Suomen Asuntoneuvoja | Asuntoneuvoja Uudistuotanto Oy

Kerrostalo | 4h + kt + kph + s +, lasp

Varikkokatu 4, Itikka, Seinäjoki

Hinta

207 000 €

Koko

77 m²

Vuosi

2022

Uudehko, saunallinen, kolmen makuuhuoneen huoneisto ja isolla parvekkeella ilta-aurinkoon. Rauhalliselta sijainnilta Seinäjoen Itikasta. Suositulle alueelle Itikkaan on valmistunut kahden talon uusi ja uljas taloyhtiö. Talot ovat seitsemänkerroksisia, joista isoimmissa asunnoissa on koko huoneiston levyinen lasitettu parveke lounaaseen päin. Talot on rakentanut Rakennus K. Karhu omalle tontille, rauhalliselle ja kysytylle alueelle. Kävelymatkan päästä tavoitat keskustan palvelut ja Ideapark sijaitsee 2,5 km päässä. Tässä asunnossa on modernit ja käytännölliset tilaratkaisut, parkettilattiat sekä vaaleat valoisat pinnat. Tilavassa keittiössä on riittävästi laskutilaa ja integroidut kodinkoneet tuovat tyyliä arkeen. Tilaa on varattu myös kunnolliselle ruokapöydälle. Koko asunnon levyinen parveke tuo lisätilaa aikaisesta keväästä myöhään syksyyn asti. Aamuaurinko paistaa keittiöön sekä olohuoneeseen ja ilta-aurinkoa voi ihailla parvekkeelta. Asunnoissa on myös varaus huoneistokohtaiselle jäähdytykselle, ilmalämpöpumpulla. Asunto on vuokrattu; * Vuokran määrä 1.020 €/kk | 12.240 €/v * Vuokratuotto 3,6 % * Kassavirta tällä hetkellä -605,25 €/kk | -7.263 €/kk Tutustu myös meidän hallinnointipalveluumme. Meidän kautta asuntosijoittaminen on vieläkin helpompaa ja voit omistaa sekä ostaa sijoitusasuntoja myös muilta paikkakunnilta. www.asuntoneuvoja.fi/sijoitusasuntojen-hallinnointi-ja-vuokraus-2/ Tarjoa rohkeasti hintaa ja mennään tutustumaan asuntoon, jos tästä olisi sinun tarpeisiin sopiva asunto. Timo Kupula 010 326 4994 040 027 3114 timo.kupula@asuntoneuvoja.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
47011963
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + kt + kph + s +, lasp
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
77 m²
Kokonaispinta-ala
77 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
1/7 (alin kerros)
Rakennusvuosi
2022
Käyttöönottovuosi
2022
Vapautuminen
Kohde on vuokrattu. Vuokran määrä 1 020 €/kk.

Hinta

Myyntihinta

32 624,00 €

Velkaosuus

174 376,00 €

Velaton hinta

207 000,00 €

Neliöhinta

2 688,31 €/m²

Vastike

Hoitovastike

250,50 € / kk

Pääomavastike

1 353,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 604,10 € / kk

Muut maksut

Vesi- ja jätevesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Tietoliikenneyhteysmaksu

4,00 € / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Kohde on valmistunut 09/2022, joten asunto on edelleen uudehko.
Keittiön kuvaus
Seinämateriaali: Maalattu seinä
Lattiamateriaali: Laminaattilattia
Varusteet: Jääkaappipakastin, Integroidut kodinkoneet, Integroitu astianpesukone
Työtaso: Laminaattitaso
Liesi: Induktioliesi, Liesituuletin hormilla, Erillisuuni
Keittiökaappien ovet ovat maalattujaa mattavalkoisia mdf-ovia, vetimet ovat mattakromia. Työtasona kaunisvärinen ja kulutusta kestävä laminaatti, sävy vaalea puu. Keittiön välitila on niinikään helppohoitoinen ja pitkäikäinen, valkoinen Aluco-levy. Keittiön hana tulee Orakselta, malli Oras Vega. Allas on Alveus Basic 10. Kodinkoneet: induktioliesi Ecotronic EIP592, erillisuuni Electrolux COB100W, integroitu jää-pakastinkaappi Hisensen malli RI33D4NSYWF, integroitu astianpesukone Logik LID60X20N, liesikupu Swegon Casa Funk Smart sekä tilavaraus mikroaaltouunille.
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeliseinä
Lattiamateriaali: Laattalattia
Seinät laatoitettu suorakulmaisilla, mattavalkoisilla 20x40 cm laatoilla, sävy on Arctic Matt. Lattiaan asennetaan aina tyylikäs harmaa 10x10 cm laatoitus, RTV Sicily Grey. Valkoinen katto. Kylpyhuonetiloissa on Polarian pesuallas ja allaslaatikosto Polaria Noval 800. Peilikaappi Polaria VPK 700LED sekä korkea pyykkikaappi Polaria PYK 300/S530. Kylpyhuoneen hanat Orakselta, pesualtaassa Oras Vega ja suihkussa Oras Nova. Kylpyhuoneessa on tilavaraus pesutornille (kokonaiskorkeus max 1730 mm). Wc-istuin Ido Seven. Kylpyhuoneiden suihkutila erotettu modernilla, kehyksettömällä suihkuseinällä Vihtan Elegance. Kylpyhuoneen lattiassa on sähköinen mukavuuslämmitys.
Saunan kuvaus
Seinämateriaali: Paneeliseinä
Lattiamateriaali: Laattalattia
Varusteet: Sähkökiuas
saunan lauteet, saunapaneeli
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Asunto Oy Seinäjoen Varikkokatu 4

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Näkymät
länsi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Seinäjoki

Asuinalueena Itikka, Seinäjoki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Timo Kupula

Hankekehitysjohtaja

Suomen Asuntoneuvoja | Asuntoneuvoja Uudistuotanto Oy

Suomen Asuntoneuvoja | Asuntoneuvoja Uudistuotanto Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.