Rivitalo | 2H + KT + S

Karistamontie 7 I, Sodankylä

Hinta

155 000 €

Koko

45 m²

Vuosi

2025

NYT VARATTAVISSA RIVITALOHUONEISTOT KARISTAMONTIE 7:stä As Oy Karistamontie sijoittuu luonnonkauniille asuinalueelle Jeesiöjoen rannan läheisyyteen. Kävelymatkan päässä joen toisella puolella on niin keskustan palvelut kuin koulut ja päiväkoditkin. Karistamontien kodeissa viihtyvät laatutietoisemmatkin asukkaat. Tulevia asukkaita on huomioitu suunnittelussa - yksityiskohdat on mietitty huolella ja kalustevaihtoehtojen värimaailmat ovat harmonisia. Isoista olohuoneen ja makuuhuoneen ikkunoista aukeaa hieno jokimaisema. Asunnoissa on oma suojaisaterassi johon voi laittaa lasitukset. Jokaisessa asunnossa on myös oma sauna ulkovarasto. Piha-alueet on suunniteltu viihtyisiksi asukkaita palvelevaksi puistomaiseksi kokonaisuudeksi, josta löytyy avara oleskelu- ja leikkialue. Autokatospaikkoja on yhteensä 15kpl ja hankintahinta 6.670e. Paikoille on mahdollista saada myös sähköauton lataus. Rakennamme kuin itsellemme, minkä vuoksi olemmekin halunneet kiinnittää erityistä huomiota asumismukavuuteen. Asunnon viihtyisyyteen ei vaikuta ainoastaan pinnat ja kalusteet, vaan myös rakenteet ja toiminnalliset ratkaisut. Asunnot lämpiävät kaukolämmöllä ja ne on sijoitettu Sodankylän kunnan edulliselle vuokratontille. Varusteena asunnoissa on mm. vesikiertoinen lattialämmitys, laadukkaat tehdasvalmisteiset kalusteet sekä lattiana laminaatti. 61m2 huoneistoihin on mahdollista laittaa lisävarusteena tulisija. Hanke on konsulttivetoinen ryhmärakennuttamishanke, jossa rakennuttajakonsulttina toimii Insinööritoimisto Projektijohtajat Oy. Ryhmärakennuttamishankkeessa osallistujan ei tarvitse maksaa varainsiirtoveroa. Asuntojen hinnat muodostuvat seuraavista kiinteähintaisista sopimuksista. - Insinööritoimisto Projektijohtajat Oy konsulttisopimus - Rakennuspalvelu Kokko Oy KVR-urakkasopimus - Kanttia2, arkkitehtisopimus - rakennuslupa ja taloyhtiön hallintokulut Asunnot tehdään ”avaimet käteen” periaatteella. Huoneistojakauma - 4kpl, 3H+KT+S, 61m2 - 5kpl, 2H+KT+S, 45m2 - 1kpl, 2H+KT+S, 52,5m2 Hankkeen aikataulu: - Asukashankinta 5-6/2024 - Sopimusvaihe 6-7/2024 - Suunnittelu ja rakennuslupavaihe 7-8/2024 - Rakentaminen 9/2024 - 5/2025 Varaukset, esittelyt ja markkinointiaineisto Kari-Antti Virkkula kari-antti.virkkula@projektijohtajat.fi 050 564 7962

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
46085650
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2H + KT + S
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
45 m²
Kokonaispinta-ala
45 m²
Rakennusvuosi
2025 (Uudiskohde)

Hinta

Myyntihinta

155 000,00 €

Velaton hinta

155 000,00 €

Neliöhinta

3 444,44 €/m²

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Asunnossa on terassi.

Kari-Antti Virkkula
kari-antti.virkkula@projektijohtajat.fi
050 564 7962
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Kaukolämpö
Lattialämmitys: vesikiertoinen lattialämmitys
Taloyhtiön nimi
As. Oy. Karistamontie 7
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Sodankylän kunta

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Sodankylä

Asuinalueena Sodankylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kari-Antti Virkkula

Insinööritoimisto Projektijohtajat Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.