T2H Rakennus Oy | Ihania koteja

Paritalo | 3h, k, kph, s, terassi, piha

Padisentie 19, Ylästö, Vantaa

Hinta

340 834,40 €

Koko

70 m²

Vuosi

2024

Viihtyisä paritalokolmio Ylästöstä! Tämän paritaloasunnon yli kolmen metrin huonekorkeus sekä isot, kevätvaloa tulvivat, ikkunat tekevät tästä kodista erittäin avaran ja valoisan. Tilava ja viihtyisä olohuone jatkuu takapihalle omalle terassille ja vehreälle pihamaalle. Energiatehokas vesikiertoinen lattialämmitys tarjoaa asumismukavuuden lisäksi lähes rajattomat sisustusmahdollisuudet, kun pattereita ei tarvita. Tässä ihanassa kodissa on: -Yksitasoinen paritalo omalla pihalla -Maalämpö ja vesikiertoinen lattialämmitys -Isot, lähes lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat -Yli kolmen metrin huonekorkeus -Oma sauna -Mahdollisuus lunastaa tontti omaksi -Ainutlaatuinen sijainti Vantaan Ylästössä Asunto Oy Vantaan Kaste: -15 asuntoa -Muuttovalmis syyskuu 2024 -Asuntokohtainen valinnainen vuokratontti -Avo- sekä katospaikkoja myytävänä Kasteen ihanat kodit rakentuvat aivan Helsingin kupeeseen, Vantaan Ylästöön, joka on Vantaan arvostetuimpia alueita. Alueen upeiden maisemien ja luontokohteiden lisäksi läheltä löytyy myös Jumbon ja Tammiston laaja palvelutarjonta. Liikenneyhteydet ovat sujuvat niin omaa autoa kuin julkista liikennettä käytettäessä. Autolla hurautat Helsingin keskustaan vaivaisessa 25 minuutissa ja Helsinki-Vantaan lentokentälle alle 10 minuutissa. Tervetuloa paikan päälle ihastumaan! Lisätiedot ja esittelyt: Lauri Takala, 040 5025676, lauri.takala@t2h.fi. Soita tai laita viestiä ja sovitaan esittelyt sinulle sopivaan aikaan! Ilmoituksessa esitettävät kuvat ovat valokuvia vastaavanlaisesta asunnosta.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
su 28.4. 14:30 - 15:00

Esittely pidetään naapuriyhtiön sisustetuissa esittelyasunnoissa osoitteessa Padisentie 20, 01690 Vantaa.

Esittelijänä Lauri Takala

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
54386043
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, kph, s, terassi, piha
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
70 m²
Kokonaispinta-ala
70 m²
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2024
Vapautuminen
30.9.2024.
Arvioitu valmistuminen 30.09.2024.

Hinta

Myyntihinta

102 250,32 €

Velkaosuus

238 584,08 €

Velaton hinta

340 834,40 €

Neliöhinta

4 869,06 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

287,00 € / kk

Pääomavastike

950,52 € / kk

Tontin vuokravastike

218,40 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 455,92 € / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Asunnossa on terassi.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Maalämpö
Lämmönjakotapa: Vesikiertoinen lattialämmitys
Lisätietoa asunnon lämmityksestä: Maalämpö, vesikiertoinen lattialämmitys
Taloyhtiön nimi
Rakennuttaja
T2H Rakennus Oy
Energialuokka
B (2018)

As Oy Vantaan Kaste

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Ylästön koulu (etäisyys n. 1.23 km), Kartanonkosken koulu (etäisyys n. 3 km), Ylästön koulu n. (etäisyys n. 1.23 km), Kartanonkosken koulut (etäisyys n. 3 km), Useampia alueella (etäisyys n. 0.5 km), K-Market Ylästö (etäisyys n. 1.23 km), Alepa Kartanonkoski (etäisyys n. 3 km), K-Market Ylästö (etäisyys n. 1.23 km)

Tolkinkylän ratsastuskoulu 350 m / Ylästön Kotiseututalo 260 m / Pointin kirjasto 2,5 km / Backaksen kartano 1,8 km / Pitkäkosken ulkoilumaja 2,6 km / Kartanonkosken urheilupuisto 2,5 km / Tammiston luonnonsuojelualue 2,8 km / Haltialan kotieläintila ja ulkoilualue 7,7 km
Liikenneyhteydet
Hämeenlinnanväylää ja Tuusulanväylää pitkin pääsee kätevästi liikkumaan autolla ja vilkkaasti liikennöivät bussit vievät mm. Helsinkiin, Tikkurilaan tai lentoasemalle. Lähimmälle bussipysäkille on matkaa 200m, Aviapoliksen juna-asemalle 3,8 km ja lentoasemalle 6,6 km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Ylästö, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Lauri Takala

T2H Rakennus Oy | Ihania koteja

T2H Rakennus Oy | Ihania koteja

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.