OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Paritalo | 7h, k, kph, s, 3xwc, vh, khh, p

Varalankatu 21 B, Tahmela, Tampere

Hinta

619 000 €

Koko

170 m²

Vuosi

2001

OP Koti tuntee Tahmelan! Upea huoneisto loistavalla sijainnilla Tahmelasta Varalankadulta. Tilava asunto 170 neliötä on paritalossa ja on pinnoiltaan siistissä kunnossa. As Oy Varalanhovi on vuonna 2001 valmistunut taloyhtiö omalla tontillaan Pyhäjärven läheisyydessä. Avara ja kaunis koti on sijaintia arvostavalle todellinen löytö. Koti on valmis uusille asukkailleen. Sisääntulokerroksessa avautuu korkea olohuonetila yhdistyen avokeittiöön. Keittiössä on sekä induktiotaso että kaasuliesi vaativammallekin kokille. Luonnonvalo pääsee vapaasti kulkemaan huoneisiin korkeista ikkunoista, Pyhäjärven puolelle aukeava maisema toimii kodin kauniina katseenvangitsijana. Asunnon molemmissa kerroksissa on lämpöä varaavat tulipesät, jotka lämmittävät huoneistoa ja tuovat tunnelmaa. Varaavien takkojen käytöllä voit vaikuttaa omiin lämmityskustannuksiin todella tehokkaasti. Ilmalämpöpumppu toimii avustavana lämmitysmuotona talvikuukausina ja kesäisin todella tehokas viilentäjä. Ylimmässä kerroksessa sijaitsee kodin toinen kylpyhuone, wc sekä muut makuuhuoneet. Asunnon alimmassa kerroksessa on iso kylpyhuone/saunaosasto, varasto-/bonushuone, kodinhoitotila, wc sekä tekninen tila/vaatehuone. Alimmasta kerroksesta on myös käynti lasitetulle parvekkeelle, jossa on mukava vilvoitella vaikkapa saunomisen jälkeen. Isot parvekkeet ja terassit luovat lisää tilaa ja katetulla patiolla onkin mukava grillailla sekä viettää lämmintä kesäiltaa perheen ja ystävien kanssa. Takapihan puolella piha jatkuu osin omanaan, sekä rinnettä ylöspäin taloyhtiön yhteispihana. Jokaisella asukkaalla on oma autokatospaikka, lisäksi talon edessä on pysäköintimahdollisuus. Historiallisen upeat Varalan sekä Pyynikin lenkkipolut lähtevät suoraan kotioveltasi ja Tahmelan uimaranta kutsuu kesäisin uimaan. Rosendahlin tennis- ja padelkentät ovat muutaman minuutin pyöräilymatkan päässä. Idyllinen Varalankatu on rauhallinen asua ja elää, ja Pispalan yhteisöllisyyden henki ulottuu tänne asti. Alue on niin viihtyisä. että tänne tultuasi ei halua enään lähteä pois. Lämpimästi tervetuloa esittelyille ! Eeva Kakko p. 0400910340, eeva.kakko@op.fi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
550537
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
7h, k, kph, s, 3xwc, vh, khh, p
Asuintilojen pinta-ala
170 m²
Kokonaispinta-ala
170 m²
Kerrokset
1/3
Rakennusvuosi
2001
Käyttöönottovuosi
2001
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

