OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Lomahuoneisto | 2h, k, sa, kh, et

Kuntoraitti 2 A, Rokua, Utajärvi

Hinta

47 000 €

Koko

41,6 m²

Vuosi

1984

Siistikuntoinen päätyuoneisto erinomaisella paikalla Rokuan Kuntokeskuksen vieressä, hyvien palveluiden ja virkistäymismahdollisuuksien äärellä. Valmistunut 1984. Takaterassilta upeat näkymät mm. Ahveroinen järvelle päin !

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
533664
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, k, sa, kh, et
Huoneita
Kaksio
Asuintilojen pinta-ala
41,6 m²
Kokonaispinta-ala
41,6 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1984
Käyttöönottovuosi
1984
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

47 000,00 €

Velaton hinta

47 000,00 €

Vastike

Hoitovastike

158,08 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

158,08 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Sähkö ja vesi kulutuksen mukaan. Varainsiirtovero 1,5 % velattomasta hinnasta maksaa ostaja kaupanteossa. Kylmävesimaksu 5,50 €/m3.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Rokuan Kuntokeskuksen vieressä näppärä päätyhuoneisto. Takaterassilta ja piha-alueelta upeat näkymät ! Rokua ympäristöineen antaa erinomaiset ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet. Yhtiössä on mietinnän alla alaohjuspuiden kengitys, ollut hajuhaittaa sisäilmassa, jonka kuntotarkastaja oli kirjannut raporttiinsa, katso tämän kohden lisätiedot yhtiön remonttiosiosta. Yhtiössä on uusittu takaovet ja tämän huoneiston omistaja on maksunut ko. ovikustannuksen jo pois.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Siistikuntoinen huoneisto
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Puurunko ja tiili/puuverhous.
Pintamateriaali: Keittiö: laminaattilattia, seinät ässätex/maali, panelikatto. Olohuone: parkettilattia, seinät ässätex/maali, panelikatto. Makuuhuone 1: parkettilattia, seinät ässätex/maali, panelikatto. Sauna: laattalattia, seinät paneli, panelikatto. Eteinen: laminaattilattia, seinät ässätex/maali, panelikatto. Tuulikaappi: laminaattilattia, seinät ässätex/maali, panelikatto.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, sähköliesi, astianpesukone, kaapistot valkeat mdf-pintaiset ovet, kiinteät valaisimet. Keittiön kaapistot on uusittu vuonna 2007.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, suihku, peilit, lattialämmitys kh:ssa, kiinteät valaisimet. Sauna ja kylpyhuone on uusittu vuonna 2005. Saunan paneliseinät sävytetty vuonna 2020 ja samalla uusittu saunan lauteet.
Säilytystilojen kuvaus
Irtainvarasto, komerot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Peltikate uusittu 2017.
Taloyhtiön nimi
Kiinteistö Oy Ahveroinen
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta Oy, p. 010 228 8855.
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Huoneistokohtaiset varastot
Tehdyt remontit
Sadevesirännien uusinta etupihan puoleiselle osalle 2009. Vesirännien ja syöksytorvien uusiminen takapihann puoleiselle katon osalle 2011. Huoneistokohtaisten tuloilmventtiilien asentaminen 2011. Terassin lattioiden ja väliaitojen kunnostaminen 2012. Jatekatoksen hantkinta 2013. Tuuletusventtiilien asennus ulkovarastoihin 2013. Kivijalan viereisten maa-ainesten vaihto sepeliin 2014. Huippuimureiden toiminnan tarkistukset 2014. Vesipisteiden tarkistukset 2015. B-talossa varastojen väliseinät vaihdettu vanereihin 2015. Rakennustekniset tutkimukset hajuhaittojen kartoittamiseksi, Entavision 2016. Vesikatteen uusiminen, lumiesteet, sadevesikourut ja syöksytorvet uusittu 2017. Ulkoseinien osittaiset rakenneavaukset, eristeiden vaihdot ja kengitys 2017.Huoneistokohtaisten vesisulkujen ja -mittareiden asentaminen kaikkiin huoneistoihin 2019. Korvausilmaventtiilien lisääminen 2019. Ovien edustojen kallistusten parantaminen ja laatoituksen uusiminen 2020. Ulko-ovien uusinta kesä 2022 ja tämän nyt myytävänä olevan huoneiston osalta ulko-oven uusimisesta tuleva kustannus on jo maksettu. Vuoden 2022 aikana on yläpohjaan lisätty tuuletusaukot, Led-valot pihalle, A 6 kalllistukset korjattu ja rännit puhdistettu. Terassi ovet uusittu 2023.

Kunnossapitotarveselvitys: - päädyn tiiliverhouksen kiinnitys, huoltomaalauksia tarpeen mukaan, talon varaston seinän korjaaminen 2021-2022. Hallitus on päättänyt, mahdollisista hajuhaitoista otetaan erikseen näytteet huoneistokohtaisesti ja kengityksiä tehdään tulosten perusteella tarvittaessa huoneistokohtaisesti. Kengityskorjauksille on laadittu tarvittavat piirustukset/rakennusluvat.. Asunnon remontit: Sauna ja kylpyhuone uusittu 2005. Saunan panelit sävytetty 2020 ja samalla uusittu saunan lauteet. Sisätilaremonttia tehty 2007, tällöin uusittu paljeovi sekä asennettu eteiseen ja keittiöön laminaattilattiat. Keittiön kaapistot ja huoneistossa olevat komerot uusittu 2007.
Energialuokka
D (2018), Voimassa 31.5.2023 saakka.
Tontin koko
10 000 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Utajärven kunta
Tontin vuokraaja
Rokuan Terveys- ja kuntouttamissäätiö
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2035

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Utajärvi

Asuinalueena Rokua, Utajärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pekka Hamari

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.