T2H Rakennus Oy | Ihania koteja

Kerrostalo | 2h + kt + parveke

Heinäkedontie 1, Sarvvik, Kirkkonummi

Hinta

129 888 €

Koko

30 m²

Vuosi

2025

RAKENTAMINEN ALKANUT! Tämä koti pitää nähdä livenä, tervetuloa näytölle tutustumaan vastaavaan malliasuntoon viereiselle tontille jo valmistuneeseen kohteeseen! Panoraaman asunnossa A17 yhdistyvät toimiva pohjaratkaisu, hulppea huonekorkeus, isot ikkunat ja esteettömät näkymät vehreille Sarfvik Golfin kentille. Tämän koti on helppo muokata juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi: esimerkiksi keittiö on helppo toteuttaa myös kulmakeittiönä niin halutessasi. Vesikiertoinen lattialämmitys ja tyylikkäät makuuhuoneen liukuovet tuovat pientä luksusta asumiseen. Laadukkuutta huokuva As Oy Kirkkonummen Panoraama on suunniteltu huolellisesti ja materiaalien vakiovalikoimasta löydät nyt muun muassa kylpyhuoneiden isot rektifioidut seinälaatat sekä keittiöt LED-valolla ja hidastimilla. Lisäksi aikaisen kaupantekijän etuna saat sisustuksen premium-paketit -30%! Lisätiedot materiaaleista ja premium-paketeista saat myyjältä. Sarvvik on tunnettu merellisyydestä, hyvistä kulkuyhteyksistä ja Suomen arvostetuimmasta golf-kentästä. Vierestä löytyy myös Finnträsk-järven uintipaikat ja suositut pyöräilyreitit. Sundsbergin ja Sarvvikin väliin rakenteilla oleva Microsoftin datakeskushanke ja yritysalue tuo yli 200 uutta työpaikkaa kävelymatkan päähän Panoraaman kodeista. Panoraaman talo on Heinäkedontien viimeinen rakennuspaikka ja pääset nauttimaan valmiista infrasta. Kaikista Panoraaman kodeista on pääkaupunkiseudulle harvinaiset, esteettömät ja vehreät näkymät ympäröivään merelliseen Sarvvikin luontoon. Kulkuyhteydet ovat loistavat: suora bussi vie reilussa 20 minuutissa Helsingin keskustan sykkeeseen ja 10 minuutissa Iso-omenaan. Länsimetron kyytiin pääset Kivenlahden pysäkiltä 10 minuutin pyörämatkan päästä. Sähköautoasi lataat näppärästi omalla latauspaikallasi ja sen jälkeen kurvaat Stokkan parkkihalliin alle 20 minuutissa. https://www.t2h.fi/kohde/asunto-oy-kirkkonummen-panoraama/ Lisätiedot ja esittelyt Miika Karjula miika.karjula@t2h.fi 040 626 5830 Nähtävillä tontin lisäksi stailatut malliasunnot ja materiaalivaihtoehdot.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 28.4. 09:45 - 10:15

Näyttö pidetään malliasunnossamme osoitteessa Heinäkedontie 3A, Kirkkonummi. Pysäköinti Heinäkedontien varressa. Tervetuloa!

Esittelijänä Miika Karjula
p. 0406265830

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
51857627
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + kt + parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
30 m²
Kokonaispinta-ala
30 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Huoneistoala 30m2 + parveke 9m2
Kerrokset
3/8
Rakennusvuosi
2025
Vapautuminen
Arvioitu valmistuminen 08/2025

Hinta

Myyntihinta

45 460,80 €

Velkaosuus

84 427,20 €

Velaton hinta

129 888,00 €

Neliöhinta

4 329,60 €/m²

Vastike

Hoitovastike

129,00 € / kk

Pääomavastike

442,80 € / kk

Tontin vuokravastike

81,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

652,80 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoa vastikkeista: Rahoitusvastike sisältää yhtiölainan korot ja lyhennyksen (12kk euribor + 0,79 marginaali. Tilanne 1.2.2024 yht. 4,295%)

Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Kaukolämpö
Lämmönjakotapa: Vesikiertoinen lattialämmitys
Ilmanvaihto
Koneellinen tulo, Lämmöntalteenotto, Koneellinen poisto
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Rakennuttaja
T2H Rakennus Oy
Energialuokka
B (2018)
Kaavoitustiedot
Kirkkonummen kunta, puh. 09 29671

Asunto Oy Kirkkonummen Panoraama

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Sarvvikissa olet palveluiden äärellä, läheltä löytyy liikuntapäiväkoti ja aivan Panoraaman viereen on varattu paikat uudelle koulukeskukselle ja lähikaupalle. Asuinalue tarjoaa verrattomat puitteet harrastamiselle ja luonnossa liikkumiselle kaikkina vuodenaikoina. Panoraaman naapurissa on perinteikäs ja arvostettu Sarfvik Golf, jonka ravintolassa nautit myös herkullisesta lounaasta.

Sarvvik Beach Clubilla harrastat eri vesiurheilulajeja tai padelia ja pulahdat talvella avantoon. Läheltä löytyy uimaranta ja lukuisia liikuntapalveluita, kuten rakenteilla oleva Hybridiarena. Saariston tunnelmiin virittäydyt Kivenlahden Marinin ja Sarvvikin omasta venesatamasta käsin. Lähellä kulkee myös ulkoilijoiden suosima Espoon rantaraitti.
Liikenneyhteydet
Loistavan sijainnin ansiosta kulkeminen on sujuvaa. Panoraamasta kuljet Länsiväylää myöden autolla Espoon Isoon Omenaan tai Lippulaivaan alle 10 minuutissa ja Kamppiin 20 minuutissa. Myös Kehä III:lle on helppo liittyä. Suorat bussilinjat kulkevat Helsingin sykkeeseen vain 25 minuutissa. Länsimetron kyytiin pääset kätevästi Kivenlahden metroasemalta, jonne pyöräilee kotiovelta 10 minuutissa.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikat myydään osakkeina. Valittavana lämpötolppapaikkoja sekä 11 kW latauspaikka (soveltuu sekä täyssähköautolle tai plug-in hybridille)
Näkymät
Esteettömät näkymät

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Sarvvik, Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Miika Karjula

T2H Rakennus Oy | Ihania koteja

T2H Rakennus Oy | Ihania koteja

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.