiseman suuntaan. Riihikallion Pellavamäentien asemakaavassa asuinalueelle on haluttu luoda viihtyisä ja sopusuhtainen oma identiteetti. Suhteellisen voimakkaat maaston korkeuserot ovat luonteenomainen piirre alueelle ja se luo puitteet uniikille asuinalueelle, jossa rakennukset sijoittuvat eri tasoihin. Pellavamäki on ihanteellinen asuinpaikka väljyyttä ja luonnonrauhaa kaipaavalle. Ulkoilualueet ja poikkeuksellisen hienot Metsäntutkimuslaitoksen metsäalueet ovat välittömässä läheisyydessä ja Tuusulanjärven kulttuurimaisemat sijaitsevat lähituntumassa. Alueen kunnallistekniikan rakentaminen on alkanut ja valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä. Tontille pääsee rakentamaan loppukeväästä 2024. Riihikallion kouluun on kävelymatka. Lähikauppa ym. palvelut sijaitsevat RIHA-centerissä alle kilometrin päässä. Monipuoliset harrastusmahdollisuudet; urheilukeskus, uimahalli, kuntosalit ym. löytyvät kaikki lähialueelta. Tuusulan julkinen liikenne toimii HSL-alueella ja ja hyvät bussiyhteydet varmistavat liikkumisen helppouden kaikkialle pääkaupunkiseudulle ja kauemmaksikin. Omalla autolla liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ovat erinomaiset, esimerkiksi lentokentälle ajaa vartissa ja Helsinkiin noin puolessa tunnissa. Kysy lisää ja sovi esittelystä! myynti@riisula.fi Outi Kyntöaho, 050 382 9870

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
45223042
Sijainti
Kohteen selite
Upea maisematontti Tuusulan Pellavamäessä

Hinta

Myyntihinta

169 000,00 €

Vesihuollon kuvaus
Alueen kunnallistekniikan rakentaminen on alkanut ja valmistuu vuoden 2024 loppuun mennessä.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
858-8-8520-5
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
780 m²
Rakentamaton
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontti sijoittuu uuden rakennettavan kadun Kirjokertuntien varteen. Loiva etelärinne. Tontti sijaitsee korkealla paikalla laskeutuvan rinteen päällä.
Rakennusoikeuden pinta-ala
195 m²
Tehokkuusluku
0.25
Rasitteet
Tontilla on rasitussopimus kiinteistön 858-8-8520-4 kanssa, koskien kulkuyhteyttä, kaapelointia ja jätteen kokoamispaikkaa. Kiinteistöllä on käyttöoikeussopimus Tuusulan kunnan kanssa tienrakennukseen liittyvien maamassojen sijoittamisesta tontin alueelle n. 120 m2 pinta-alalle.
Lisätietoja rakennusoikeudesta
1/2kII
Kaavoitustiedot
Pellavamäentien asemakaava ja asemakaavan muutos Kaava nro 3557, Tuusulan kunta
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Riihikallion kouluun on kävelymatka. Lähikauppa ym. palvelut sijaitsevat RIHA-centerissä alle kilometrin päässä.

Monipuoliset harrastusmahdollisuudet, urheilukeskus, uimahalli, kuntosalit ym, löytyvät kaikki lähialueelta, ulkoilureitit lähellä.
Liikenneyhteydet
Tuusulan julkinen liikenne toimii HSL-alueella ja ja hyvät bussiyhteydet varmistavat liikkumisen helppouden kaikkialle pääkaupunkiseudulle ja kauemmaksikin. Omalla autolla liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ovat erinomaiset, esimerkiksi lentokentälle ajaa vartissa ja Helsinkiin noin puolessa tunnissa.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tuusula

Asuinalueena Riihikallio, Tuusula

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Riisula-rakennus Oy | Myyntitoimisto

Riisula-rakennus Oy | Myyntitoimisto

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.