Omakotitontti

Routiontie, Routio, Lohja

Hinta

37 880 €

Koko

947

Tervetuloa Lohjalle, kestävän kasvun järvikaupunkiin, jossa on mahdollista elää suomalaista asumisen unelmaa! Lohja on eloisa kaupunki metropolialueella maaseudun syleilyssä, ja tunnetaan elämästä nauttivien ihmisten valintana. Löydä unelmiesi koti Lohjan Routiolta! Routio tarjoaa asukkailleen rauhallisen ja luonnonläheisen asuinympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet niin aktiiviseen liikuntaan kuin rentoutumiseenkin. Samalla Lohjan keskustan palvelut ovat helposti saavutettavissa. Routiosta on myös erinomaiset yhteydet valtatie 1 moottoriliikennetietä pitkin niin Helsingin kuin Turunkin suuntaan. Roution alueen kauniisti polveileva maasto ja upeat näkymät Lohjanjärvelle tarjoavat päivittäisen elämyksen asukkaille. Maisemaa koristavat viehättävästi rinteisiin rakennetut talot, jotka täydentävät alueen harmonista kokonaisuutta. Routiossa tarjolla olevia palveluita ovat muun muassa peruskoulun ala-aste ja päiväkoti. Lisäksi alueella on elintarvikekauppa ja ravintola palvelemassa asukkaiden tarpeita. Alueella on myös hyvät julkiset liikenneyhteydet Lohjan keskustaan. Tonttien myyntihinnat ovat 40€/m². Myös tonttien vuokraaminen on myös mahdollista. Vuosivuokra on 5% myyntihinnasta. Tonttikoot vaihtelevat noin 1000 m² suuruisiksi. Haluatko asua tässä upeassa ympäristössä? Roution tontit ovat jatkuvassa haussa, joten voit valita unelmiesi tontin ja jättää hakemuksen heti. Tutustu tontteihin ja löydä oma paikkasi Roution omakotialueelta: https://www.lohja.fi/routio Kaava: https://karttapalvelu.lohja.fi/kaavat/480.pdf sekä määräykset: https://karttapalvelu.lohja.fi/kaavat/480_m.pdf Omakotitonttien varaus- ja luovutusehdot: https://www.lohja.fi/wp-content/uploads/2018/04/OMAKOTITONTTIEN-VARAUS-JA-LUOVUTUSEHDOT.pdf

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
48007721
Sijainti
Kohteen selite
Kiinteistötunnus 444-022-0685-0003
Lisätietoja pinta-alasta
Rakennusoikeus : 189k-m²
Rakennusvelvollisuus : 114k-m²

Hinta

Myyntihinta

37 880,00 €

36 440,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lohjan lohkomismaksut sitovien tonttijaon alueilla ovat 1230 €, kun tontin pinta-ala on 2000 m² tai pienempi.

Tonttia varattaessa kaupunki perii 1000 euron varausmaksun, joka hyvitetään myöhemmin kauppahinnassa tai vuokrassa.

Kohteen lisätiedot
Lisätietoja kohteesta antaa Erika Tatti; sähköposti: erika.tatti@lohja.fi
Tontin pinta-ala
947 m²
Rakentamaton
Ei

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lohja

Asuinalueena Routio, Lohja

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Erika Tatti

Lohjan Kaupunki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.