Paritalo | 4h, k, s, khh, ph, kph, 2 x wc, p

Honkaniementie 14 B 2, Kulju, Lempäälä

Hinta

429 000 €

Koko

121 / 129 m²

Vuosi

2021

Upea kokonaisuus Ahostenjärven rantamaisemista odottaa uusia asukkaitaan! Tässä kodissa yhdistyy kaikki, mitä asumiseen tarvitset. Vuonna 2021 valmistunut paritalokoti tarjoaa asumisen helppoutta omalla tontilla. Uudenkarhea koti on suunniteltu vastaamaan vaativammankin asujan tarpeisiin. Kodin tilat on jaettu kolmeen kerrokseen. Keskikerroksessa on vaaleansävyinen keittiö, jossa on lasku- ja säilytystilaa riittämiin. Keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa. Ikkunoista on esteettömät näkymät suoraan Ahostenjärven rauhoittaviin rantamaisemiin. Keskikerroksesta on käynti tilavalle parvekkeelle, jossa voi nautiskella esimerkiksi aamukahvista ja ihailla kauniita maisemia. Lisäksi keskikerroksessa on erillinen wc-tila ja yksi makuuhuone. Yläkerran aulasta avautuu käynti kahteen makuuhuoneeseen, joista on molemmista järvinäkymät. Yläkerrassa on oma kylpyhuone helpottamassa arjen kiireitä. Lisäksi yläkerrassa on reilunkokoinen ullakkotila, jota voi hyödyntää esimerkiksi lisäsäilytystilana. Alimmassa kerroksessa on tämän kodin viihtyisät pesu- ja saunatilat sekä kodinhoitohuone. Pukuhuoneesta on käynti kodin terassille, jossa voi vilvoitella löylyjen päätteeksi. Tämä koti lämpiää ekologisella ja edullisella maalämmöllä ja lämmönjako tapahtuu vesikiertoisella lattialämmityksellä. Koti sijaitsee omalla tontilla, joka on jaettu hallinnanjakosopimuksella naapurin sekä naapuritalon kesken. Kahdella vierekkäisellä tontilla sijaitsevat kaksi paritaloa, eli neljä asuntoa, jakavat yhteisen käyttöoikeuden Ahostenjärven rannalla sijaitsevaan upeaan rantasaunaan ja onpa rannassa oma laiturikin. Tässä paritalokodissa elät omakotitalomaista elämää, kuitenkin yhdessä naapureiden kanssa hallitsemilla tiloilla. Kaksi paritaloa, eli neljä huoneistoa muodostavat yhteisen hoitokunnan, jonka kesken vastuuta saa jaettua esimerkiksi talvikunnossapidon osalta. Tälle huoneistolle on kaksi autopaikkaa, yksi tontin etuosassa sijaitsevasta autokatoksesta ja toinen ihan kotioven edestä. Kotioven edessä sijaitsevaan autopaikkaan on asennettu sähköauton latausvaraus. Tämä paritalokoti sijaitsee upealla sijainnilla Lempäälän Kuljussa. Alue on rauhallinen ja viihtyisä, ja lapsiperheiden suosiossa. Kuljun Kartano ja Sääksjärven kattavat palvelut löytyvät lähettyviltä. Urheilusta ja ulkoilusta innostuneelle sijainti on mitä mainioin, sillä hiihtoladut, Birgitan polku ja Ideaparkin urheilumahdollisuudet löytyvät kaikki kodin läheltä. Tämä paikka on nähtävä itse, tervetuloa tutustumaan! Lisätiedot ja esittelyt: Mette Perälä, p. 0400 830 978, mette.perala@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
548877
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, s, khh, ph, kph, 2 x wc, p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
121 m²
Kokonaispinta-ala
129 m²
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
2021
Käyttöönottovuosi
2021
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

