OP Koti Uusimaa Oy LKV, Porvoo

Kerrostalo | 3h, kt

Amiraalintie 4 B34, Söderkulla, Sipoo

Hinta

241 614,89 €

Koko

58 m²

Vuosi

2023

Muuttovalmis kolmio Söderkullan paraatipaikalla. Tämä asunto sopii yhdelle, kahdelle tai pienelle perheelle. Isomman makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone. Lisäksi toinen huone, joka toimii makuuhuoneena tai vaikkapa työhuoneena. Huoneistossa on erittäin tilava kylpyhuone ja sauna. Huoneistoon liittyy lämmin varasto katutasossa. Avokeittiöstä on käynti lasitetulle parvekkeelle, josta on rauhalliset metsäiset näkymät idän suuntaan. Taloyhtiön toisessa kerroksessa palvelee sote-asema. Katutasosta löytyy R-kioski ja apteekki. Päivittäistavarakaupat tien toisella puolella. Erikseen ostettavissa halliautopaikka 14.500€. Varaa itsellesi oma henkilökohtainen esittelyaikasi. 050 452 5654 / Kristiina. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan huoneistoon, sekä koko yhtiöön! Kohde on yhtiölainoitettu Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
551602
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, kt
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
58 m²
Kokonaispinta-ala
58 m²
Kerrokset
7/5 (ylin kerros)
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Käyttöönottovuosi
2023
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

96 640,37 €

Velkaosuus

144 974,52 €

Velaton hinta

241 614,89 €

Neliöhinta

4 165,77 €/m²

Valinnaisen vuokratontin lunastushinta

26 302,20 €

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

229,10 € / kk

Pääomavastike

428,28 € / kk

Erityisvastike

127,60 € / kk

Tontin vuokravastike

127,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

784,98 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Vuonna 2023-2024 maksetaan pelkästään rahoituksen korkoa, joka on tässä huoneistossa 428,28 €/kk. 1.1.-31.12.2025 rahoitusvastikkeessa maksetaan koron lisäksi lyhennystä. Rahoituslaina on maksettavissa kokonaisuudessaan pois, kun huoneisto luovutetaan osakkaalle tai tulevan yhtiöjärjestyksen mukaisesti kaksi kertaa vuodessa. Jos tonttiosuutta ei lunasteta, jatkuu tonttivastike muiden vastikkeiden ohessa. Tonttiosuuden lunastushinta ja tonttivastike ovat arvioita ja tarkentuvat hankkeen edistymisen myötä. Vesimaksun suuruuden määrittelee yhtiöjärjestyksen mukaan yhtiön hallitus käyttäen perusteena huoneistokohtaista vedenmittausta. Hallitus määrää yhtiöjärjestyksen mukaan ennakkoon perittäväksi maksun veden kulutuksesta (vesivastikkeen) asuinhuoneistossa ja liiketilassa asuvien henkilöiden lukumäärään perustuen. Ennakkolaskutus tasataan kerran vuodessa toteutuneen kulutuksen mukaiseksi

Muut maksut

Vesimaksu

25,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Kun rakennus on valmistunut, maksetaan 2023-2024 pelkästään rahoituksen korkoa, joka on tässä huoneistossa 428,28 €/kk. 1.4.-31.12.2023. Rahoituslaina on maksettavissa kokonaisuudessaan pois, kun huoneisto luovutetaan osakkaalle tai tulevan yhtiöjärjestyksen mukaisesti kaksi kertaa vuodessa..

UUSI RAHOITUSVASTIKE ON 1,29 €/OSAKE/KK.

Osakkailla on oikeus maksaa huoneistokohtainen osuus 3§:ssä tarkoitetun tontin lunastushinnasta yhtiölle kerran vuodessa.

