Rakennuspalvelu Jopera Oy

Rivitalo | 2h, 3h, k, s

Merkkisoitontie 6 D9 ja D12, Hiukkavaara, Oulu

Hinta

189 685 €

Koko

59 / 66,5 m²

Vuosi

2024

RS-KOHDE ILMAN YHTIÖLAINAA As Oy Oulun Rytmi on RS-kohde ilman yhtiölainaa. Asunnot myydään jo rakentamisvaiheessa ja joissa ostajien ja yhtiön turvaksi on asetettu asuntokauppalain vaatimat turvajärjestelmät. Rakentamisen aikana maksetaan maksuerin 40% asunnon hinnasta ja loput, kun asunto on muuttovalmis. Kun ostat asunnon jo rakentamisen aikana pääset tekemään kaluste- ja sisustusvalintoja. PALVELUT JA LUONTO LÄHELLÄ, SUJUVAT KULKUYHTEYDET Hiukkavaaran on yksi Oulun halutuimmista asuinalueista kattavine palveluineen. Nämä kodit rakentuvat aivan Hiukkavaaran keskuksen läheisyyteen. Kävelymatkan päässä ovat koulu, kirjasto, kaksi päiväkotia ja ruokakauppakin. Vieressä kulkeva valaistu kuntorata mahdollistaa luontoon pääsyn, kesällä pyöräillen tai kävellen sekä talvella hiihtäen. Nopea yhteys Raitotielle ja Oulun kaupungin pääpyöräreitille takaavat sujuvat kulkuyhteydet. Bussipysäkit ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. KOTEJA, JOISSA ON HYVÄ ELÄÄ Kotien suunnittelussa on kiinnitetty huomiota asumisen viihtyvyyteen ja käytännöllisyyteen. Asunnot ovat omakotitalomaisia: jokaisesta asunnossa on vesipisteellinen kodinhoitotila, tilava eteinen ja runsaasti säilytystilaa. Olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avoin tila luo jokaiseen kotiin avaran sydämen, jossa on mukava viettää aikaa perheen ja ystävien kesken – kivasti kotoillen. Katettu terassi on lämpimien kesäpäivien keidas, joka on mahdollista lasittaa. Terassilta pääset omaan piha-alueeseen. Kokolasiseinä yhdistää saunan ja kylpyhuoneen avaraksi kokonaisuudeksi, johon puupaneelit tuovat tyylikästä pehmeyttä. Upea valaistus tekee tilasta viihtyisän. KOTI, SINULLE JA PERHEELLESI Asunnon ostajalla on mahdollisuus vaikuttaa sisustusmateriaaleihin työmaan aikataulun puitteissa. Kohteeseen tehdään valmiit sisustussuunnitelmat, jossa on useita hintaan sisältyviä värivaihtoehtoja maali-, laatta- ja laminaattimateriaaleille. Myös yksilöllinen suunnittelu on mahdollista. Kiintokalusteisiin on muutosmahdollisuus ja veloitukseton suunnittelupalvelu aikataulun puitteissa. JOPERA ON TURVALLINEN KODIN RAKENTAJA Suunnittelemme ja rakennamme omakotitaloja sekä pari-, rivi- ja luhtitaloja 30 vuoden kokemuksella. Tuhannet asuvat rakentamissamme kodeissa pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen ja Oulun ympäristössä. Olemme turvallinen, vakavarainen ja kestävästi toimiva perheyritys. Luottoluokituksemme on jo vuosia ollut paras AAA diamond. Rakentaminen on käynnissä ja valmistuminen on viimeistään kesäkuussa 2025. Lisätietoja antavat: Tero Moilanen p. 044 775 2582 tero.moilanen@jopera.fi Jorma Paaso p.040 557 6657 jorma.paaso@jopera.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
46385865
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, 3h, k, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
59 m²
Muiden tilojen pinta-ala
7,5 m²
Kokonaispinta-ala
66,5 m²
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2025
Vapautuminen
30.6.2025.

Hinta

Myyntihinta

189 685,00 €

Velaton hinta

189 685,00 €

Neliöhinta

3 215,00 €/m²

Vastike

Hoitovastike

192,00 € / kk

Tontin vuokravastike

97,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

289,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Asunto D12 velaton myyntihinta on 192 340€

As Oy Oulun Rytmi on RS-kohde ilman yhtiölainaa. Rakentamisen aikana maksetaan maksuerin 40% asunnon hinnasta ja loput, kun asunto on muuttovalmis.

Lisätietoa vastikkeista: Tontin vuokravastike (1,53€/m²/kk) sisältyy hoitovastikkeeseen.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Asunnossa on terassi.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Kaukolämpö
Lämmönjakotapa: Vesikiertoinen lattialämmitys
Lattialämmitys: vesikiertoinen lattialämmitys
Ilmanvaihto
Koneellinen tulo, Koneellinen poisto, Lämmöntalteenotto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu, Ulkoseinät ovat puurakenteisia ja julkisivuverhouksena on maalattu puupaneeli. Sisäväliseinät ovat pääsääntöisesti maalattua sisustuskipsilevyä. Huoneistojen väliset seinä ovat äänieristeseiniä. Kylpyhuoneen seinät ja wc:n kalusteseinä on laatoitettu. Saunan on paneloitu. Saunan ja kylpyhuoneen välinen seinä on lasia. Asuinhuoneiden lattiat ovat laminaattia. Eteisen ja kosteiden tilojen ja saunan lattiat ovat laatoitettu
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
As Oy Oulun Rytmi
Rakennuttaja
Rakennuspalvelu Jopera
Taloyhtiön autopaikat

Autopaikat myydään omina osakkeina: Katospaikka 7 500€ Pihapaikka 3 500€ Autokatospaikkoihin mahdollisuus toteuttaa sähköauton latauspiste.

Energialuokka
B (2018)
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokraaja
Oulun kaupunki

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Hiukkavaara, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tuula Paaso

Rakennuspalvelu Jopera Oy

Rakennuspalvelu Jopera Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.