Suomen Asuntoneuvoja | Asuntoneuvoja Uudistuotanto Oy

Kerrostalo | 3h + kt + kph + s + lasp

Vahva-Jussin lenkki 23, Asemantausta, Lahti

Hinta

219 800 €

Koko

54,5 m²

Vuosi

2023

Lahden Asemantaustaan, aivan palveluiden viereen valmistui komea, 8-kerroksinen uudiskerrostalo. Tämä uusi kortteli on rautatieaseman välittömässä läheisyydessä, asemantaustan asuinalueen vieressä. Sijainti 1,7 kilometrin päässä Lahden ytimestä, laadukkaan K-Supermarket Hyppyrin sekä Länsi-Harjun ala-asteen vierestä. Mukavassa ympäristössä on jo ennestään kerrostaloja sekä myös omakotitaloja tämän uudehkon kerrostaloalueen lisäksi. Alueelta on hyvät julkiset yhteydet ympäri Lahtea ja rautatieaseman sekä matkakeskuksen vuoksi, myös pois Lahdesta. Launeen marketeille näkyy muutaman asunnon ikkunoista ja lapsiperheille perhepuiston läheisyys on varmasti etu. Tilaisuus myös sijoittajalle, sillä tämä asunto on valmiiksi vuokrattuna. * Luvut sijoittajalle: (Laskettu 2,9 % kokonaiskorolla) * Vuokran määrä 880 €/kk | 10.560 €/v * Vuokratuotto 3,5 % * Kassavirta tällä hetkellä +204 €/kk | 2.448 €/kk * Kassavirta arvio, kun lyhennykset alkavat 10/2025: -92 €/kk | -1.104 €/v Tutustu myös meidän hallinnointipalveluumme. Meidän kautta asuntosijoittaminen on vieläkin helpompaa ja voit omistaa sekä ostaa sijoitusasuntoja myös muilta paikkakunnilta. www.asuntoneuvoja.fi/sijoitusasuntojen-hallinnointi-ja-vuokraus-2/ Asunto Oy Lahden Vahva-Jussin Verso on omalle tontilleen rakentuva asuintalo, jossa asumismukavuuteen on panostettu pieteetillä. Talon kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke ja tässä asunnossa on myös oma sauna viihtyvyyden takaamiseksi. Rakentamisen yhteydessä huoneistojen parvekkeille valmistellaan varaus ilmalämpöpumpulle jäähdytystä varten. Asunnoille on myös varattu oikeus omaan autopaikkaan. Talon edessä olevaan yhteispihaan on panostettu. Yleisten oleskelutilojen ja lasten leikkipaikan lisäksi pihaan rakentui myös kuntopuisto aikuisille. Lahden ylpeys, maailmankuulu Salpausselkä sekä Lahden urheilukeskus sijaitsee kävelymatkan päässä Vahva-Jussin Versosta ja hyppyrimäet näkyvät useamman asunnon ikkunoista. Haluamme tarjota Vahva-Jussin asukkaille laadukkaat ja hyvällä maulla ajan hengen mukaisesti valitut sisustusmateriaalit. Perushintaan sisältyy ajaton ja klassinen vaalea sisustus, jossa on kaikki tarpeellinen miellyttävään elämään. Ajanmukainen sekä mutkattomasti toimiva keittiö tuo hohtoa arkeen. Ajattomat, vaaleat pinnat ja moderni led-valaistus sekä elegantti, matta ovimalli ja helppohoitoinen, vaalean betonin sävyinen laminaattityötaso takaavat viihtyvyyden. Keittiössä on komea rosteriallas yhdistettynä hienolinjaiseen ja luotettavalaatuiseen Oras Safira -hanaan. Arkeen tuovat helppoutta myös induktioliesi ja erillisuuni. Vakiovarustukseen kuuluu astianpesukone. Kylpyhuoneen seinällä on asunnon linjaa noudattaen mattavalkoinen, harmoninen laatta ja lattiassa sievänharmaa 10x10 cm laatta. Sauna on tyylikäs ja kauttaaltaan puunsävyinen, Harvian laatukiuas viimeistelee kokonaisuuden. Ole yhteydessä ja tee kohteesta rohkeasti tarjous. Timo Kupula 0400 273 114 kodit@asuntoneuvoja.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
51974922
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + kt + kph + s + lasp
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
54,5 m²
Kokonaispinta-ala
54,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen
Kerrokset
7/8
Rakennusvuosi
2023
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Kohde on vuokrattu. Vuokran määrä 880 €/kk.
Kohde on valmistunut 09/2023. Asunto on tällä hetkellä vuokrattu.

Hinta

Myyntihinta

92 088,91 €

Velkaosuus

127 711,09 €

Velaton hinta

219 800,00 €

Neliöhinta

4 033,03 €/m²

Vastike

Hoitovastike

180,00 € / kk

Pääomavastike

496,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

676,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Tietoliikenneyhteysmaksu

3,90 € / kk

Lisätietoa maksuista

Rahoitusvastike sisältää vain korot. Arvioitu lyhennysten aloitusajankohta 15.10.2025. Rahoitusvastike lyhennysten alkaessa 792 €/kk.

Lisätietoa vastikkeista: Taloyhtiön laina-aika 25v, joista kaksi ensimmäistä lyhennysvapaana. Tällä hetkellä maksetaan ainoastaan yhtiölainasta korot 496 €/kk. Taloyhtiö aloittaa lainan lyhentämisen 15.10.2025, jolloin rahoitusvastike on arviolta 792€/kk (sis.euribor 2% + 0,9% marginaalin).

