OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Omakotitalo | Oh, k, rkt, 4mh, sa, 2kh, khh, pukuh, yläaula, parvekeet

Virventie 17, Syöte, Pudasjärvi

Hinta

496 000 €

Koko

203,2 m²

Vuosi

2003

Tilava, laadukas ja toimiva kokonaisuus huippupaikalla. Päärakennus n. 203 m2 ja valmistunut 2002. Keittiössä leivinuuni, olohuoneessa takka ja rkt:ssä ilmalämpöpunppu. Upea lasitettu 72 m2:n takaterassi, täällä poreallas. Oma tontti 8960 m2 ja käytössä oma lampi ! Piharakennus n. 76 m2, jossa tilava läpiajettava 2003 valmistunut autotalli, kaksi varastoa ja liiteri. Lisäksi pihasauna ja grillikota. Sopii ympärivuotiseen käyttöön, kohteen status asuinkäyttö ! Kysy lisätietoja ja varaa esittely !

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
543299
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh, k, rkt, 4mh, sa, 2kh, khh, pukuh, yläaula, parvekeet
Asuintilojen pinta-ala
203,2 m²
Kokonaispinta-ala
203,2 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2003
Käyttöönottovuosi
2003
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

496 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

860,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö ja vesi kulutuksen mukaan. Varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta maksaa ostaja (ei ensiasunnon ostaja).
Kiinteistövero: ollut noin 860 euroa per vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Tilava, hyvä ja toiminnallinen kokonaisuus erinomaisella ja rauhallisella paikalla, pihamaalta näköyhteys eturinteille ja matkaa kohteesta eturinteille teitse noin yksi kilometri. Hyvin suunnitellut pohjaratkaisut sekä kattava varustetaso, kohde myydään pääosin varusteineen ja kalusteineen. Olohuoneessa ja ruokailutilassa korotetut katot, korkeus noin 7 metriä.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Ruokailutilaan asennettu ilmalämpöpumppu, merkki Mitshubishi Electric. Avustavina lämmitysjärjestelminä toimii olohuoneen varaava takka ja keittiön leivinuuni.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Pyöröhirsi ja puu. Höylähirsirunko 220 mm, sisäpuolelle villaeristys 100 mm, eristyksen päälle levytys ja levytyksen päälle hirsipaneli.
Pintamateriaali: Keittiö: laattalattia, seinät hirsipaneli, panelikatto. Olohuone: laattalattia, seinät hirsipaneli, panelikatto. Makuuhuone 1: laattalattia, seinät hirsipaneli, panelikatto. Makuuhuone 2: laattalattia, seinät hirsipaneli, panelikatto. Kodinhoitohuone: laattalattia, seinät hirsipaneli, panelikatto. Sauna: laattalattia, seinät paneli, panelikatto. Kylpyhuone: laattalattia, seinät laatta, panelikatto. Eteinen: laminaattilattia, seinät hirsipaneli, panelikatto. Wc: laattalattia, seinät laatta, panelikatto. MH 3 ja 4: lautalattia, seinät hirsipaneli, panelikatto. Yläaula: lautalattia, seinät hirsipaneli, panelikatto. Yläkerran kylpyhuone: laattalattia, seinät laatta, panelikatto.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin, leivinuuni, astianpesukone, kaapistot vaaleat mdf-pintaiset ovet, kiinteät valaisimet. Tilava ja toiminnallinen keittiö.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna ikkunallinen ja saunassa muotolauteet, sähkökiuas vuolukivikiuas, kylpyhuone ikkunallinen ja kaksi suihkua, erillinen wc, suihku, suihkukaappi yläkerran kylpyhuoneessa, poreallas terassilla, peilikaappi Yläkerran kh:ssa ja alakerran wc:ssä, kaapit, pesukoneliitäntä khh:ssa, lattialämmitys alakerta kauttaaltaan. Pukuhuoneen yhteydessä wc-istuin ja samoin kuin yläkerran kylpyhuoneessakin eli käytännössä käytössä kolme wc:tä. Saunan ja sen yhteydessä olevassa kylpyhuoneessa kivirunkoisest seinät.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto, komerot
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa. Palahuopakate.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
615-408-23-40
Tontin pinta-ala
8 960 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
AHONLAITA, 23:40
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 300 m². Kaavamerkintä AO II ja rakennusoikeus 300 m2.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), rakennuslupa. Asemakaava. Pudasjärven kaupungilta voi tiedustella kohteen lisärakennusoikeudesta.
Lisätietoja kaavoituksesta: Pudasjärven kunta
Rakennukset
Vuonna 2002 rakennettu pyöröhirsinen (vahvuus 220 mm) noin 77 m2:n piharakennus, jossa kahden auton läpiajettava talli, kaksi huonetta ja liiteri, tallin osalla kolme nosto-ovea joista yksi sähkötoiminen, tallissa ja huoneissa sähkötoiminen lattialämmitys, tallin puolella myös voimavirta. Vuonna 2010 rakennettu noin 18 m2:n pyöröhirsinen saunarakennus, jossa sauna/pesuhuone. saunatupa ja terassi, rakennus on tehty betonilaatan päälle, rakennukseen on vedetty sähköt tuvassa sähköpatteri ja saunassa on puukiuas . Tontilla on vuonna 2006 rakennettu grillkota (ns. mutterimalli), rakennus on puurunkoinen, rakennukseen on vedetty sähköt, rakennukseessa on Kotakeittiö ja huuva. Pihasaunan ja grillikodan välissä on tilava patio, tältä patiolta laskeustuu kulkusilta laiturille oman lammen rannalle.
Ranta
  • Rannan tyyppi: Lampi
  • Tilalla oma lampi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Pudasjärvi

Asuinalueena Syöte, Pudasjärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pekka Hamari

Kiinteistönvälittäjä, LKV

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

OP Koti Pohjoinen Oy LKV, Isokatu 14

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.