OP Koti Uusimaa Oy LKV, Porvoo

Kerrostalo | 2 h, kt

Amiraalintie 4 A36, Söderkulla, Sipoo

Hinta

207 639,65 €

Koko

46 m²

Vuosi

2023

Uudistuotantoa Söderkullasta! Taloyhtiön toisessa kerroksessa terveysasema ja neuvola. Katutasossa R-kioski ja apteekki. Tien toisella puolella päivittäistavarakaupat. Kohde on yhtiölainoitettu Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille. Huoneisto A 36 on vuokrattu. Sopii sijoittajalle ja on myös irtisanottavissa omaan käyttöön. Huoneistoon pääsee tutustumaan varaamalla oman esittelyajan 050 452 5654 / Kristiina Rakentaja Betoco Asunnot Oy.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
529449
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2 h, kt
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
46 m²
Kokonaispinta-ala
46 m²
Kerrokset
Ylin kerros
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

82 659,77 €

Velkaosuus

124 979,88 €

Velaton hinta

207 639,65 €

Neliöhinta

4 513,91 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

181,70 € / kk

Pääomavastike

377,97 € / kk

Erityisvastike

101,20 € / kk

Tontin vuokravastike

101,20 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

660,87 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Kun rakennus on valmistunut, maksetaan v. 2023-2024 pelkästään rahoituksen korkoa, joka on tässä huoneistossa 377,97 €/kk. 1.1.-31.12.2025 maksetaan rahoitusvastikkeen lisäksi lyhennystä. Rahoituslaina on maksettavissa kokonaisuudessaan pois, kun huoneisto luovutetaan osakkaalle tai tulevan yhtiöjärjestyksen mukaisesti kaksi kertaa vuodessa. Jos tonttiosuutta ei lunasteta, jatkuu tonttivastikkeen maksu kuukausittain.

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Osakkailla on oikeus maksaa huoneistokohtainen osuus 3§:ssä tarkoitetun tontin lunastushinnasta yhtiölle kerran vuodessa.

Vesimaksun suuruuden määrittelee yhtiöjärjestyksen mukaan yhtiön hallitus käyttäen perusteena huoneistokohtaista vedenmittausta. Hallitus määrää yhtiöjärjestyksen mukaan ennakkoon perittäväksi maksun veden kulutuksesta (vesivastikkeen) asuinhuoneistossa ja liiketilassa asuvien henkilöiden lukumäärään perustuen. Ennakkolaskutus tasataan kerran vuodessa toteutuneen kulutuksen mukaiseksi.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekeovet ovat tehdasmaalattuja, lasiaukollisia puu-alumiiniovia. Parvekekaiteet ovat metalli- ja lasirakenteisia.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Lisätietoja kunnosta
Uusi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni. Ulkoseinät on rakennettu teräsbetonisista sandwich-elementeistä, 1. kerros pesubetoni, muuaall julkisivuilla rappauspinta. Välipohja ontelolaattaa. Yläpohjassa ontelolaattaa, teräsristikkorakenteet, keskiosalla bitumikermikate ja torniosassa pelti. Lämmöneristeenä suulakepuristettu polystyreeni ja ullakkokerroksissa polyuretaanieriste.
Pintamateriaali: Keittiö: Lattiat lautaparkettia, seinät maalattu ja katto ruiskumaalattu.Kaappien ja tason välitila sisustuslevyä. Olohuone: Lattiat lautaparkettia, seinät maalattu ja katto ruiskumaalattu. Kylpyhuone: Lattiat ja seinät laattaa, katto paneelia. Eteinen: Lattia lautaparkettia, seinät maalattu ja katto kipsilevy/ruiskutasoitus/maalaus.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, erillisuuni, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Keittiön ja muiden huoneiden kalusteet varustetaan maalatuilla MDF-ovilla. Keittiöissä/keittotiloissa on laminaattitaso, johon on upotettu allas. Keittiöissä ylä- ja alakaappien välitilaa laitetaan välitilasisustuslevy. Kipsilevyrakenteiset alakatot ja kotelot tasoitetaan ja maalataan.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilit, kaapit, allaskaappi, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. Pesuhuoneissa on peili sekä allaskaappi. Suihkuihin asennetaan lasiseinäke. Asunnon pesuhuoneessa tai kodinhoitohuoneessa on pyykinpesukoneliitäntä. Lisäksi pesuhuoneissa on peili ja allaskaappi.
Säilytystilojen kuvaus
irtaimistovarastokomero
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
bitumikermikate
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Sipoon Amiraali +
Isännöitsijän yhteystiedot
Oiva Isännöinti Oy/Ulla Alapere
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, siivoushuone
Taloyhtiön autopaikat

19 kpl, 10 kpl

Energialuokka
B (2018), Energiatodistus päivätty 14.9.2020
Tontin koko
1 953 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Sipoon kunta, 09 2353 6000
Tontin vuokra
61 243,98 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Mivi Capital Oy
Palvelut
Palvelut: Söderkullan keskusta kauppoineen ja palveluineen. Koulut: Ala-aste ja yhtenäiskoulu. Päiväkoti: Suomen- ja ruotsinkieliset päiväkodit, Sipoon kunnassa myös erinomaiset kielikylpypäiväkodit. Ympärillä on monipuoliset ja luonnonläheiset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Uudenkarhea tekonurmikenttä ja koulun pihan lähiliikuntapaikka ovat kivalla etäisyydellä. Söderkullassa on talvisin hyvät hiihtomahdollisuudet ja sieltä löytyvät myös uudet kuntoportaat. Liikenneyhteydet: Bussit, metroliittymälle noin 15 minuutin ajomatka.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Sipoo

Asuinalueena Söderkulla, Sipoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kristiina Anttila

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, IAT

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Porvoo

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Porvoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.