Helsingin kaupunki Kaupunkiympäristö – Asuntotuotanto

Kerrostalo | 3h, kt, , lasp, vh

Lavakatu 12 A 25, Pohjois-Pasila, Helsinki

Hinta

-

Koko

70 m²

Vuosi

2022

Nopeasti uuteen kotiin! Tarjoukset lähetetään sähköpostilla, anneli.lehtonen@hel.fi . Emme ilmoita sijoitusta jonossa. Hakijalla tulee olla Aran myöntämä, käyttämätön asumisoikeusnumero, jota ilman emme voi käsitellä hakemuksia. Vanhat kunnan myöntämät asumisoikeusnumerot eivät ole voimassa enää. Kohteen käyttövastikkeet muuttuvat 1.3.2024 alkaen. Uusi käyttövastike on 13,81/jm2/kk. Ks.hinnasto. Uudelle Postipuiston alueelle Pohjois-Pasilaan rakennettu HASO Lavakatu 12, jossa on 92 asuntoa kooltaan 31,0–106,0 m². Asunnoissa on lasitettu parveke tai ranskalainen parveke. Osassa asunnoissa on myös huoneistosauna, toinen talosaunoista sijaitsee rakennuksen pihatasossa ja toinen C-portaan ullakkokerroksessa. Asuntoihin kuuluvat irtaimistovarastot sijaitsevat yhtiön yhteistiloissa. Kohde on esteetön. Asunnoissa, parvekkeilla ja yhtiön yhteisissä tiloissa, kuten saunoissa, kerhotiloissa ym., ei saa tupakoida. Pihalla tupakointi on kielletty lukuun ottamatta erikseen mahdollisesti osoitettua tupakkapaikkaa. Postipuistosta muodostuu vehreä ympäristöystävällisen asumisen alue lähelle Käpylän ja Ilman junaseisakkeita. Postipuistoon on tulossa mm. päivittäistavarakauppa, kaksi päiväkotia ja koulu. Muutaman kilometrin päässä sijaitsevat Pasilan uudistettu asema ja kauppakeskus Mall of Tripla. Luonnonläheisen asuinalueen reunalle perustetaan puistovyöhyke. Yhdessä läheisen Keskuspuiston kanssa ne tuovat luonnon ja ulkoilumahdollisuudet osaksi arkea ja asumista. Asuinalue: Pasila/Pohjois-Pasila Talotyyppi: Kerrostalo Energialuokka: A Esteettömyys: Kyllä Savuttomuus: Kyllä Ota yhteyttä: Helsingin kaupunki Asuntotuotanto anneli.lehtonen@hel.fi (09) 310 32314 Ota yhteyttä anneli.lehtonen@hel.fi Yksityiskohdat Kaupunginosa Pohjois-Pasila Huoneet 3h+kt Pinta-ala (m2) 70,0 Kerros 6 Asumisoikeusmaksu 40.514.00€ Käyttövastike 1028.02€ Tontin omistus Vuokra, Helsingin kaupunki

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
46624421
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, kt, , lasp, vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
70 m²
Kokonaispinta-ala
70 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2022 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Heti vapaa.
Muutto vaikka heti.
Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Parveke
Asunnossa on parveke
Tietoliikenne
Sisäverkon kaapelointi
Kaapeli-TV
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • A (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Kaukolämpö
Lämmönjakotapa: Vesikiertoinen patterilämmitys
Ilmanvaihto
Koneellinen poisto, Koneellinen tulo
Tontin omistus
Vuokra

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Pasila, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Anneli Lehtonen

rakennuttaja-asiamies

Helsingin kaupunki Kaupunkiympäristö – Asuntotuotanto

Helsingin kaupunki Kaupunkiympäristö – Asuntotuotanto

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.