619 000,00 €

Velaton hinta

619 000,00 €

Neliöhinta

3 641,18 €/m²

Vastike

Hoitovastike

275,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

275,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Hoitovastike on neliöperusteinen ja mikäli huoneistoon kohdistuisi rahoitusvastiketta, olisi se myös neliöperusteinen. Oma vesimittari ja tasauslasku kerran vuodessa, mittarin luku 15.12. vuosittain. Asunnon kaksi varaavaa takkaa avustavat lämmityskautena ja niiden käytöllä voi vaikuttaa paljon sähkönkulutukseensa. Sähkönkulutus vuoden 2021-2022 aikana, viideltä henkilöltä sekä perhepäivähoidon yritystoiminnalta, on ollut 26282,88 kWh/v, 3679,48€ (306,62€/kk). Hinnat ovat sisältäneet perusmaksun ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Sähkönkulutus on ollut neljältä henkilöltä 17 000-22 000 kWh/vuosi. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Tietoliikennemaksu sisältyy hoitovastikkeeseen.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Myyjän mukaan asuntoon on mahdollista asentaa vesi-ilmalämpöpumppu lämmitysjärjestelmäksi ja myyjällä on tarjous vesi-ilmalämpöpumpun asennuksesta töineen. Pyydä lisätietoja välittäjältä.
Mikäli taloyhtiön osakeluettelo on siirretty ennen kaupantekoa huoneistotietojärjestelmään, tai se siirretään huoneistotietojärjestelmään kaupanteon jälkeen mutta ennen ostajan merkitsemistä osakeluetteloon, ostajan tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Määräajan laiminlyönnistä seuraa hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. ja puulämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni. betonielementti
Pintamateriaali: Keittiö: Parkettilattia, seinät maalattu, katto maalattu. Olohuone: Parkettilattia, seinät maalattu, katto maalattu. Makuuhuone 1: keskikerroksen makuuhuoneessa on parkettilattia ja seinät maalattu. Makuuhuone 2: yläkerroksen mh itäänpäin parkettilattia ja seinät maalattu. Makuuhuone 3: yläkerroksen mh itäänpäin parkettilattia seinät osin maalattu ja tapetoitu. Kodinhoitohuone: alakerrassa laattalattia ja seinät maalattu. Välitila laatoitettu. Sauna: puupaneloitu, laattalattia. Kylpyhuone: kokonaan laatoitettu. Eteinen: laattalattia alakerrassa ja seinät maalattu, keskikerroksen eteinen laattalattia ja ns.kuraeteinen suihkulla.. Wc: laattalattiat ja seinät laatoitettu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, pakastekaappi, erillisuuni, liesitaso induktiotaso, kaasuliesi kaasutaso kahdella polttimella, liesituuletin hormiin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet kattovalaisin, välitilan valot. Kiinteä saareke, jossa taittopöytä sivussa
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone ylin krs ja alin krs., erillinen wc 2 kpl:tta: keski krs, alin krs, yksi kph/wc yhdistelmää, suihku alakerran kylpytila 2 suihkua ja yläkerrassa 1, suihkukaappi, poreallas alakerran kylpytilassa, peilikaappi keskikerroksen wc-tilassa ja yläkerran wc-tilassa, kaapit kodinhoitohuoneessa, yläkerran kph, allaskaappi keskikerroksen wc-tilassa ja yläkerran wc-tilassa, pesukoneliitäntä kodinhoitohuonetilassa, lattialämmitys kaikissa märkätiloissa, kiinteät valaisimet saunassa, kylpytilassa ja wc-tiloissa kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellari, ulkovarasto, autotallissa säilytystilaa
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
As.Oy Varalanhovi
Isännöitsijän yhteystiedot
Sauli Annala 0408016143 / Kai Valve hallituksen puh.joht p.0407799977
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Kaapeli-TV
Tehdyt remontit
2017 teräsrakenteiden maalaus, 2018 kattojen pesu ja pinnoitus, 2019 ulkolaudoituksen huoltomaalaus. Asunnon remontit: Autokatos muutettu autotalliksi ja autotallin ovi on osakkaan vastuulla. Asunto pintaremontoitu 6/2022. Kaikki pinnat maalattu, sähköpistorasiat ja katkaisimet vaihdettu uusiin.Kodinhoitohuoneen seinälaatat vaihdettu.
Tulevat remontit
Suunnitellut: Ulko-oven lukituksien uusinta 2022-2023 hinta-arvio 2000€/asunto. Osakas voi itse päättää haluaako lukituksen uusia. Sähköautojen latausmahdollisuuden selvitys ja tarjoukset 2022. Osakas päättää itse haluaako latauspistokkeen. Kattojen pesu ja huoltopinnoitus 2027, hinta-arvio 4000€, betonielementtien uusintasaumaus vuonna 2035, hinta-arvio 6000€. Vuosittainen rännien tyhjennys ja mahdollisesti rikkoutuneiden tiilien vaihtotyö.
Energialuokka
D (2018), rakennuksen laskennallinen e-luku 199 kWh/m2vuosi
Tontin koko
1 120 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Tampereen kaupunki
Palvelut
Palvelut: K-market Tahmela n. 250m, Kujakolli n.250m, Varalan Urheiluopisto. Koulut: Pispan koulu, Kaarilan koulu, Hyhkyn koulutalo. Päiväkoti: Tahmelan päiväkoti. Tahmelan Huvila n.200m, Kulttuurikeskus Hirvitalo, Tahmelan viljelypalstat n.200m, Kurpitsatalo, uimaranta, puisto, plus lukuisia harrastusmahdollisuuksia suoraan kotioveltasi. Flow Park, Pyyninkin Näkötornin ympäri kiertävät lenkkipolut, Rosendahl tennis-ja padelpuistot kesäisin Tahmelan urheilukenttää unohtamatta. Liikenneyhteydet: TKL bussit Tahmelankadulta noin 200 m

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Tahmela, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Eeva Kakko

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.