Suomen Metsät Kuntoon LKV

Metsätila

Naulalantie 84, Puolanka

Hinta

465 000 €

Tila

-

Metsä

-

Myynnissä kaksi kookasta metsätilaa Puolangalta. Tilat myydään yhtenä kokonaisuutena. Tilat sijaitsevat noin 1-2 kilometrin säteellä toisistaan. Pinta-alaltaa erinomainen kokonaisuus, jossa löytyy hyvin puustoa.Taimikonhoitotöitä on noin 21 ha, joista 9,5 ha on kiireellisiä. Tieverkosto tiloilla on kohtuullinen ja molemmille tiloille tie menee joko perille tai kohtuullisen lähelle. Tilalla sijaitsee vanha asuinrakennus, joka on ollut loma-asuinkäytössä ja sen lisäksi vanha navetta, talli ja kaksi aittaa. Asuinrakennus myydään asuinkelvottomana ja muut rakennukset purkukuntoisina. Niille ei katsota olevan kaupan yhteydessä arvoa. Tilojen yhteenlaskettu kokonaispuusto vuonna 2023 on 15093 m³, eli keskimäärin 95 m³/ha metsätalousmaalla Tukkipuuta yhteensä: 3877 m³ , eli 26 % tilan kokonaispuustosta. Kuitupuuta yhteensä: 10252 m³ , eli 68 % tilan kokonaispuustosta. Muuta runkopuuta yhteensä: 963 m³ , eli 6 % tilan kokonaispuustosta. Tee tarjous lisätietolinkin kautta löytyvän kohdesivun kautta, josta löydät myös liitetiedostoja metsätiloihin liittyen. Kauppaan liittyvät kulut ostajalle: kauppahinta, varainsiirtovero (3 % kauppahinnasta), lainhuudatusmaksu 161 €, kaupanvahvistajanpalkkio 128 € tai MML:n kiinteistövaihdannan asiointimaksu (sis. lainhuudatusmaksun) 221 €. Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä tarjouksen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
53484014
Sijainti
Tyyppi
Metsätila (kiinteistö)

Hinta

Myyntihinta

465 000,00 €

500 195,00 €

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
620-406-30-2 & 620-406-12-2
Tontin nimi
Lamminvaara ja Takalo

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Puolanka

Asuinalueena Puolanka

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jyrki-Pekko Kinnunen

metsäasiantuntija, LKV, julkinen kaupanvahvistaja

Suomen Metsät Kuntoon LKV

Suomen Metsät Kuntoon LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.