OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

Paritalo | 4h, k, kph, s, erillinen wc, var / tekn

Taaninontie 15 A 1, Peltola, Järvenpää

Hinta

325 000 €

Koko

80 / 96 m²

Vuosi

2023

Kauniista talosta uusi paritaloasunto tien päätytontilta. Peltola on rauhallinen, lapsiperheiden suosima pientaloalue. Anttilan koulu on kävelymatkan etäisyydellä ja päivittäispalveluista suosittu, viihtyisä isohko K-market. Talon tontti rajautuu pieneen metsäpalstaan jolle ulottuu talvisin Terhola-Paavonpolun yhdyslatu. Kävelymatkan etäisyydellä on Paavonpolun kuntorata josta löytyy niin laavu, mahtavat pulkkamäet kuin lähiliikuntapaikatkin. 2023- valmistunut talo on laadukkaasti tehty ja itsessään jo kaunis näky. Kompaktiin 80 neliömetriin on saatu rakennettua tarpeeksi tilaa lapsiperheitä ajatellen: pienimpäänkin makuuhuoneeseen jää hyvin tilaa lasten sängylle ja kirjoituspöydälle. Kaappitilaa on jokaisessa huoneessa ja lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tuovat luonnonvaloa sisään. Huoneiston kattokorkeus on noin 3 metriä joka itsessään luo jo tilan tuntua. Skandinaavisen kaunis, vaalea ja arjessa käytännöllinen vinyylilattialankku ulottuu koko huoneistoon ja on nappivalinta niin lapsiperheille kuin lemmikin omistajillekin. Novartian keittiö on laadukas ja hyvännäköinen, laadukkaat kodinkoneet tuovat lisänsä arjen toimivuutta ajatellen. Arjen pyörittämistä helpottaa lisäksi kaksi wc:tä, kodinhoitohuone ja runsaat varastointitilat (2 varastoa.) Tälle huoneistolle kuuluu KAKSI autopaikkaa joiden lämpötolppiin on mahdollista lisätä sähköauton latausvaraus. Talo lämpeää sähköllä ja on varustettu energiasäästeliäällä poistoilmalämpöpumpulla. Tehokas poistoilmalämpöpumppu on varustettu tuloilman jäähdytyksellä, eli kotiin saa kuumimmillakin kesäpäivillä 8 astetta viileämpää sisäilmaa. Moderni järjestelmä on etäohjattava (huom mökkeilijät ja reissuilta kotiin palaavat!). Ihana, uuden tuoksuinen kokonaisuus jossa on rakentaessa osattu ajatella ihan sitä oikeaa, rehellistä arkielämää. Sovitaan näyttö ja mennään katsomaan paikan päälle, lisäkyssäreitä voi kysyä Sannilta: Sanni Leskinen Kiinteistönvälittäjä LKV OP Koti Uusimaa 044 7399803 sanni.leskinen@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
547230
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, kph, s, erillinen wc, var / tekn
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
80 m²
Kokonaispinta-ala
96 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

325 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Sähkö: arvio n. 10000 kWh/v. . Käyttökulut eivät ole vielä tiedossa. Kiinteistömuotoinen paritalo, omistajat maksavat itse kiinteistöveron, vakuutukset, lämmityksen, vesimaksut ja muut kulut käytön mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Käyttöönottotarkastus on suoritettu.
Lisätietoja kunnosta
Uusi
Energialuokka
  • B (2018)
  • Todistuksen laatimispäivä 29.10.2021 ja viimeinen voimassaolopäivä 29.10.2031
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumppu. Poistoilmalämpöpumppu: Nilan kaksinkertaisella lämmöntalteenotto kennolla. Varustettu jäähdytyksellä.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin integroitu, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone integroitu, kaapistot, kiinteät valaisimet. Keittiötasot ovat laminaattipintaiset, väri mallistosta valintasi mukaan. Lisävarusteena saatavilla kivitasot. Kodinkoneet Electrolux/AEG.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Vesikate lukkosauma pelti.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Järvenpää toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
186-12-1281-1
Tontin pinta-ala
1 418 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Määräosa
Tontin nimi
, 1281:1
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 354,5 m².
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 12.1.2022. Järvenpään kaupunki
Lisätietoja kaavoituksesta: Järvenpään kaupunki
Palvelut
Palvelut: Uimahalli ja urheilutalo 2km. Citymarket ja Tokmanni 3km. Järvenpään keskustan kattavat palvelut 3,8km. Viihtyisä, isohko lähikauppa K-Market Peltola 1km. Koulut: Anttilan koulu 700m, Koivusaaren koulu 2km, Järvenpään lukio 2,5km. Päiväkoti: Useita päiväkoteja alueella 2 kilometrin säteellä. Jokaisella asunnolla on 2 autopaikkaa lämmitystolpalla varustettuna. Lämmitystolpat on varutettu 3 vaiheisella sähkönsyötöllä. Tähän saa liitettyä 11kwh laturin. Liikenneyhteydet: Järvenpään rautatieasema 3,8km. Haarajoen junaseisake 2,7km.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Järvenpää

Asuinalueena Peltola, Järvenpää

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sanni Leskinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.