OP Koti Etelä-Pohjanmaa Oy LKV

Omakotitalo | 6h + k + phx3 + sx2 + vh + wcx3

Piikivenkatu 14, Katajalaakso, Seinäjoki

Hinta

293 000 €

Koko

154 / 188 m²

Vuosi

1980

Nyt myyntiin uniikki n. 154 m² omakotitalo rauhallisella ja vehreällä puistoon rajoittuvalla tontilla Katajalaakson asuinalueella. 2010-luvun alussa tehdyn mittavan laajennuksen yhteydessä on rakennettu arkkitehti Anssi Lassilan suunnittelema lisäosa, johon saatiin sijoitettua sauna ja oleskelutilat. Saunaosasto onkin täydellinen paikka rauhoittumiselle ja arjesta irtautumiselle. Myös keittiöön on toteutettu mittava saneeraus, ja mm. kaapistot ovat upeaa Sagnen massiivitammea. Lisäksi ikkunoita on uusittu vuosien saatossa ja muitakin pintoja päivitelty. Salaojat on tarkistettu 2011, jolloin myös niitä uusittiin tarvittavilta osin. Ruukin peltikate uusittu syksyllä 2023. Koko kokonaisuus on siis laadulla remontoitu kodikkuudesta tinkimättä. Kaiken kukkuraksi seinien tuplatiilirakenne takaa neutraalin ja pehmeän äänimaailman. Pihapiiri on erittäin idyllinen ja hyvällä maulla laitettu. Takapiha on suojaisa paikka paljutella ja nauttia niin päivä- kuin ilta-auringonkin paisteesta. Aivan talon edustalla on autokatos, sekä varastotilaa on runsaasti isommankin perheen tarpeisiin. Katajalaakso on asuinalueena suosittu: rauhallisuus ja keskustan läheisyys houkuttelevat monia. Kyseinen koti sijaitsee päättyvän tien päässä, mikä lisää sen arvoa entisestään. Tämä kohde on laadukas yhdistelmä tarkoin harkittuja materiaaleja, kodikkuutta ja toimivaa arkea. Lisätiedot ja esittelyt: Jukka-Pekka Pelto-Arvo / P. 050 400 9584 / jukka-pekka.pelto-arvo@op.fi Meillä kauppa käy ja asunnot vaihtavat omistajaa. OP Koti on jo 12. kerran peräkkäin Suomen luotetuin kiinteistönvälitysliike. OP Koti Etelä-Pohjanmaa, luotettavaa asuntokauppaa jo 58 vuotta, vuodesta 1966.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
547243
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h + k + phx3 + sx2 + vh + wcx3
Asuintilojen pinta-ala
154 m²
Kokonaispinta-ala
188 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1980
Käyttöönottovuosi
1980
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

293 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

703,68 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lounean 1000M valokuitu. Määräaikainen 2 vuotta (11/22 alkaen 1. vuosi 39,90 € / kk., jatkuen 49,90 € / kk.)
Kiinteistövero: 703,68 € / vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
2023: Peltikate uusittu (Ruukki) Lisärakennuksen IV-kanavat huohottu. 2022: Lounean valokuitu + kaapelitv hankittu, Vesivekin toimesta uusittu vesikourut tarvittavilta osin. 2021: Koko kiinteistön ulkomaalaus (Maalausliike R.Lehtimäki), harjapesty vanhan kiinteistön viemärit (Akvatek Oy). 2020: Toisen terassin kansi uusittu. 2018: Tehty pihavaja. 2016: Yläkerran parvekkeen ovi ja ikkuna uusittu. (Skaala) 2011-2012: Tehty päärakennukseen keittiöremontti + arkkitehdin piirtämä lisärakennus (Lassila Anssi) Pihat uusittu kokonaisuudessaan. 2010: Alakerran makuuhuoneen ikkuna uusittu. 2008. Pinnat uusittu kauttaaltaan, tehty yläkerran suihkuhuone, Toinen sivukas eristetty varastotilaksi. 2007: Olohuoneen ikkuna ja ovi uusittu (Tiivi) 2006: Alakerran suihku- ja saunaremontti tehty asianmukaisin vesieristein. N. 2000-luvun alussa: Yläkerran makuuhuoneiden ikkunat uusittu.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • D (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Vapaakiertoinen ilmalämmitys Ukko-kiuasuunilla.. Kiinteistössä vapaakiertoinen ilmalämmitys Ukko-kiuasuunilla (Piippuun asennettu putki hapon kestävä) Putkikanavassa sähköinen ilmansuodatin pesuhuoneen paneelikaton yläpuolella. Sokkelien vieressä vesikiertoinen lattialämmitys muoviputkella. Pesuhuoneen lattiassa ja keittiön kalusteiden edessä mukavuuslämmitys lattiassa. Yksi vesikiertoinen patteri olohuoneessa. ,Öljysäiliön sijainti: Maan alla autokatoksen edustalla.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Alakerta: Tuplatiili + yläkerta puurakenteinen.. Lisärakennus puurakenteinen.
Pintamateriaali: Keittiö: Tiililaatta, maali, maalattu puupaneeli. Olohuone: Mäntylauta, tapetti, maalattu puupaneeli. Makuuhuone 1: Mäntylauta, tapetti, mdf-paneeli. Makuuhuone 2: Mäntylauta, tapetti, maalattu puupaneeli. Makuuhuone 3: Mäntylauta, tapetti, maalattu puupaneeli. Sauna: Laatta, paneeli, paneeli. Kylpyhuone: Laatta, laatta, paneeli. Eteinen: Tiililaatta, maali, maalattu puupaneeli. Wc: Laatta, laatta+vaneeri, maalattu puupaneeli.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin Festivo 75 cm., erillisuuni, keraaminen liesi, kaasuliesi, liesituuletin, leivinuuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, irralliset kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali Massiivi puupöytätaso.. Sagnen massiivitammikaapisto. Smegin uuni + kaasutaso + liesi.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, puukiuas, kylpyhuone, erillinen wc, suihku, suihkukaappi, suihkuseinä, peilit, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto, kellari
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikate + kuparipelti. Päärakennus pelti, uusittu 10/2023, lisärakennus kuparipelti.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
743-9-50-14
Tontin pinta-ala
840 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 200 m².
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 1979, 2011..
Lisätietoja kaavoituksesta: Seinäjoen kaupungin kaavoitus.
Rakennukset
Pihavaja, n. 2,5 m2.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Seinäjoki

Asuinalueena Katajalaakso, Seinäjoki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jukka-Pekka Pelto-Arvo

Kiinteistönvälittäjä LKV

OP Koti Etelä-Pohjanmaa Oy LKV

OP Koti Etelä-Pohjanmaa Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.