Omakotitalo | 5h, k, rh, s, 2wc, khh, vh

Koskuenkatu 2, Talsoila, Forssa

Hinta

129 000 €

Koko

138 / 160 m²

Vuosi

1955

Ihanan tunnelmallinen koti Forssan keskustan ja palveluiden lähellä. Tässä kodissa suuremmankin perheen arki pyörii kolmessa kerroksessa sujuvasti. Tässä kodissa on tilaa ja väljyyttä! Keittiö ja ruokailutila nivoutuvat yhtenäiseksi valoisaksi tilaksi. Pintoja ja laitteita on uusittu vuosien varrella. Tämä on toimiva kokonaisuus, missä mahtuu kokkailemaan suuremmallakin porukalla. Myös olohuone nivoutuu tähän tilaan luontevasti suuren oviaukon myötä. Keskikerroksesta löytyy lisäksi kaksi reilun kokoista makuuhuonetta. Molemmissa on hyvin säilytystilaa. Toisen huoneen lisänä on vielä vaatehuone. Wc on oma söpö kokonaisuutensa ruusutapetteineen. Yläkertaan johtavat jykevät puurappuset. Sieltä löytyy kaksi reilun kokoista makuuhuonetta. Toinen huoneista kaipaa pientä pintaremonttia. Nyt yläkerrassa varastohuoneena toiminut tila muuntuu tarvittaessa vaikka etätyöpisteeksi tai leikkinurkkaukseksi. Yläkerran wc-tilassa mustan ja valkoisen liitto toimii tyylikkäästi. Vuonna 2006 remontoidut sauna-, pesu- ja kodinhoitohuonetilat löytyvät kellarikerroksesta. Alimmassa kerroksessa on runsaasti erilaista säilytystilaa. Vuonna 1955 valmistunut talo on vuosin myötä kokenut monenlaisia muutoksia. Alun perin tämä on ollut 2 eri perheen koti. Asuintilojen pinnoista on pidetty hyvää huolta ja niitä on kunnostettu vuosien aikana. Yli tuhannen neliön tontti antaa hyvät mahdollisuudet toteuttaa erilaisia puutarhaunelmia. Pihalta löytyy pieni varastorakennus erilaisten puutarhatyökalujen säilytykseen. Talon seinustalle on rakennettu katettu terassi missä voi viettää kesäpäivää porukalla, nauttia kylmistä juomista ja grilliherkuista. Tämä koti on muuttovalmis ottamaan vastaan seuraavan perheen. Sijainti on mitä loistavin. Kotiovelta on lyhyt matka harrastuksiin ja kauniille puistoreiteille ulkoilemaan. Turvallisen matkan päästä löytyvät koulut, päiväkodit ja muita palveluita. Keskustaan ja torille matkaa on alle kilometri. Tähän kotiin voit tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua asunnon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikan päällä. Soita tai laita viestiä ja sovitaan sinulle yksityisesittely. Eetu Moberg 050 917 5706 eetu.moberg@op.fi Myös muut välittäjämme ovat käytettävissäsi. Onko asuntosi vielä myymättä. Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
528430
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, rh, s, 2wc, khh, vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
138 m²
Kokonaispinta-ala
160 m²
Rakennusvuosi
1955
Käyttöönottovuosi
1955
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

129 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

225,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero: 225 €/v

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Päärakennukseen ei ole olemassa paikkansa pitäviä pohjapiirustuksia. Rakennuksen toteutus poikkeaa alkuperäisistä suunnitelmista.
Tehdyt remontit
1999 Patolevy ja salaojitus asennettu, liitetty kunnalisverkkoon
1999 Asuinkerroksen sähköistys ja öljykattila uusittu
2006 Käyttövesiputkisto on uusittu osittain (psh, khh, keittiö)
2006 psh, s, khh ja kellarin käytävät peruskorjattu vedeneristein
2006 Ikkunat ja ulko-ovet uusittu pääosin, kellarikerros ikkunoita ei ole uusittu.
2006 Lämmityspatterit pääosin uusittu
2006 Öljysäiliön puhdistus ja pinnoitus
2006 Sähköistys uusittu kokonaan kellariin ja yläkertaan sähkökeskuksineen
2012 Vesikatto maalattu ja piippu pellitetty, sekä asennettu räystäskourut ja -syöksyt ja kattoturvatuotteet.
2014 Sokkeli maalattu
2016 Öljysäiliö tarkastettu ja puhdistettu
2020 Öljypoltin on uusittu
2022 Savuhormit nuohottu
Energialuokka
  • E (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
öljy ja ilmalämpöpumppu. Sähköinen lattialämmitys kylpyhuoneessa. Öljypoltin vaihdettu 2020. Ilmalämpöpumppu asennettu 2023 keskikerrokseen.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Mineriitti verhoilu
Pintamateriaali: Keittiö: laminaatti, maali/tapetti/laatta. Olohuone: parketti, maali/tapetti. Makuuhuone 1: laminaatti, tapetti/maali. Makuuhuone 2: laminaatti, maalattu lasikuitutapetti. Makuuhuone 3: laminaatti, tapetti/puupaneli. Kodinhoitohuone: laatta, maalattu lasikuitutapetti. Sauna: laatta, puupaneli. Kylpyhuone: laatta, laatta. Wc: vinyyli, maali/tapetti. Makuuhuone 4: laminaatti, tapetti. Wc yläkerta: laatta, maali/laatta.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, liesitaso, keraaminen liesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone uusittu 11/2023, irralliset saarekkeet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc 2 kpl, suihku, peilikaappi, pesukoneliitäntä khh, lattialämmitys sähköinen kph, kiinteät valaisimet, Narvin vesipata (puulämmitteinen).
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
61-8-226-10
Tontin pinta-ala
1 254 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Tontin nimi
, 226:10
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Forssan kaupunki / rakennusvalvonta
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 1955.
Lisätietoja kaavoituksesta: Forssan kaupunki / kaavoitus

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Forssa

Asuinalueena Talsoila, Forssa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Forssa

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Forssa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.