OP Koti Uusimaa Oy LKV, Ullanlinna

Kerrostalo | 2h, kt, kph, parveke

Hietalahdenranta 13 as, Hietalahti, Helsinki

Hinta

530 000 €

Koko

53 m²

Vuosi

2025

Nyt myynnissä Status Artis - laadukasta asumista ja palveluita loistosijainnilla. Korkealuokkaista asumista meren äärellä, upeassa ja voimakkaasti kehittyvässä Hietalahdenrannassa. Tämän kodin pohja on persoonallinen ja täynnä oivaltavia ratkaisuja. Käytännöllinen, erillinen eteistila. Olohuone ja ruokailutila muodostavat yhdessä keittiön kanssa avaran kokonaisuuden. Asunnon idänpuoleiset ikkunat ovat kohti naapuritalon ikkunatonta päätyseinää, joka on 12 metrin etäisyydellä. Haetko itsellesi kompaktia kaupunkiyksiötä vai avaraa kattohuoneistoa? Status Artis voi tarjota nämä - ja kaikkea siltä väliltä. Ole ensimmäisten joukossa ja pääset vaikuttamaan tulevan kotisi neliöihin, oli haaveissasi jopa 300 - 500 neliötä. Kotien ikkunat avautuvat etelään merelliseen Hietalahdenrantaan. Poikkeuksellista Status Artiksessa on sen palvelutaso. Asukkaiden käytössä on oma kuntosali, hieno kokoontumistila ja korkealuokkainen oma spa-osasto. Se on suunniteltu huolella, suomalaista saunakulttuuria arvostaen. Status Artiksen kolmea sisustuskonseptia yhdistävät kokonaisuuksien harmonisuus, korkea laatutaso sekä aikaa kestävät materiaalit. Sisustusarkkitehti Henna Mannisen suunnittelemista vaihtoehdoista Arkki on pehmein, Fontti taas on tumma ja näyttävä. Kolumnissa on viitteitä historiaan ja rakennuksen alkuperäisen valmistumisen vuosikymmeneen, 50-lukuun. Ydinkeskustan palvelut ovat helposti saavutettavissa, sillä Esplanadille on vain kilometrin matka ja se taittuu helposti esimerkiksi raitiovaunulla. Tunnelmallinen Hietalahden Kauppahalli tarjoaa maailman makuja ja ulkoilijalle sydäntä lähellä on rantareitti Eiran ja Merisataman suuntaan, joka tarjoaa upeat lenkkimaisemat. Kiinteistön parkkihallissa rakennuksen alla on 15 erikseen myytävää autopaikkaa. Kiinteistö on liitetty kaukolämpö- ja kaukokylmäverkkoihin ja lämmön talteenotto parantaa rakennuksen energiatehokkuutta. Rakennus muuttuu toimistotalosta asuinkäyttöön, mutta siihen jää vanhaa industriaalista luonnetta. Hieman loft-henkisistä huoneistoista aistii, että ei olla aivan tyypillisessä uudiskohteessa. Status Artis. Kun haluat kaiken.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
ma 29.4. 13:00 - 13:45
Esittelijänä Linda Arveli
p. 050 520 4694

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
547588
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, kt, kph, parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
53 m²
Kokonaispinta-ala
53 m²
Kerrokset
4/8
Rakennusvuosi
2025 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2025
Vapautuminen
Vapautuu: arvio 03-04/2025

Hinta

Myyntihinta

159 000,00 €

Velkaosuus

371 000,00 €

Velaton hinta

530 000,00 €

Neliöhinta

10 000,00 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Yhtiölainan laina-aika 25 vuotta. 12 kk Eb+0,9 (rak.aikana 12kk+1,4%). Viitekoron tai marginaalin muuttuessa myös rahoitusvastike muuttuu. Lyhennysvapaa valmistumisesta n. 2 vuotta. Lainan ensimmäinen erä erääntyy maksettavaksi 30.06.2027. Koron tarkistus kerran vuodessa (21.06.) ensimmäinen korontarkistuspäivä 21.06.2024. Huoneistokohtaisen velkaosuuden tai osan siitä (25, 50 tai 75 %) voi kuluitta maksaa pois valmistumisen yhteydessä. Ylimääräiset lyhennykset pankille voidaan lainaehtojen mukaisesti ilman kuluja tehdä valmistumisesta hallinnan luovutukseen asti. Kohde on yhtiölainoitettu Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Vastikkeet lyhennysvapaakaudella:

Lyhennysvapaan aikana maksetaan yhtiölainasta pelkkä korko.

Hoitovastike

222,60 € / kk

Pääomavastike

1 236,67 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 459,27 € / kk


Vastikkeet lyhennysvapaan jälkeen:

Hoitovastike

222,60 € / kk

Pääomavastike

2 580,87 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

2 803,47 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Vastikkeet ovat arvioita taloussuunnitelman (20.06.2023) mukaisesti. Yhtiö tulee keräämään lyhennyksen osuutta rahoitusvastikkeessa (koron lisäksi) viimeistään puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen määräpäivää, jotta lyhennyksen osuus on yhtiön käytettävissä lyhennyksen eräpäivänä. Lainan ensimmäinen erä erääntyy maksettavaksi 30.06.2027. Rahoitusvastike on laskettu käyttäen laskennassa n. 4 % korkoa (Eb kesäkuu 2023).