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Lasitettu parveke, Ulostyönnetty parveke
Parvekkeen ilmansuunta: Etelä
Lasitettu parveke, joka kahteen suuntaan lasitettu -itään ja etelään. Tämän kerroksen parvekkeelta näkymät perhepuiston ylitse launeen marketeille sekä koulun ylitse aina Jokimaalle asti.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Asuntoon kuuluu
sälekaihtimet/rullaverhot, kiinteät valaisimet, verhotangot
Asunnon kunto
Ei luokiteltu
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Kaukolämpö
Lämmönjakotapa: Vesikiertoinen patterilämmitys
Ilmanvaihto
Koneellinen tulo, Koneellinen poisto, Lämmöntalteenotto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Elementti, Betonielementti
Keittiön kuvaus
Seinämateriaali: Maalattu seinä
Lattiamateriaali: Laminaattilattia
Varusteet: Jääkaappipakastin, Astianpesukone
Työtaso: Laminaattitaso
Liesi: Induktioliesi, Erillisuuni, Liesituuletin hormilla
Keittiön kaapistojen ovet ovat mattavalkoiseksi maalattua mdf-ovea, sävy on Kosketus 10, puhdas valkoinen. Vetimet ovat selkeän kulmikkaat ja metalliset. Työtasot ovat sieväsävyistä ja käytännöllistä laminaattia, väri on maltillisesti betoninen R344 Betoni Matta. Keittiön välitilaan asennetaan valkoinen laminaattilevy täydentämään raikasta kokonaisuutta. Keittiön hana Orakselta, mallia Safira 1029F. Keittiöaltaaksi on valikoitunut komean kulmikas, rosterinen Stala Lagom-T50. Laadukkaat ja varmatoimiset kodinkoneet toimittaa Siemens: Induktiotaso EH631BEB1E, Kalusteuuni HB510ABV0S, astianpesukone SN43HW32US ja jääkaappi-pakastin KG36V2WEA. Liesikupu on valkoinen, ulosvedettävällä lipalla ja LED-valaistuksella. Mikrolle jätetään tietysti varaus yläkaapistoon.
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeliseinä
Lattiamateriaali: Laattalattia
Kylpyhuoneen seinälaatoitus tehdään mattavalkoisella, 20x40 cm laatalla, saumaus marmorinvalkoisella. Lattiaan asennetaan kaunis, harmaa 10x10 cm kokoinen laatoitus, sävy on LPC Neutro ja saumaus myös harmaalla. Allashana bideesuihkulla on malliltaan Oras Safira. Termostaattihana suihkusetillä myös Orakselta, mallit Nova ja Apollo EcoFlow. Kirkaslasinen, kääntyvä suihkuseinä mallia Pisara 3. WC-istuin Gustavsberg Nautic 1500. Allaslaatikosto ja allas mallia Polaria Stila, myös peilikaappi Polarian mallistoa. Pesuhuoneen katto kuusipaneelia.
Saunan kuvaus
Seinämateriaali: Paneeliseinä
Lattiamateriaali: Laattalattia
Varusteet: Sähkökiuas, Lattiakaivo
Lauteet lämpökäsiteltyä mäntyä ja seinät sekä katto kuusipaneelia, lattiassa on vaaleanharmaa laatta kuten kylpyhuoneessa. Kiuas on Harvian mallia Top Steel., saunan lauteet, saunapaneeli, lämpökäsitelty radiata mänty
Olohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Maalattu seinä
Lattiamateriaali: Laminaattilattia
Huoneiston lattioihin asennetaan kulutusta kestävä, yksisauvainen Eggerin laminaatti, sävy on Haapa harmaa H1067. Jalkalistat sävytetään lähelle lattian sävyä. Seinät maalataan maalarinvalkoisella, sävy G497.
Makuuhuoneiden kuvaus
Seinämateriaali: Maalattu seinä
Lattiamateriaali: Laminaattilattia
Huoneiston lattioihin asennetaan kulutusta kestävä, yksisauvainen Eggerin laminaatti, sävy on Haapa harmaa H1067. Jalkalistat sävytetään lähelle lattian sävyä. Seinät maalataan maalarinvalkoisella, sävy G497.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Katemateriaali: Bitumikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Lahti toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Asuntopehtoori Isännöinti Oy
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Urheiluvälinevarasto, Kuivaushuone, Hissi
Rakennuttaja
Suomen Asuntoneuvoja Oy
Taloyhtiön autopaikat

Rakenteellinen pysäköinti valmistuu vuoden 2026 aikana.

Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Lahden kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Lahden Vahva-Jussin Verso

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
K-Supermarket Hyppyri n. 300 m, Perhepuisto Laune n. 800 m, Mytäjäisten uimaranta n. 800 m, terveysasema n. 1,5 km, ydinkeskusta n. 1,7 km, Urheilukeskus (Salpausselkä) 1,7 km.
Lähin päiväkoti n. 800 m, Länsiharjun koulu n. 500 m, Salpausselän peruskoulu 1 km.

Lukuisia harrastusmahdollisuuksia lähialueilla
Liikenneyhteydet
Lahden matkakeskus 1 km, ydinkeskusta 1,7 km.
Linja-autoja menee jatkuvasti lähipysäkeiltä.
Näkymät
länsi, itä, etelä

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lahti

Asuinalueena Asemantausta, Lahti

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Timo Kupula

Hankekehitysjohtaja

Suomen Asuntoneuvoja | Asuntoneuvoja Uudistuotanto Oy

Suomen Asuntoneuvoja | Asuntoneuvoja Uudistuotanto Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.