OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Paritalo | 5h + k + kph + s + wc + vh + käyt.ul.

Pahaniemenkatu 75 as, Pahaniemi, Turku

Hinta

248 000 €

Koko

115 / 125 m²

Vuosi

1998

Tilava paritalohuoneisto rauhallisella sijainnilla OP Koti tuntee Pahaniemen! Neljän makuuhuoneen kaksitasoinen 1998 valmistunut paritaloasunto etsii uusia asukkaita. Asunnossa ja taloyhtiössä on suoritettu kunto- ja kosteuskartoitus vuonna 2023. Kartoitus suoritettiin myytävässä asunnossa siäpuolisesti ja ulkoisesti kartoitettiin koko taloyhtiön rakennus. Raportin mukaan rakennus on rakentamisajankohdalleen tyypillinen. Merkittävimmät toimenpiteitä vaativat havainnot liittyvät muun muassa tiilikatteen pinnoittamiseen. Pesutilojen pinta puolisessa kosteuskartoituksessa ei todettu kohonneita pintakosteusmittauslukemia pesuvesialueella. Raportti on saatavissa välittäjältä. Tämä paritaloasunto sijaitsee hienolla paikalla Pahaniemessä. Omalla autolla Turun ydinkeskusta on alle kymmenen minuutin ajomatkan päässä. Julkiset kulkuyhteydet toimivat myös erinomaisesti ja kulkeminen on vaivatonta. Paritalo on asunto-osakeyhtiömuotoinen, jolloin mahdollinen varainsiirtoverosi on vain kaksi prosenttia. Asunto sijaitsee talon puistonpuoleisessa päädyssä, joten täältä löytyy omaa rauhaa. Taloyhtiön oma tontti on reilun kokoinen ja rajoittuu kaupungin puistoalueeseen. Tontin jylhät kalliot ja korkeuserot luovat kontrastia tontilla, mutta niiden ansiosta tontti on myös suhteellisen helppohoitoinen. Asunnon tilat ovat mukavasti kahdessa tasossa. Alakerrassa on tilava olohuone, sopivan kokoinen keittiö, yksi makuuhuone sekä wc. Olohuoneen takka tuo tunnelmaa pimeneviin talvi-iltoihin, mutta auttaa myös lämmityskulujen hallinnassa, kuten myös vuonna 2020 asennettu ilmalämpöpumppu. Yläkerrassa on lisäksi kolme makuuhuonetta, vaatehuone sekä kylpyhuone saunoineen. Grillauskaudella olohuoneen viereinen terassi pääsee myös oikeuksiinsa. Koulutaival alkaa täällä Aunelan koulussa, joka on alle kilometrin etäisyydellä. Gatorade Center ja Messukeskus lukuisine tapahtumineen ovat täällä myös lyhyen kävelymatkan päässä. Ruissalon upeat ulkoilumaastot ovat niin ikään lähietäisyydellä. Länsikeskuksenkin lukuisten palveluiden äärelle täältä on helppo kulkea. Kuulostaako tämä uudelta kodiltasi? Tule ja ihastu! Kirsi Kivimäki, p.050 4783158 tai kirsi.kivimaki@op.fi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
542869
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + kph + s + wc + vh + käyt.ul.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
115 m²
Kokonaispinta-ala
125 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1998
Käyttöönottovuosi
1998
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

248 000,00 €

Velaton hinta

248 000,00 €

Neliöhinta

2 156,52 €/m²

Vastike

Hoitovastike

200,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

200,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Vesi ja sähkö laskutetaan kulutuksen mukaan.
Kokonaissähkönkulutuskustannus on vuonna 2022 (12 kk) ollut 2 144 euroa, sisältäen sähköenergiamaksut perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla 2022 ollut 14 757 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön sekä auton päivittäisen latauksen. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.
Mikäli osakeluettelo on huoneistotietojärjestelmässä, vastaa ostaja omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista ja osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Koilisen suuntaan
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: lattia laatoitettu, seinät maalattu, katto maalattu. Olohuone: lattia pyökkiparketti, seinät tapetoitu (ikkunan seinä maalattu), katto maalattu. Makuuhuone 1: lattia muovimatto, seinät maalattu, katto maalattu. Makuuhuone 2: lattia laminaatti, seinät tapetoitu (ikkunan seinä maalattu), katto maalattu. Makuuhuone 3: lattia laminaatti, seinät tapetoitu (ikkunan seinä maalattu), katto maalattu. Kodinhoitohuone: lattia laatoitettu, seinät laatoitettu, katto maalattu. Sauna: lattia laatoitettu, muuten kautaaltaan paneloitu. Kylpyhuone: kauttaaltaan laatoitettu, katto paneloitu. Eteinen: lattia laatoitettu, seinät maalattu, katto maalattu. Makuuhuone 4: lattia laminaatti, seinät tapetoitu (ikkunan seinä maalattu), katto maalattu. Rappuset/osittain eteinen: seinät lasikuitutapetti. Yläaula: lattia parketti, seinät lasikuitutapetti, katto maalattu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, lattialiesi, keraaminen liesi, liesituuletin, mikroaaltouuni integroitu, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc (khh), suihku x 2, suihkuseinä, peilit ph, peilikaappi khh, kaapit, allaskaappi khh, pesukoneliitäntä khh, lattialämmitys khh + ph + s + k, kiinteät valaisimet. vesiallas kiukaassa
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Jukka Karppinen
Huolto
Osakkaat
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, mahdollisuus autopaikkaan
Tehdyt remontit
ulkoseinien huoltomaalaus 2017, kiinteistön väliaita uusittu 2017, sähkölukuot ulko-oviin 2017, kiinteistön takapihan aita uusittu 2022, ilmanvaihdon puhdistus 2022, Kuntokartoitus; koko rakennuksen ulkopuoli , as 2 myös sisältä 2023, nuohous vuosittain. Asunnon remontit: Huoneistossa: mh ja oh pinnat uusittu 2020, keittiön kaappien ovet maalattu, tasot uusittu, hanat uusittu 2020, khh hanat ja allas uusittu 2019, pesuhuoneen suihkut uusittu 2019, ilmalämpöpumppu asennettu 2020, kettiön kodinkoneet uusittu 2018, liesituuletin uusittu 2021
Tulevat remontit
Suunnitellut: Kunnossapitotarveselvitys:
- 2024-2025: Lämminvesivaraajien uusiminen
- 2024-2025: Salaojien kuvaus
- viiden vuoden sisällä: Rakennuksen katon tiilikatteen pinnoitus
Energialuokka
D (2018), Viimeinen voimassaolopäivä 28.8.2033
Tontin koko
1 507 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Turun kaupunki

Asunto Oy Turun Puistokallio

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: ruokakauppa: Sale Jyrkkälä, posti: K-citymarket Länsikeskus, kirjasto: Aunelan kirjasto, terveysasema: Pansion terveysasema. Koulut: Aunelan koulu. Päiväkoti: Vienola, Härkämäki. Gatorade Center lähellä. Liikenneyhteydet: Föli (32, 12, 42), hyvät omalla autolla

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Pahaniemi, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kirsi Kivimäki

Kiinteistönvälittäjä LKV, KiAT

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.