Muut maksut

Vesimaksu

24,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Vesimaksuennakko 24,00 e/hlö/kk (tasauslaskutus kulutuksen mukaan). Oma sähkömittari.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekkeiden umpisivuseinät ovat julkisivulevyä tai keraamista materiaalia. Parvekkeissa on teräspinnakaide. Lattian materiaali komposiittilankku.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Esitteen tiedot perustuvat rakennustapaselostukseen 31.10.2023.
Rakennuttaja pidättää itsellään oikeuden perustellusta syystä vaihtaa edellä mainittuja materiaaleja ja/tai rakenteita toisiin vastaaviin/samanarvoisiin materiaaleihin ja/tai rakenteisiin sekä soveltaa arkkitehdin antamia mittoja.
Kohteesta laaditut 3D-visualisointikuvat ovat taiteilijan näkemyksiä kohteesta,
eivätkä välttämättä vastaa kaikkien yksityiskohtien osalta toteutuvaa kohdetta.

Tupakointikielto (yhtiöjärjestys 21 §)
Osakkeenomistaja ja vuokralainen eivät saa tarjota tai luovuttaa
huoneistoa vuokralle lyhytkestoisiin vuokrasuhteisiin. (yhtiöjärjestys 20 §)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Valittavana kolmesta eri sisustuskonseptista Arkki, Fontti tai Kolumnia.
Keittiön kuvaus
Keittiöt varustetaan induktioliesitasolla, kiertoilmauunilla ja mikroaaltouunilla tai yhdistelmäuunilla, astianpesukoneella, jää- ja pakastinkaapeilla tai jää-pakastinyhdistelmäkaapilla (2h+k ja sitä pienemmät huoneistot) ja aktiivihiilisuodattimella tai liesikuvulla varustetulla liesituulettimella (muut pois lukien saarekkeeseen integroituja). Uuni, mikroaalto- tai yhdistelmäuuni ja liesi ovat rst-pintaisia tai maalattuja. Astianpesukone ja kylmäkalusteet ovat kalusteisiin integroituja, joiden ovet ovat kalusteovia. Liesituulettimet ja liesikuvut ovat kalustepeitteisiä tai saarekkeeseen integroituja. Keittiön työtasot puristekiveä, välitila tasomateriaalista tehty taustalevy. Tiskiallas tasoon upotettu rst-allas.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneissa ja wc-tiloissa on allas, allaskaappi, peilikaappi, pohjapiirustuksissa esitetyt kalusteet sekä suihkuseinä (mikäli esitetty pohjapiirustuksessa). Erillis-wc-tiloissa sekä kylpyhuoneissa (mikäli esitetty pohjapiirustuksessa) on seinä-wc-istuin. Pyyhekoukut ja wc-paperitelineet ovat rst-pintaisia tai pinnoitettuja sisustusteeman mukaiseen sävyyn.
Säilytystilojen kuvaus
irtaimistokomero
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Konesaumapelti, loivilla osuuksilla bitumikermikate.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Isännöitsijä valitaan yhtiöön myöhemmin
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, kellarikomerot, kaapeli-TV, tietoliikenneyhteys, kuntosali, kerhotila, spa-osasto
Taloyhtiön autopaikat

15 kpl

Energialuokka
C (2018)
Tontin koko
1 428 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Helsingin kaupunki

Asunto Oy Status Artis, Helsinki

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Hietalahden kauppahalliin on vain 100 m, S-Market, Apteekki ja Alko palvelevat n. 300 m päässä ja aivan lähialueella sijaitsee lukuisia laadukkaita ruokaravintoloita. Ruoholahden ja Kampin kauppakeskukset sekä tavaratalo Stockmann ovat vain reilun kilometrin etäisyydellä. Kivenheiton päästä alkavan Bulevardin erikoisliikkeet putiikkeineen ja fine dining -ravintoloineen tarjoavat korkealuokkaisia elämyksiä. Koulut: Alueelta löytyvät suomen -ja ruotsinkieliset ylä -ja alakoulut sekä lukiot. Myös kansainväliset koulut sijaitsevat lähellä Kampissa ja Ruoholahdessa. Päiväkoti: Eteläisen Helsingin alueelta löytyvät suomen -ja ruotsinkieliset päiväkodit. Talon edustalta lähtevät merelliset rantareitit ympäri eteläisintä Helsinkiä, joita pitkin pääset mm. Eiranrannan uimarannalle, Kaivopuistoon ja edelleen Etelärantaa pitkin aina Kauppatorille saakka. Myös Lauttasaaren luontorikkaille rantaraiteillekin on helppo lähteä liikkumaan tästä osoitteesta. Viereisiltä rannoilta käy pienveneyhteydet lähisaariin ja Tallinnan risteilijöillekin kävelee kotiovelta hetkessä. Liikenneyhteydet: Raitiovaunulinjat kulkevat aivan talon vierestä ja lähimmille Kampin sekä Ruoholahden metroasemille on noin kilometrin etäisyys. Lähistöllä on runsaasti bussilinjoja, joten liikkuminen moneen suuntaan onnistuu näppärästi.. Länsisuuntaan kulkevalle autoilijalle osoite on optimaalinen.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Hietalahti, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pekka Riutta-aho

Myyntineuvottelija

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Ullanlinna

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Ullanlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.