429 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Asunnot on alunperin rakennettu asunto-osakeyhtiömuotoon. Tästä syystä maalämmön tarvitsema sähkö ja huoneistojen kylmä- ja lämmin vesi maksetaan neljän paritaloasunnon muodostaman hoitokunnan kautta. Vesilasku jaetaan asuntokohtaisten mittareiden lukemien mukaan. Tämän lisäksi hoitokunnan kautta maksetaan kiinteistövero, kiinteistön vakuutukset, jätehuolto, lumityöt, hiekoitus ja yleisten tilojen sähkö.
Vuonna 2022 hoitokunnalle on maksettu 161€/kk/asunto. Jokainen paritaloasunto tekee oman sopimuksen käyttösähköä varten. Jokainen asunto ottaa oman vakuutuksen.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Lisätietoa huoneistosta/rakennuksesta: Etupiha on idän suuntaan ja takapiha etelään. Huoneistolla on parveke ja terassi suoraan etelään Ahostenjärvelle päin.
Lisätietoja kunnosta
Uusi
Energialuokka
  • A (2018)
  • E-luku 70 kWhE/m2vuosi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiössä, olohuoneessa ja makuuhuoneissa on laminaattilattia ja maalatut seinät. Alakerran makuuhuoneessa on vinyylilattia ja seinät maalattu. Keittiön välitila on laatoitettu. Eteiseisessä on vinyylilattia ja maalatut seinät. Kodinhoitohuoneen lattia on laatoitettu ja seinät maalattu. Molemmat kylpyhuoneet on laatoitettu kauttaaltaan. Saunan lattia on laatoitettu ja seinät paneloitu. Erillisten wc-tilojen lattiat on laatoitettu ja seinät maalattu lukuunottamatta laatoitettua allaskaapin ja peilin välistä tilaa.
Keittiön kuvaus
Keittiössä on jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, induktioliesitaso, liesituuletin aktiivihiilisuodattimella, astianpesukone, kaapistot ja kiinteät valaisimet. Pöytätasojen materiaali on laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Alakerran kylpyhuoneessa on kaksi suihkua ja sauna sähkökiukaalla. Kodinhoitohuoneessa on kaapistot ja pesukoneliitäntä sekä paikka pesukoneelle ja kuivausrummulle. Alakerran ja keskikerroksen erillisessä wc:ssä on peili ja allaskaappi. Yläkerran kylpyhuoneessa on suihku, lasiset kääntyvät suihkuseinät, peili ja allaskaappi. Kaikissa tiloissa on lattialämmitys ja kiinteät valaisimet.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
418-425-10-287
Tontin pinta-ala
1 572 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Määräosa
Jokaiselle neljälle huoneistolle kuuluu yksi sähköpistokkeellinen autopaikka tällä tilalla sijaitsevasta autokatoksesta. Lisäksi jokaiselle huoneistolle on yksi sähköpistokkeellinen autopaikka huoneiston oven lähettyvillä, jossa on sähköauton latausvaraus.
Tontin nimi
Honkaranta,
Rasitteet
-olemassa olevan kunnan johtorasitteen lisäksi 5m leve johtorasite viemärille ja vesijohdolle kiinteistön 418-425-10-287 läpi kiinteistölle 418-425-10-232 -pensasaidoilla erotetun, kiinteistön 418-425-10-287 länsiosan ranta-alueen, kiinteistöllä 418-425-10-287 olevan rantasaunan ja laiturin sekä niille johtavan, kiinteistön 418-425-10-287 pohjoisrajalla kulkevan kevyen liikenteen kulkutien käyttöoikeus kiinteistölle 418-425-10-232 -kiinteistön 418-425-10-287 itäreunan liikennealueen käyttöoikeus kiinteistön 418-425-10-232 kevyelle liikenteelle kiinteistön 418-425-10-232 länsiosan leikki- ja oleskelualueelle
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus on käytetty.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), yleiskaava, Rakennuslupa 2020.
Lisätietoja kaavoituksesta: Lempäälän kunnan rakennusvalvonta
Rakennukset
Kiinteistöjen 418-425-10-289 ja 418-425-10-287 asukkaiden (neljä huoneistoa) yhteinen rantasauna. Rantasaunalla oma antennijärjestelmä. Rantasauna on kunnostettu täysin vuonna 2021.
Palvelut
Palvelut: Lempäälän Kuljun kattavat palvelut ovat aivan lähettyvillä. Hintakaarelle (ent. Kuljun Kartano) on noin 2,5 kilometrin matka. Liisan Leipomon kahvilalle on alle kilometrin matka. Alueella on kattavat ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet. Birgitanpolku, useat hiihtoreitit ja esimerkiksi Ideaparkin kuntoilumahdollisuudet ovat kaikki lähettyvillä.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Suunta: Länsi
  • Ahostenjärvi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Lempäälä

Asuinalueena Kulju, Lempäälä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Mette Perälä

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.