OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Rovaniemi

Kerrostalo | 2h, kt, p

Kaartokatu 8 as, 3. kaupunginosa, Rovaniemi

Hinta

169 800 €

Koko

42,5 m²

Vuosi

2023

Tervetuloa upouuteen kotiisi Asunto Oy Rovaniemen Kardemummaan, joka seisoo ylpeänä omalla tontilla Kauppatorin tuntumassa. Viisikerroksisessa talossa on yhteensä 40 upeaa asuntoa, joiden koot vaihtelevat 26,5-64,5 neliömetrin välillä. Huoneistojen lämmityksestä huolehtii termostaatein ohjattava vesikiertoinen lattialämmitys, jonka lämmönlähteenä on kaukolämpö. Jokaisessa huoneistossa on myös oma lasikaiteinen parveke, jolta voit nauttia avarista näkymistä ympäröivään kaupunkiin. Kolmioissa ja 47-52 m² kaksioissa on lisäksi oma sauna, jossa voit rentoutua päivän päätteeksi. Taloyhtiön asukkaiden käytössä on monipuoliset palvelut, kuten kuivaushuone, väestösuoja, kaapeli-TV, asukasvarastot, ulkoiluvälinevarasto sekä valokuituyhteyden mahdollistava tietoliikenneverkko. Autollesi voit ostaa pihapaikan tai autotallin, jossa on lisätyönä mahdollisuus myös sähköauton hidaslataukseen. Kardemumman sijainti tarjoaa asukkailleen mahdollisuuden asua omassa rauhassa, mutta silti kaikkien palveluiden äärellä. Läheltä löydät mm. ruokakauppoja, kauppatorin, postipalvelut ja apteekin. Liikenneyhteydet ovat myös erinomaiset, sillä linja-autoasema ja rautatieasema ovat noin 500 metrin päässä. Tämä sijainti tarjoaa sinulle mahdollisuuden nauttia kaupungin sykkeestä, omassa rauhassa.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
523860
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, kt, p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
42,5 m²
Kokonaispinta-ala
42,5 m²
Kerrokset
4/5
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

50 940,00 €

Velkaosuus

118 860,00 €

Velaton hinta

169 800,00 €

Neliöhinta

3 995,29 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

148,75 € / kk

Pääomavastike

495,25 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

644,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Rahoitusvastike (lainan lyhennys + korko) 916,03 €/kk. Taloyhtiölainan korko on marginaali 1,15 % + 12 kk euribor (korko kuitenkin vähintään marginaalin suuruinen). Todellinen korko määräytyy kulloisenkin tarkastusajankohdan korkotason mukaan. Rahoitusvastikkeen laskennallisena korkona on käytetty 5 % korkoa 23 vuoden takaisinmaksuajalla (korkolaskelma tarkistettu toukokuussa 2023). Taloyhtiölainan laina-aika on yhteensä 25 vuotta, joista ensimmäiset 2 vuotta ovat lyhennysvapaita.

Vesiennakko 25 €/hlö/kk, tasaus kulutuksen mukaan. Oma tontti (ei tonttivuokraa hoitovastikkeessa). Kaukolämpö sisältyy hoitovastikkeeseen.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveke pohjoisen suuntaan. Parvekelaatat betonia, kaiteet metallirunkoisia lasikaiteita läpikuultavalla valkoisella lasilla.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Rakentajalta tilattavia maksullisia lisätöitä mm. parvekelasitus, ilmalämpöpumppu/viilennys sekä autotalleihin vesipiste ja hidaslataus sähköautoille.

Autotallien sähköisen nosto-oven leveys 2,6 m.

Parvekeikkuna on ns. antennilasia.
Lisätietoja kunnosta
Uusi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni. Rakennuksen runkona on paikalla valetut kantavat teräsbetoniset seinät ja välipohjat. Yläpohjarakenteena ovat teräsbetonilaatta ja puiset kattokannattajat. Ulkoseinien pintamateriaalina on pääosin muurattu tiili. Julkisivussa on tehosteena pieniä alueita valkoista julkisivulasia.
Pintamateriaali: Asuintilat: Lattiassa parketti, seinät maalattu. Kylpyhuone: Laatoitettu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, erillisuuni, keraaminen liesi, liesikupu (huoneistokohtainen ilmanvaihtosäätö), astianpesukone. Tilavaraus mikroaaltouunille.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, kääntyvä suihkuseinä, mukavuuslattialämmitys sähköllä. Tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Bitumihuopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Rovaniemi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
OP Koti Isännöinti, Tuula Heikkilä, p. 010 253 9200, tuula.heikkila@op.fi
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Kuivaushuone, väestösuoja, kaapeli-TV, asukasvarastot, ulkoiluvälinevarasto, laajakaistapalvelut mahdoll. tietoliikenneverkko
Taloyhtiön autopaikat

8 kpl, 20 kpl

Energialuokka
B (2018), E-luku 84, todistus voimassa 3.6.2031 saakka
Tontin koko
1 870 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Rovaniemen kaupunki

Asunto Oy Rovaniemen Kardemumma

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Piekkari n. 200 m, K-Supermarket Kauppatori K-Market Toriportti, kauppatori, R-kioski, Kotipizza n. 300 m. Kulttuuritalo Korundi n. 500 m. Uimahalli n. 800 m. Keskustaan kävellen noin 1 km. Koulut: Yliopiston harjoittelukoulu n. 700 m. Päiväkoti: Käpymetsän päiväkoti n. 300 m. Liikenneyhteydet: Linja-autoasema sekä rautatieasema n. 500 metrin säteellä

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Rovaniemi

Asuinalueena 3. Kaupunginosa, Rovaniemi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Rovaniemi

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Rovaniemi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.