Vesimaksun suuruuden määrittelee yhtiöjärjestyksen mukaan yhtiön hallitus käyttäen perusteena huoneistokohtaista vedenmittausta. Hallitus määrää yhtiöjärjestyksen mukaan ennakkoon perittäväksi maksun veden kulutuksesta (vesivastikkeen) asuinhuoneistossa ja liiketilassa asuvien henkilöiden lukumäärään perustuen. Ennakkolaskutus tasataan kerran vuodessa toteutuneen kulutuksen mukaiseksi.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parvekeovet ovat tehdasmaalattuja, lasiaukollisia puu-alumiiniovia. Parvekekaiteet ovat metalli- ja lasirakenteisia.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Lisätietoja kunnosta
Uusi
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni. Ulkoseinät on rakennettu teräsbetonisista sandwich-elementeistä, 1. kerros pesubetoni, muualla julkisivuilla rappauspinta. Välipohja ontelolaattaa. Yläpohjassa ontelolaattaa, teräsristikkorakenteet, keskiosalla bitumikermikate ja torniosassa pelti. Lämmöneristeenä suulakepuristettu polystyreeni ja ullakkokerroksissa polyuretaanieriste.
Pintamateriaali: Keittiö: Lattiat lautaparkettia, seinät maalattu ja katto ruiskumaalattu.Kaappien ja tason välitila sisustuslevyä. Olohuone: Lattiat lautaparkettia, seinät maalattu ja katto ruiskumaalattu. Makuuhuone 1: Lattiat lautaparkettia, seinät maalattu ja katto ruiskumaalattu. Kodinhoitohuone: Pesutilan yhteydessä kodinhoitohuone. Sauna: Lattiat laattaa, seinät ja katto paneelia. Kylpyhuone: Lattiat ja seinät laattaa, katto paneelia. Eteinen: Lattia lautaparkettia, seinät maalattu ja katto kipsilevy/ruiskutasoitus/maalaus.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, erillisuuni, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet. Keittiön ja muiden huoneiden kalusteet varustetaan maalatuilla MDF-ovilla. Keittiöissä/keittotiloissa on laminaattitaso, johon on upotettu allas. Keittiöissä ylä- ja alakaappien välitilaa laitetaan välitilasisustuslevy. Kipsilevyrakenteiset alakatot ja kotelot tasoitetaan ja maalataan.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, suihkuseinä, peilit, kaapit, allaskaappi, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. Pesuhuoneissa on peili sekä allaskaappi. Suihkuihin asennetaan lasiseinäke. Asunnon pesuhuoneessa tai kodinhoitohuoneessa on pyykinpesukoneliitäntä. Lisäksi pesuhuoneissa on peili ja allaskaappi.
Säilytystilojen kuvaus
irtaimistovarastokomero
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
bitumikermikate
Isännöitsijän yhteystiedot
Oiva Isännöinti Oy/Ulla Alapere
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Sauna, kuivaushuone, urheiluvälinevarasto, siivoushuone
Taloyhtiön autopaikat

19 kpl, 10 kpl

Energialuokka
B (2018), Energiatodistus päivätty 14.9.2020
Tontin koko
2 247 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Sipoon kunta, 09 2353 6000
Tontin vuokra
69 899,45 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Mivi Capital Oy

Asunto Oy Sipoon Amiraali++

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Söderkullan keskusta kauppoineen ja palveluineen. Koulut: Ala-aste ja yhtenäiskoulu. Päiväkoti: Suomen- ja ruotsinkieliset päiväkodit, Sipoon kunnassa myös erinomaiset kielikylpypäiväkodit. Ympärillä on monipuoliset ja luonnonläheiset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Uudenkarhea tekonurmikenttä ja koulun pihan lähiliikuntapaikka ovat kivalla etäisyydellä. Söderkullassa on talvisin hyvät hiihtomahdollisuudet ja sieltä löytyvät myös uudet kuntoportaat. Liikenneyhteydet: Bussit, metroliittymälle noin 15 minuutin ajomatka.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Sipoo

Asuinalueena Söderkulla, Sipoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kristiina Anttila

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, IAT

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Porvoo

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Porvoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.