Omakotitontti

Lohjanselänkatu, Gunnarla, Lohja

Hinta

50 960 €

Koko

910

Tervetuloa Lohjalle, kestävän kasvun järvikaupunkiin, jossa on mahdollista elää suomalaista asumisen unelmaa! Lohja on eloisa kaupunki metropolialueella maaseudun syleilyssä, ja tunnetaan elämästä nauttivien ihmisten valintana. Löydä unelmiesi koti Lohjan Gunnarlasta Lohjan eteläosan idyllinen omakotialue Gunnarlassa sijaitsee lähellä kaunista Lohjanharjua. Täällä pääset asumaan rauhallisessa ja luonnonläheisessä ympäristössä. Gunnarla tarjoaa täydellisen sijainnin unelmiesi kodin rakentamiseen. Gunnarlan asuinalue kutsuu kaikkia, jotka arvostavat aktiivista elämäntapaa ja yhteyttä luontoon. Läheiset ulkoilumaastot Lohjanharjulla ja golfkenttä tarjoavat upeita mahdollisuuksia ulkoiluun ja liikuntaan. Alueen peruspalvelut, kuten koulu ja päiväkoti, ovat vain lyhyen matkan päässä. Ruokakaupat ovat helposti saavutettavissa Tynninharjulla. Tämä tontti sijaitsee suhteellisen tasaisella metsäisellä maastolla, luoden ihanteellisen pohjan kodin rakentamiselle. Gunnarlan alue tarjoaa ihanteellisen paikan niin perheille kuin kaikille, jotka arvostavat rauhallista asuinympäristöä. Älä ohita tilaisuutta omistaa tontti Gunnarlan alueella ja rakentaa oma unelmiesi koti ainutlaatuiseen ympäristöön. Haluatko asua tässä upeassa ympäristössä? Gunnarlan tontit ovat jatkuvassa haussa, joten voit valita unelmiesi tontin ja jättää hakemuksen heti. Gunnarlan tonttihinnat ovat 56 €/m2 ja vuosivuokra on 5% myyntihinnasta. Tonttikoot alkavat 900 m2. Tutustu tontteihin ja löydä oma paikkasi Gunnarlan omakotialueelta: https://www.lohja.fi/gunnarla Rakennuslupiin ja rakentamiseen liittyvissä asioissa alueen lupavalmistelija antaa tarvittavaa tietoa, ja kunnallistekniikka on valmiina helpottamaan uusien rakennusprojektien toteutusta. Alueen rakentamistapaohjeet : https://karttapalvelu.lohja.fi/kaavat/rakentamistapaohjeet/rt101.pdf Kaavadokumentti: https://karttapalvelu.lohja.fi/kaavat/496.pdf sekä määräykset: https://karttapalvelu.lohja.fi/kaavat/496_m.pdf

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
49345317
Sijainti
Kohteen selite
Kiinteistötunnus 444-13-697-3
Lisätietoja pinta-alasta
Kerrosluku: 1
Rakennusoikeus : 200k-m²
Rakennusvelvollisuus : 120k-m²

Hinta

Myyntihinta

50 960,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lohjan lohkomismaksut sitovien tonttijaon alueilla ovat 1230 €, kun tontin pinta-ala on 2000 m² tai pienempi.

Tonttia varattaessa kaupunki perii 1000 euron varausmaksun, joka hyvitetään myöhemmin kauppahinnassa tai vuokrassa.


Kohteen lisätiedot
Lisätietoja kohteesta antaa Erika Tatti;
sähköposti: erika.tatti@lohja.fi
Tontin omistus
Oma
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
910 m²
Rakentamaton
Kyllä
Lisätietoja rakennusoikeudesta
200 + at 40 + tr 20
Kaavoitustiedot
AK 496
Kaavoitustilanne
Asemakaava

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lohja

Asuinalueena Gunnarla, Lohja

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Erika Tatti

Lohjan Kaupunki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.